Ångest, ångest, ångest!

Publicerat: 2013-03-31 | 15:35:41 i Sjukdom och behandling

Försöker komma ner på jorden men är någon helt annanstans .... Yttre rymden typ, så långt bort från verkligheten som man kan komma. Ångesten kan verkligen bestiga berg och välta dem på samma gång. Som att bli slängd i vattnet och inte kunna simma, inte minnas hur, vad eller varför? Nu spyr jag bara ut ord men kanske det hjälper.


Kämpa/kämpigt!

Publicerat: 2013-03-31 | 13:15:07 i Sjukdom och behandling

Igår vart jag rädd för mig själv och förlorade fotfästet totalt. Idag är en ny dag med nya utmaningar, står inte på två ben men kanske ett om inte på huvudet. Ångesten är dock mycket hög och har den där jobbiga gråtklumpen i halsen, så helt stabilt är det inte. Jobbar stenhårt med maten, har kommit överens med personalen att jag är välkommen att hjälpa till i köket med diverse saker för att skingra tankarna efter och före måltiderna och även sitta kvar vid bordet i den mån det funkar. Har inte riktigt våga ta plats ännu och alltid våga be om hjälp, men försöker. Samtidigt kan man inte gå från 100 till 0 på en vecka... Det är omöjligt, men något som inte är omöjligt är att göra sitt bästa!


Blodigt allvar!

Publicerat: 2013-03-30 | 16:25:42 i Sjukdom och behandling

Idag har det inte bara blivit blodspill ur näsan utan även annat blod, ett djupt "Jack" mycket tårar och rejäl panik. Ett
litet misstag vart ett stort misstag och kaoset bröt lös inom mig, fick mer eller mindre en utskällning från A för att sedan bli omhändertagen av H och tårarna bara sprutade. Nu har jag bett A om ursäkt och läget är under kontroll!


Godmorgon

Publicerat: 2013-03-30 | 08:06:45 i Sjukdom och behandling

Godmorgon vette fan...? Första som hände var att jag bloda ner toan då det började forsa näsblod ... Och inte har det slutat än. Sitter i stentrappan och väntar på att någon men framförallt personalen ska komma och så ska jag tvinga i mig lite frukost. Känns väldigt tomt här, kanske för att jag är ganska morgonpigg och många är borta över påsk, i alla fall god jävla morgon!


Min intensiva fredag!

Publicerat: 2013-03-29 | 18:50:06 i

I förmiddags var jag Ida och David och tränade på Friskis, bara det att vi fick åka två gånger då David glömt pengar :p jag gick i rask takt på löpbandet i 30 minuter sedan körde jag med coaching av David först armar och sedan situps. Känner mig inte helt nöjd med dagens pass men måste försöka se de små tingen i allt jag gör. När jag kom tillbaka fick jag och David ihop den sista möbeln till mitt rum, tvbänken, det går framåt!

Fick ett samtal från mormor som undrade om dem (hon och Micke ) fick komma och hälsa på och jag hade inte hjärta att säga nej, men så här i efterhand är jag nog glad att jag sa ja. De dök i alla fall upp strax efter tre och det blev en sväng till Ikea för att köp lite detaljer som saknades för att sätta upp min sänghimmel och nya röda taklampa och så blev det även doftljus och blomma från mormor, det kommer nog bli bra det här! Efter Ikea tog vi en snabbfika och jag blev avlämnad för typ en timme sedan och nu kämpar jag och Helmut för att få upp sänghimmelen, sedan är det klart!!


Trött tjej!

Publicerat: 2013-03-28 | 21:57:08 i

Lång och intensiv dag med möbel handling och bygge, så nu säger en mycket trött tjej ..... Godnatt!


Lyckorus!

Publicerat: 2013-03-28 | 20:35:56 i

Fick samtal från min underbara A-C, vi pratade länge och väl. Hon stöttar mig till tusen trots att jag inte är hennes klient längre, men som jag skrivit tidigare så fick vi ett väldigt starkt band och jag saknar verkligen henne! Fick ett rejält lyckorus av att prata med henne, helt obeskrivligt! Vi har bestämt att hålla kontakten via mejl och telefon, hålla varandra uppdaterade, hon lär få hela noveller att läsa om jag känner mig själv rätt, men med lite tur får jag en novell tillbaka också :)


Ännu en sväng till Ikea

Publicerat: 2013-03-28 | 19:43:12 i Allmänt

Det blev en sväng till Ikea idag för att köpa ett nattduksbord och tvbänk så nu börjar mitt rum kännas komplett och hemma. Hatade Ikea för några timmar sedan när jag försökte mig på första möbeln, men skam den som ger sig, några svordomar och psykbryt så fick jag till det, stolt! Nu håller jag på med kvällens andra projekt tvmöbel... Inte helt klar ännu men behövde en paus helt klart, så hänger framför tvn med Ida, kollar på djurakuten för er som vill veta.


