Det är inte lätt när det är svårt

Publicerat: 2012-06-28 | 12:04:14 i Allmänt
Blev inte dagen D igår, utan är fortfarande kvar. Hade tydligen fått en mycket ovanlig biverkming på en av mina mediciner, levervärden var för höga eller vad det nu var så nu har jag fått byta medicin. Detta gav mig några nätter till, så får vi se vad som händer, ska få hembesök av kommunen imorgon också, mer än så vet jag väl egentligen inte, eller jo jag ska väl ha kontakt med Carema, för att ha ordentlig uppföljning på värden, vilket inte känns kul litar inte på dem för fem öre, så undrar om det finns några andra alternativ. Annars har jag blivit omplåstrad och gott om händertagen här, det är inte så farligt som det kankse ser ut på bilden, mest för att jag ska låta bli att klia sönder hela tiden....Take care!

J Brunnberg

Publicerat: 2012-06-27 | 20:01:39 i Allmänt
 
Den här är till dig vännen!
Kämpa på och kom ihåg det är okej att inte alltid må bra, det är mänskligt för fan!
 
Love <3

Tappar fotfästet

Publicerat: 2012-06-26 | 09:33:55 i Allmänt
I morgon är det dagen D. I morgon blir jag utskriven vare sig jag vill eller inte...så är det. Annars känner jag mig väldigt avtrubbad idag, precis som alla känslor ligger och gror där inom mig och snart sprängs bomben utan förvarning, lite creepy faktiskit. Känner mig helt enkelt smått zombiaktig. Kan ha en ganska logisk förklaring då jag vart vittne till en mindre rolig händelse här på avdleningen här om kvällen/natten. Plötsligt var jag liksom mitt uppe i allt, det var knytnävs slag, det var blod, det var kaos, det kom poliser, fyra stycken...och jag vart fast mitt uppe i allt, jag blev inte skadad mer än psykiskt...men fan vad läskigt det var, en bild som inte riktigt vill frigöra sig från min näthinna.

I don't know who I'm or were I'm going..

Publicerat: 2012-06-24 | 09:55:00 i Allmänt
Samma stora lagom skitiga tröja, småtrasiga fluffiga byxor, skitigt hår ihopruffsat till något som ska likna en knut mitt på huvudet...här är jag. Vem är jag? Jag minns inte bakåt och jag ser inte framåt. På onsdag blir jag utskriven här i från, vad händer då? Allt jag ser är mörker, eller i alla fall mörkt, wtf?

Nu tror jag inte längre på mig själv och jag har ingen annan än mig själv att skylla..

Publicerat: 2012-06-23 | 10:44:47 i Allmänt
Allting kommer bli bra tillslut...om du bara låter allting vara.
Så mycket som snurrar i mitt huvud att jag håller på att bli tokig. Kan inte sluta tänka svarta tankar, det känns helt hopplöst. Vill prata med någon här...men inte vem som helst och vad ska jag säga..? För det första så är det inte lätt att bli tagen på allvar plus vad fan ska jag säga, jag längtar efter rakblad och blodet som rinner??!!! Känner mig rätt låg idag och igårkväll också, i alla fall lyckats sova...alltid något. Som sagt huvudet går på högvarv och jag oroar mig för att allting ALDRIG kommer bli bra, känner mig så ledsen och vilsen...vill bara ha mitt liv tillbaka! Rädd att han med stort H inte gillar den jag har blivit ....Rädd för att göra mamma och pappa besvikna, rädd för att åka hem, rädd, livrädd för framtiden....

Noll inspiration och tusen tankar

Publicerat: 2012-06-22 | 16:56:53 i Allmänt
Tror det bubblar lite för mycket i min hjärna just nu, men verkar som om jag har en del läsare...haha kanske inte i jämförelse med många , men för att vara jag...så min fråga till er är, vad vill ni läsa om?

Midsommar i paradiset

Publicerat: 2012-06-22 | 11:44:13 i Familjelivet ♥
Hahaa midsommar på dårhuset:p jag och en annan patient har redan planerat hur vi ska sno medicin vagnen och köra race här i korridoren, haha jag dör . Annars är jag som ni förstår tillbaka på avdelningen där det förbereds för midsommarlunch med
Långbord... Känner mig inte laddad för det, om det är laddat med något så är det ångest.... Perm gick sådär mådde typ skit fysiskt eller om det var psykiskt, jag vet inte. Pluset var dock att umgås iaf lite med min fina mamma.

Lugnet före stormen...

Publicerat: 2012-06-20 | 11:56:18 i Allmänt
Hade som jag skrev igår läkarsamtal eller ja anhörigsamtal...all medicinerg är nu klar och man har höjt mitt antidepp till högsta dosen. Inbillade mig att jag blivit av med gråtklumpen i halsen, men där tog jag fel...bam och så var den tillbaka...fan också!!!

