Det där med dejting...

Publicerat: 2014-06-28 | 18:34:51 i
Jag har ALDRIG dejtat i hela mitt liv tills nu. Spännande och läskigt på samma gång, vet ju redan att fjärilarna har en tendens att dyka upp ibland alla redan...eftersom vi faktiskt varit på en liten frukostdejt med B för inte alls för länge sedan men igår var jag på lunchdejt med just B. Vi pratade om allt och ingenting han är så lätt och mysig att umgås med... Och det var faktiskt där på cafet vi bestämde oss för att vi numera dejtar officelt. Han har redan  bjudit ut mig till nästa vecka, pirr pirr. Det var också denna dag som jag gav B   En kyss !

4 dagar senare....

Publicerat: 2014-06-27 | 09:37:27 i Friends are family♥
Ibland är det så mycket som händer att jag inte hänger med, på gott och ont.

De senaste dagarna har bestått av stan stan stan fika fika och så shopping såklart! Men bara nödvändigheter som en ny bh och ny mascara för tio spänn, nice. Även idag blir det stan..."lunchdejt" med Björn, ska bli mysigt! Lite pirrigt så där men all tid med honom är så värdefull, han gör mig glad :) 

  


Prövade nytt café tillsammans med min goding T. En fin start på veckan!



Mjukglass på mitt favorit ställe med bästis! Känner mer eller mindre hon som äger stället ...och det roliga var att hon kände igen mig, då blir man lite extra glad! Hon är underbar! 


Bff?

Publicerat: 2014-06-22 | 13:09:27 i Friends are family♥
Idag är det tjejdag...erm ni kanske tänker hallå ni bor ju bara tjejer i huset...så hur kan det bli något annat?

Ska hänga med min Tilly världens sötaste och min absoluta bästa vän här sedan jag flyttade hit. Och Tilly har bara bott här några månader, men minns Gräsö, eller hoppas jag kommer i håg rätt...att Tilly inte var van vid att ha vänner och att jag var fan hennes bästa vän, det rörde mitt hjärta. Om jag har rätt...jag har inte haft en bästa vän sedan gud vet när, behöver dig! (krävande tjej...få nästan skämmas över mig själv och detta inlägg...)

Sitter i alla fall med blekning i håret och hoppas på att bli fin....och sedan ska vi måla naglar och kolla film, myssöndag!

Ordbajs

Publicerat: 2014-06-21 | 17:34:27 i Drömmar
När man har MYCKET i huvudet och behöver skriva av sig..
Kan börja med att skriva att jag total hatarborderline men och andra sidan vem vill ha det liksom? troligtvis inte! men önskar jag var mer mottaglig på något sätt vet inte hur jag ska förklara. Kanske köra 30km/h där det egentligen är 50km/h helt enkelt ta och tagga ner. Bara du känner samma sak...varför tvekar jag ens? du satt ju där precis framför mig på vår lilla frukostdejt och kollade rakt in mina ögon och sa " jag tycker om dig med!"men största problemet är fär mig om vi säger såhär jag och min borderline är inte goda vänner just nu. I rätt takt ska jag fan få denna relation att fungera, på ett eller annat sätt, mitt hjärta slår dubbla slag när jag är nära dig, vi får se vad som händer, kankse blir det fler dejter i framtiden...kankse redan nästa vecka! 
 
Förutom föregående tankar finns det som ALLTID med mig tiotusen funderingar till (fuck borderline).  Jag hörs inte allls lika ofta med mina vänner där hemma i stockholm det är tufft med tanke på att jag är rädd att aldrig bli frisk, aldrig komma här i från och försvinna ur mina vänners liv.  Dessutom vill jag ha DIG vid min sida. Jag undrar hur många gånger jag skrivit om detta men är så  och det finns bara en person som kan göra mig frisk och det är förstås JAG....! försöker låta bli att tänka men det är ju fan allt jag gör, tänker!

YOU!

Publicerat: 2014-06-21 | 16:24:25 i
 
velat lägga upp denna låten ett bra tag nu, why? för detta är precis vad jag upplevt den senaste veckan!

Det där med känslor...

Publicerat: 2014-06-20 | 11:54:14 i
Är mer komplicerat än vad man tror, speciellt med fucking borderline, hate it! Impulserna att göra förhastade grejer med mer med mera.

igår var jag på min första riktiga dejt någonsin, vädret var skit men det var så mysigt! Käkade frukost tillsammans på stan, massa skratt och prat ....Fia överanalyserar men han måste ju gilla mig eller det vet jag...förvirrande. Skönt att äntligen fått R ur mitt huvud i alla fall. Det andra vet jag inte riktigt hur jag ska  hantera känslorna bara flyger...



Spännande!

Publicerat: 2014-06-19 | 06:20:54 i
Nu händer det grejer. Ska nämligen på min FÖRSTA dejt någonsin, frukostdejt faktiskt! :) åh känns så spännande självklart är jag nervös, skit nervös....fortsättning följer :)

Love is never easy

Publicerat: 2014-06-16 | 13:35:56 i
Jag lyckas då alltid med något korkat sagt eller gjort och så förstörs ALLT! snälla låt mig ha fel den här gången, tar ett steg tillbaka och hoppas eller hoppas är ett starkt ord jag får nöja mig med steget tillbaka och inte vara så jävla påstridig...typiskt mig, fuck! 