Livet med borderline... Typ!

Publicerat: 2013-03-28 | 11:48:02 i Sjukdom och behandling

Alltså fattar inte varför det ska vara så komplicerat? I morse var jag på gott humör, igår mådde jag också hyfsat okej och i natt sov jag oroligt, men topparna och dalarna är ändå värst. Du kan vakna pigg och frisk och så är man på botten några timmar senare, glädjen kan också hålla i sig i dagar men sedan kommer allt som en käftsmäll och slår tillbaka, bom så är man jätte sjuk, förvirrande. I nuläget är jag på botten, just i detta nu, vill bara försvinna!


Trevlig överaskning !!

Publicerat: 2013-03-27 | 22:22:47 i Friends are family♥

Min telefon ringde infernaliskt många gånger efter gymmet och jag undrade vem fan det var som var så ivrig att få tag på lilla mig, det visade sig vara Cassandra. Hon hade bestämt sig för att komma och hälsa på mig så vid halv fyra hämtade vi upp henne på station, därefter har jag bara njutit av hennes sällskap, snackar skit, ätit onyttigt och kramats, underbart! La mig i hennes knä och nästan somnade, kände mig trygg och trött haha! I alla fall det var gosigt och så glad att se henne, så det kändes i hjärtat när hon åkte hem, även om jag var väldigt utmattad så var det bland det bästa på hela dagen, älska spontanitet!


Tjuhu!

Publicerat: 2013-03-27 | 14:03:32 i Träning

Följde med till gymmet idag igen . Idag var det riktigt roligt till skillnad från förra gången då det iof var väldigt mycket folk och dessutom var det ju trots allt första gången sist. Först blev det gå på bandet i högt tempo ca 15 min och sedan 10 på crosstrainern och efter det blev det ben och magpass, så på fredagen blir det armar och mage. Så jävla skönt med träning!!


Smickrad

Publicerat: 2013-03-27 | 10:24:06 i

Här om dagen kom jag ner i köket nyduschad och sminkad, en helt ny människa, haha galet vad en dusch och smink kan göra... ! Det roliga var att personalen inte kände igen mig och idag sa D lite försiktigt att han tyckte jag var jätte vacker, svårt att ta det till mig men lite glad blir man ju i alla fall :)


Hur går det?

Publicerat: 2013-03-26 | 22:15:43 i Sjukdom och behandling

Lite kvällsbloggning innan jag total däckar, trött tjej ! Idag har jag haft ett samtal med chefen här på Alba som mest bara ville kolla hur det känna för mig, om jag tror på det här och att det är viktigt kanske till och med det viktigaste att det får ta sin tid och för dem att vinna min tillit. Vi pratade om maten oxk jag vill följa matsxhema igen för att få litw struktur, vi ska peata mer om det i moegob och se vad dem kan käpa in oxh aå, vågar inte hoppas för myckwt men det verkar ju inte helt omöjligt i alla fall. Annars idag st jag sett till att få liten ordning och reda i mitt rum och på torsdag blir det ännu en sväng till Ikea för att köpa de sista grejerna jag önskar mig nattduksbord och tv bänk, yäy!
Eftersom jag sov så dåligt i natt så har jag nu lite sovångest, plus att jag däckade någon timme tidigare ikväll.


Att utrycka sig i färg

Publicerat: 2013-03-26 | 13:05:12 i Sjukdom och behandling

Vid tiotiden efter att ha väntat minst en halvtimme så kom vi iväg till ateljén. Jag hade som sagt redan en vision om vad jag ville måla och att jag ville måla. Behövde få ur mig lite skit så det blev fyra olika tavlor, skön terapi men nu i efterhand mår jag sämre än innan, en ekvation som inte riktigt går ihop. Nu har jag slagit mig ner i soffan med Ida och kollar på "criminal minds".


26 mars

Publicerat: 2013-03-26 | 09:14:21 i Sjukdom och behandling

Sovit otroligt otroligt i natt, mycket i huvudet I guess, det var ju det där med tålamod och anpassning ....

I alla fall haft en trevlig frukoststund med typ hela huset och snart ska jag för första gången åka med till ateljén, vara lite kreativ. Känns som jag behöver få ur mig en del av mina känslor så har en liten vision om vad jag vill måla. Blir spännande!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!