Sömn

Publicerat: 2015-01-31 | 23:58:28 i Drömmar
Jaha här ligger jag i min lilla säng och kan inte somna...men har jag tur så vänder jag på mig och slocknar på högst fem minuter, så kanske borde göra det. Jag är bra smart ibland ;) 

Intresseklubben antecknar...typ nervös för mitt mående och Sälen men få ge mig fan att det blir hur mysigt som helst och att jag inte trycker ner mig själv utan slappnar av och njuter av fjälluften. Ska ju tom åka hundsläde som jag aldrig gjort nej men det fixar vi. Hoppas mattiderna blir som här hemma....skitsamma lär ju vända på mig och förhoppningsvis somna, så ett sista godnatt. GODNATT! 


Sälen

Publicerat: 2015-01-31 | 20:12:30 i Sjukdom och behandling
Allt är typ färdigpackat förutom lite småskit. I morgon drar vi till fjällen! 

Ligger i min säng och känner mig liksom deppig eller vad jag nu är, känns inte bra iaf. Men miljöombytet och när jag väl tagit första backen med brädan så är förhoppningsvis känslan något helt annat. Vill skriva så mycket, men vem orkar ens läsa? Inte för att det är syftet men iaf finner inga ord och hoppas på en bättre dag i morgon! 

Sorg

Publicerat: 2015-01-29 | 17:05:20 i
Just nu mår jag skit, en dipp ganska rejäl. Troligtvis för jag "förlorat" två av de personer som lyft mig mest och fått dagarna att lysa som en sol och lyft mig har högt över molnen....den obeskrivliga lyckan, tryggheten och kärlek som dessa person gett mig "försvann". Jag saknar er båda rejält mycket och vet att inget kommer bli som förut. Mitt hjärta och själ är full av sorg som äter upp mig inifrån. Aldrig gillat förändringar men så här drastiska förändringar gör mig förvirrad och deprimerad. Blundar och backar bandet och låtsas att det var som förut. 
Liten och ynklig tjej som saknar trygghet 

Hallelujamoment

Publicerat: 2015-01-26 | 14:50:21 i Sjukdom och behandling
Sitter i bilen tillbaka till Uppsala med mitt kedjetäcke!! Så lycklig tjej...mått så sjukt dåligt senaste veckorna och bara längtat som en tok, men nu är det äntligen mitt!! Hoppas det blir bra...kommer antagligen bli min bästa vän eller förhoppningsvis. 

Kvällens matutmaning!

Publicerat: 2015-01-25 | 17:11:08 i Sjukdom och behandling
Jag minns gott och väl tårarna, rummet, maten som låg på tallriken och och tårarna som rann och rann längs mina kinder. Tugga efter tugga tår efter tår och hejar rop som inte var välkomnande men hon försökte och jag med, kommer aldrig glömma. Sedan Thailand när vi plötsligt skulle äta på en svensk restaurang och jag var dum nog köttbullar och potatismos, jag började nästan gråta, jag mådde så otroligt dåligt och togs tillbaka till det där första raderna jag nyss skrev om, jag kunde inte äta. Ikväll är det dags med köttbullar och makaroner, jobbigt riktigt jävla jobbigt men MIA du får fånga mig denna gång jag hatar dig.



Dit vinden blåser

Publicerat: 2015-01-23 | 06:17:14 i
Min kärlek till S. Måste få ett slut, det finns inget oss och kommer aldrig finnas det. Men "problemet "är att jag vill ha honom som vän och jag jobbar starkt på att det ska fungera svårt att styra vad man känner. Men som en klok tös sa till mig igår man får söka och så hittar man nytt och så är S. historia. 

(Den korta versionen av det hela) Jag blev sårad och det gör mig ont att han inte vill ha något mer än djup vänskap. Men även om det gör ont så kommer vi fortsätta umgås, alltid något. Han tyckte jag skulle ut på HP (dejtingsida) och "latja" runt.....

Igår hittade jag en liten pojkspolning eller om det var han som hittade mig. Kan bara säga att han är hur gullig som helst. Vi sms a hela kvällen och pratade i telefon och ja vi får se åt vilket håll vinden blåser.




Osynliga känslor

Publicerat: 2015-01-20 | 22:51:01 i Sjukdom och behandling
Ligger här i min säng och försöker förstå vad det är som händer. Ligger och kollar serier på kvällskvisten som alltid. Jag känner hur en efter lång kall tår rinner längs mina kinder och kan inte stoppa dem, osynlig smärta på mitt döda "EKG" som strömmen dragits ur och maskin skriker det är ok,sov en stund!det är okej. Slut sakta ögonen och somna sakta i lugn för att vakna igen, allt löser sig, bara blunda.




Bulimi/mat

Publicerat: 2015-01-19 | 15:06:43 i Sjukdom och behandling
Ni kanske blir triggade eller bryr inte ett jävla dugg. För min egen skull som en påminnelse om vad jag kämpar emot....

Det som inte många vet att namnet på min blogg är "Fiamiia" är för att Mia är mitt alterego eller enklare sagt bulimin. Min bästa vän och värsta fiende. Mia fortfarande otroligt mycket starkare än lilla lilla Fia som finns där någonstans ibland alla hoptrasslade trådar i garnnystanet inom mig. Min theraupht och jag försöker nu klippa banden till Mia. Det jag gör just nu är att äta vid varje måltid och näringsrikt, riktig mat, det som Mia blir arg på men vi ska nog få dig att försvinna, men hur lätt är det egentligen att göra sig av med sin bästa vän?!




