Människor...

Vill tacka den korkade idiot som lämnade en sådan korkad kommentar och förstörde HELA min dag!! 

Kära du... Har du missat hur många olika ätstörningar det finns? Anorexi är INTE den enda ätstörningen som finns!! Jag råkar vara en av dem som både lidit av anorexi och har bulimi .... Så nästa gång tänk på vad du skriver innan du skriver det, tack! 



Kommentarer
Postat av: Malin

folk alltså:/ kraaam

2014-02-11 @ 13:05:47
Postat av: I

Jo jag har koll på alla ätstörningar, men jag undrar bara hur du tänker, för om man redan är överviktig så borde ju den värsta skräcken vara över? nu kan det väl bara bli bättre typ? :) och bulimi innebär ju att man kompenserar, och kompenserar man så går man ju inte upp i vikt, vad jag vet.

Fattar inte varför du blev så hysteriskt arg, jag undrade bara. Och sen lägger du upp en bild som är jättegammal(?) där du uppenbarligen inte är anorektisk, om det var det du ville få mig att tro? Tycker bara detta gör att folk får en konstig syn på anorexi och bulimi.

Har man en öppen blogg får man ju också tåla kommentarer, du kan inte låta en annan "idiot" förstöra min dag. Du måste ju förstå att du provocerar lika mycket som jag provocerar dig.

Vill återigen inte vara elak, men du kanske skulle behöva sluta tycka synd om dig själv, det låter hårt men att bara klaga och vara negativ hjälper dig inte. Försök hitta saker som du mår bra av. Tror inte det är gynnsamt att driva en sådan här blogg. Dock är den din och du skriver vad du vill. Tror inte att uppmärksamhet härifrån gör dig gott, ingen mår bra av att veta att någon annan skär sig osv. Vill egentligen bara hjälpa, men antar att du tar allt fel..

2014-02-12 @ 11:50:45
Postat av: Anonym

Du "I" som har kommenterat, att man kompenserar innebär visst att man kan gå upp i vikt? Kroppen går ju i svältläge och samlar på sig ALLT den får i sig för stt den vet att den kommer bli av med de på ett eller annat sätt. Skaffa fakta innan du kommenterar.

2014-02-21 @ 23:41:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!