Explosion of happines!

Publicerat: 2014-11-21 | 09:54:53 i Familjelivet ♥
I två hela dagar har jag och bara jag blivit behandling som en prinsessa:) Why? SEX MÅNADER SKADEFRI!!!

I tisdags som var det exakta datumet nämligen 18 november....detta firades med finaste karln i stan. Vi firade med bio. S. Fick välja så jag hade ingen aning om vad vi skulle se." Maze runner"(rekommenderas!) hette filmen och den var grymt bra! S är så mysig så han höll om mig på bion och ville ha mig nära så lutade mig tillbaka och han höll om mig medan jag lutade huvudet mot hans axel, kändes helt overkligt! Sedan tog vi tåget till Sala och käkade lite medan vi småpratade och jävlades med varandra och tillsist somnade jag på hans bröstkorg...som vanligt :) och vaknade klockan sex nästa morgon haha trots att vi var uppe till typ två-tre. 

Fick sällskap på tåget hem med min "lilla" mupp och sedan pussades vi hejdå och det var dags för....ÄVENTYRSBAD!!! runt tolvtiden hopppade jag in i Camillas bil och så var det dags att bada. Vi båda hade så otroligt roligt, barn på nytt. Vi hade iop hela äventyrsbadet för oss själva vilket relaterade i att vi sprang upp och ner för att åka rutschkana. Vet inte hur många ggr vi åkte men det var MÅNGA och massa skratt. Bjuder på lite bilder så får ni se....















Vad händer egentligen...

Publicerat: 2014-11-17 | 11:38:28 i
......kan man undra. Vad har den där tjejen som" superbloggade"tagit vägen egentligen. Jo...det är kaos i huvudet och inombords så pass jävligt att kämpar emot. Istället  för att släppa in ta emot och stanna i känslan samtidigt som man bearbetar den, inte min grej. Pratar och spenderar typ dagarna med min "bättre hälft", eller ja killen som jag dejtar ;) så har inte varit så mycket i huset, om jag är här har jag mest vart på rummet. 

Hade en lite småjobbig konversation med S. Igår kväll, vill inte kräva något av honom men vi båda har våra problem och historia bakom olika händelser. Vi är i det där lära kännastadiet fortfarande så jag med min jävla borderline,...nojjar och har mig, vilket kan förstöra allt. Får ligga lågt ett tag och backa lite så jag inte stryper människan. 




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!