Vattenfall

Publicerat: 2015-01-18 | 11:58:07 i Sjukdom och behandling
Tårarna bara kommer och kommer, bryter ihop, reser mig, kreverar på golvet och tårarna bara rinner och rinner,bryter ihop igen och igen....vattenfall av tårar, orkar inte! Är helt slut i själ och kropp och jag känner att vattenfall är inget som bara slutar, stoppar upp. 
Bara allt är FEL allt! Jag har antingen inget i mitt huvud eller så är det bara för mycket där som vill komma ut och då kommer vattenfallen!

Jag vet inte riktigt vart jag är på väg eller vad som händer. Så svag och så hopplös. Ville bara vara snäll och även mot mig själv så blev det svek och jag känner mig upptryckt i en återvändsgränd. För svag för att hålla emot det största sveket som är mot mig själv, jag la mig,orkade inte stå emot och plötsligt rann bara blodet längs med armen. Blir säkert uppläxad i morgon men jag orkade verkligen inte hålla emot.




Hjälpmedel

Publicerat: 2015-01-17 | 10:56:22 i Sjukdom och behandling

Kedjetäcket, 10 kg 

st

 






Kedjetäcket, stor 10 kg
Täcket kan vara bra när det handlar om att lugna, söva eller underlätta avslappning. Tyngden/trycket ger för många en lugnande effekt.
Vi har fem olika tyngder på det stora täcket: 4 kg, 6 kg, 8 kg, 10 kg samt 12 kg. Kedjetäcket har måtten 205x150 cm vilket gör att täcket kan placeras i ett vanligt påslakan. Kedjetäcket kan tvättas i 60°C . Kedjetäcket är tillverkat av flamhärdiga material. Yttertyg Trevira CS. 



A little bit to much

Publicerat: 2015-01-15 | 15:11:32 i Sjukdom och behandling
Idag är jag verkligen totalt utslagen i både kropp och själ. Orkar knappt ta mig ner och upp för trappen...kroppen är som gelé. 
Tror den där ångesten tar ut sin rätt med en riktig käftsmäll. Dessutom går jag i sömnen....hel knas och läskigt. Mina terapeuht
 Säger att det troligen beror på alla känslor jag håller tillbaka som jag på något sätt bearbetar i sömnen. Och på tal om sömn så sover jag rätt dåligt just nu...och har ångest 24/7. Men äntligen den 23 åker jag till Tyresö och ska få mitt kedjetäcke, längtan är obeskrivlig!! 



Heartbreaker....

Publicerat: 2015-01-14 | 20:02:00 i
(Mitt nyårslöfte med bloggen går ju inte direkt bra)

S. Har varit ett sådant lyft för mig. Underbar på ALLA sett. Ingen slår med ens hästlängder hans medmänsklighet......han är ärlig, han är rolig, han är charmig, snygg,unik och en jäkla retsticka, bustroll. En liten liten....nackdel han är bipolär och jag har borderline,vilket sabbade mina chanser för att vinna hans kärlek. Jag blev förälskad är förälskad, vill bara ligga i hans famn,att han håller min hand på stan, myser hemma hos honom och den underbara töntigt nog pussen och vinkandes när vi följt åt och han åker hem. Det var så vi hade det,men resten förblir en gåta i kärleksenshistorik.

 S. Och jag umgås fortfarande och lär inte bli av med varandra för även om han inte känner samma sak som jag så we always make it work, med andra ord har vi mysigt och umgås/ses regelbundet. Kommer antagligen fortsätta drömma om att det där "vi".





Mitt 2014 och en nystart!

Publicerat: 2015-01-03 | 17:51:49 i Tillbakablick
Hallå där...? Är det fortfarande någon här och läser..? Hoppas ni inte tappat bort mig för mitt första och enda nyårslöfte kommer vara att blogga mer! 

Jag tar med väldigt mycket glädje från året som gått men också sorg. Börjar med det som varit den absolut största utmaningen jag haft är.,,,att bli skadefri, och kan tyvärr inte säga att jag är stolt men nu är jag i alla fall skadefri. 

Många av de finaste minnena som jag tar med mig är från sommaren, vilken supersommar BÄSTA sommaren någonsin. Äntligen fick vi våran pool äntligen! Kan säga att det var otroligt uppskattat av alla. Vem spenderade mest tid i poolen...ja men visst det var ju faktiskt jag. Vi hade så otroligt roligt i poolen och hela sommaren var underbar, typ strålande sol varje dag! Lek, bus och träning man kan ha väldigt roligt i en pool men nu ska jag sluta tjata. Andra ljuspunkter och nyheter...jag tröttnade på allas lycka med pojkvänner osv för det gjorde för ont. Började då nätdejta för första gången i mitt liv. Efter två misslyckade dejter hittade jag en intresserat liten prick, S. Som jag fortfarande "dejtar" eller ja vi umgås. Jag har skaffat nya vänner här i huset som förändrat mig till det bättre. Jag har varit öppen för förändringar och firade 6månader skadefri tillsammans med min therapeut på äventyrsbad! Bland de bästa minnena jag tar med till 2015! Just det jag fick även min bästa KP Ullisgullis att bada i poolen för första gången på 13 år, det var en härlig morgon, iskaffe, tystnad, skratt och skitsnack! 









Jag har fått en bästa vän som typ avgudar mig, hon är typ världens sötaste! Så vi har spenderat en hel del värdefulla dagar tillsammans. Jag har sovit väldigt mycket, även fått känna på äkta apati, var väl försvunnen i flera månader. Jag bytte therapeut till något som passade mig bättre och som har haft stor inverkan på mig och min mognad och mer där till. Jag har skaffat mig en iPad något jag aldrig trott jag skulle äga men det gör jag. Tror jag avlutar här så det inte blir för mycket.... Iaf en stor del av mitt 2014. En liten instickare jag tatuerade mig och även piercing, grymt nöjd!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!