Nervös

Publicerat: 2012-06-20 | 11:50:24 i Grubbel
Om dryga timmen bär det av hemåt för permis. Känner mig grymt pressad och stressad men försöker ändå intala mig själv att det inte är så farligt, att jag har kontrollen, men känns inte så, men försöker. Direkt när jag kommer hem ska jag iväg och träffa en annan litgen bloggerska med mytcket erfarenhet av liknande probelamtik som jag. Har redan börjat planera vad jag ska ha på mig...sedan får vi´se vad som händer, ska i alla fall bli kul att ses :) något som vi pratat om ett tag, men nu ska det bli av.

The girl with the broken smile

Publicerat: 2012-06-19 | 16:39:12 i Allmänt
Vet inte vart jag ska börja eller sluta...
Fått kontakt med min älsklings plutt som inte längre verkar arg och besviken ( även om han hade all rätt att vara det..) han har precis i alla fall påbörjart sin semester och jag är glad att ha hört i från honom, sedan är det en annan fråga när jag kommer orka/vilja träffa honom, inte så länge jag ser ut som jag gör nu, för det är ett skämt...ett stort jävla skämt, pallar inte det, jag ska känna mig snygg och nöjd innan så är det bara, för annars kommer allt gå åt helvete.

Jag sitter på Kompassen och lyssnar på radio ochs surfar lite, saknar min rumskompis. Mamma åkte precis hem, hon ska ha gäster så jag har fått lov att stanna här i helgen och även midsommarafton, men annars är det mycket permision som står på schemat, både jobbigt och skönt...tungt för mamma, som hela tiden gör sitt yttersta, men det ska nog bli bra. Hade även anhörigsamtal som jag spenderade på golvet på grund av ångest, men i vilket fall så gick det väl hyfsat bra, blir nytt vårdplans möte nästa vecka med Carema, ombud här i från och kommunen och ev. behandling på behandlingshem. Vågar dock inte hoppas för mycket, vågar fan inte hoppas något alls, för känns som jag bara kommer bli besviken. På ett sätt skulle det vara bra om permisen inte gick något vidare för då kankse dem fattar att jag faktiskt inte kan vara hemma men på samma gång så känns det inte rätt emot mamma som gör allt hon kan för att jag ska må bra. Nu blev det ett väldigt långt inlägg men känner att jag behöver ventilera mig just nu, och om inte här, vart? har även fått samtal från vad jag tror är kommunen idag, vågade inte svara töntig som jag är men fick verkligen panik...är inte så bra på det här med telefon kontakter....om det inte är mamma förstås.

Ingen rubrik

Publicerat: 2012-06-18 | 21:45:13 i Grubbel

Har aldrig varit fetare, vill dö!!
Eller be för ett mirakel....för det här funkar inte, i morgon börjar jag fasta...


Allting kommer bli bra igen?

Publicerat: 2012-06-18 | 11:48:57 i Grubbel

Det kommer ordna sig det gör det alltid, eller? Just suttit i läkarsamtal och försökt utrycka min frustration och även min vilja, dock kan jag inte säga att jag känner mig förstådd snarare missförstådd. Kanske kämpar jag inte tillräckligt?! Kanske... Jag vet varken ut eller in . Vad jag vet är dock att jag är lovad att stanna veckan ut, men också att jag måste ta två nattperm, vilket inte känns lika bra. Nu ligger jag på mitt rum ensam och försöker ta in allt, försöker låta allt lägga sig, går sådär. Känner mig ganska äcklig ful fet you name it... Fan ... Ge mig mitt liv tillbaka!


Timperm

Publicerat: 2012-06-18 | 11:41:47 i Familjelivet ♥

Var hemma en sväng igår. Käkade kycklingsallad med mamma och syrran, skrattade lite smått men det gjorde ont inuti, jävligt ont. Vet inte vad jag håller på med längre, känner mig vilsen. Älskar min familj och de gör sitt yttersta för att jag ska känna mig trygg och älskad... Men jag fortsätter falla.


Ta min hand vi ska åt samma håll

Publicerat: 2012-06-16 | 07:11:59 i Grubbel

The only way is up...
Jo enda vägen är väl upp men hur långt ner måste man komma innan man kan börja sin resa!?

Känner mig ledsen idag, har en rejäl gråtklump i halsen, en stor sådan. Framtiden är fortfarande oklar, men en timme i taget, lärare sagt än gjort dock.. Vid ett kommer syster eller morbror och hämtar mig för en sväng hemåt, dock "bara" timperm, känns tufft! Annars såhär på morgonen försöker jag vakna med lite Winnerbäck . Satt ute på torget men fick panik på att det snart var frukost men framförallt satt det en patient och knapra skorpor, blev obekväm, knäppt jag vet ....men nu gömmer jag mig ett tag på rummet, gråtklumpen och jag,vilken underbar morgon ....


Framtiden

Publicerat: 2012-06-14 | 06:38:23 i Grubbel

Framtiden...
Jag tappar andan ett tag varje gång personalen snubblar över ordet "utskrivning". Jag behöver tid , tid att läka, men för att läka behöver man först hitta såren, slicka dem för att sedan plåstra om och gå vidare. Känner mig livrädd.


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!