<3

Publicerat: 2014-06-15 | 12:38:27 i
När hjärtat säger ja och hjärnan säger nej vad gör man då?

Länge sedan jag hade denna känslan. Det är komplicerat men som sagt när hjärtat sagt sitt så är det svårt att hålla emot. Du är ständigt i mina tankar....sitter här bakom huset och hoppas på att du sett mitt sms....är inte så nervös egentligen och vill inte förstöra något men den som lever får se! 



Upsidedown

Publicerat: 2014-06-14 | 10:04:49 i Grubbel
Tja här går det i mega fart både åt det ena och det andra hållet, hänger inte med. Försöker lura mig själv till välmående funkar sådär men allt är väl värt ett försök, men märker ju att det inte funkar men hur som helst jag försöker, jag klättrar och ibland faller jag. 
Första bilden jag vågar le på utan att anstränga mig...yäy!

Semester - Gräsö och första doppet!

Publicerat: 2014-06-11 | 12:12:15 i
känner mig numera som en veteran på Gräsö som är en underbar paus. Tredje gången jag var med förhoppningsvis blir det fler ggr nu i sommar. Vi var två killar och två tjejer. Riktigt lyckat och man kommer varandra så nära och Tilly är ju typ världens goaste tjej. Hon var så nervös att hon sa eller gjorde fel eftersom hon aldrig haft en riktig vän förut och för att lägga till lite egoboost så sa hon sött att jag är hennes bästa vän, då blir man ju inte lite rörd! Vi spöade snackade en jävla massa skit och tro det eller ej men jag badade för första gången på FEM år! Det var kanske inte varmt direkt men så pass kul att jag gjorde det två gånger hihi. Så årets första dopp och skön bränna som vi jobbar vidare på! ;)



Those speciell moments!

Publicerat: 2014-06-09 | 22:30:55 i
Hade en väldigt mysig söndag tillsammans med min underbara T. (Som jag kommer närmare och närmare för var dag som går)Vädret var lite ambivalent men vi drog på vanliga söndagsloppisen i Fyris. Herregud fyndade galet mycket och solen lös men senare kom regnet. Men man är väl varken byggd av salt eller socker så med andra ord överlevde vi ;) sedan hängde vi, pratade och myste resten av dagen/kvällen en helt enkelt mysig söndag! Oh höll ju på att glömma skriva om det bästa momentet på hela dagen,skratta så jag grät och T fick ont i magen snart förstår ni....








Vänner!

Publicerat: 2014-06-08 | 08:31:14 i Friends are family♥
Måste påminna mig själv om att jag kanske inte har så många vänner MEN jag har få och dem är de finaste och dyrbaraste jag har, ni vet förhoppningsvis vilka ni är. Tack för att ni finns! 

I fredags hade jag turen att en av dessa tog sig tid att komma hit, mitt lilla hjärta. Vi ses inte så ofta men det kan man inte tro för varje gång är det som vi träffades igår liksom. Behövde denna boost, tack! Vi hade verkligen jätte mysigt. Hade typ picknick på baksidan av huset, käkade grillat och uppdatera varandra på livet, skrattade, kramades och bara hade det allmänt trevligt. Anna fick svar på vissa saker hon funderat över kring mitt mående och jag gjorde mitt bästa för att förklara varför jag gjort/gör som jag gör. Tycker det är bra att hon frågar och vill veta och framförallt försöka förstå. 








Trist och lite ensamt

Publicerat: 2014-06-06 | 09:45:41 i Friends are family♥
Saknar mina vänner som är så långt bort men ändå så nära....men för tillfälle känns dem vääääääääldigt långt bort, mer än vanligt. Men det är klart de har sina liv där hemma och de slutar ju inte för att jag är här, ganska logiskt egentligen men något känns väldigt annorlunda. Men idag är jag lyckligt lottad, då jag precis ringde mitt hjärta som kommer till mig idag och livar upp mig, längtar! Min sötaste lilla rosa cupcake hihi...




Words or no words

Publicerat: 2014-06-06 | 05:19:31 i Sjukdom och behandling
Jag vet men jag vet inte. Hur ska man eller jaa ....JAG....lära mig att utrycka mig på rätt sätt och spotta ut orden, bara ut med skiten. Istället står jag där som ett fån när dörren öppnas av en otroligt trött personal som inte har någon ork att prata "mitt i natten". Kanske inte så konstigt, vet inte ens varför jag gick dit ner, kände mig rätt dum där jag stod där lutad mot dörren och inte fick fram ett enda klokt ord ur min mun....nej jag vet inte kände mig korkad. Hur som helst så försökte M i alla fall komma med förslag på att kolla film bla. Det hon sa var också att jag absolut INTE fick gå in på några bloggar och läsa.Men det som stör mig mest är mycket att jag inte lyckas utrycka mig i ord eller framförallt tydliggöra vad JAG behöver. Är verkligen som ett litet barn pinsamt nog.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!