dejting!

Publicerat: 2016-04-10 | 10:33:22 i
Plötsligt händer det....
Två dejter på en helg?! En så länge har bara en inträffat. 

Vet inte riktigt vad jag ska tycka om gårdagen...det var trevligt. Han såg inte ut som jag tänkt mig, men han var väldigt gullig när jag förklarade att de var på mig om min vikt sa han direkt att jag var snygg och att wtf liksom! Hade pinsamt nog svårt att ge en komplimang tillbaka. Vi åkte hem till min lägenhet och nej inge ligga på första dejten! Trots att han försökte försiktigt gång på gång...men big no no! Men blev väldigt mycket hångel så mycket att mina läppar blev torra...sedan kändes allt lite akward så jag skickade hem honom. Tror inte det blir någon andra dejt men vem vet.

Idag väntar nästa dejt då ska jag till centralen och möta upp mackan som är en blyg kille så vi får se hur det går....

dansa loss

Publicerat: 2016-04-08 | 11:24:40 i
Fördelen med egen lägenhet är att man kan dra upp volymen  till max och dansa loss. Detta gjorde jag nyss i typ 5 min men det var kul att bara göra det, känna friheten! Saknas bara lite vin och en mycket god vän så skulle det vara fullbordat helt klart! Topnotch! 

Ja förutom mina knasiga påhitt så kommer jag förhoppningsvis iväg på grym musikal i morgon med en god vän från Alba. Kommer bli awesom!
Vad ska jag hitta på idag då? Just nu är volymen fortfarande om Topp men i eftermiddag ska jag och sonny iväg på myrornas  outlet shoppa lite KANSKE. 



lite spänning i livet!

Publicerat: 2016-04-04 | 17:31:27 i
I morse var det som vanligt städ och handling...bla bla bla osv. Följde med tillbaka till huset alltså Alba. Personalen eller iaf morsan tycker de är bra att jag är här mer...jag är fortfarande här. 

Vad var det som var så spännande då? 
I torsdags förra veckan flyttade det in en nykomling här...en kille...en snygg kille!! Han heter christoffer och är precis min smak eller kanske ska säga smakbit då han bara är 22 år gammal...men vad spelar ålder för roll? Vi satt och pratade ute ganska  länge efter lunch. Och efter många timmar vågade fråga om hans nummer.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!