Pyssel

Publicerat: 2012-11-29 | 21:05:19 i

Orkar inte skriva hur jag mår just nu så skriver vad jag har haft för mig...
För någon vecka sedan fick min fd. Danslärare och underbara saknade vän en liten dotter så nu har jag pysslat ihop ett kort och köpt en liten present , hoppas hon gillart! Grattis till er fina prinsessa!


De senaste dagarna

Publicerat: 2012-11-28 | 21:25:56 i Sjukdom och behandling

Hej på er... Dålig uppdatering så här kommer en liten sammanfattning av måendet och händelserna de senaste dygnen. Hade ju ett lyckorus här förra veckan denna vecka har tyvärr inte fortsatt i samma anda. Jag har vågat utmana mig själv galet mycket...i måndags hade jag mitt andra besök på borderlineenheten, pratade bl.a. om förhållanden och jag berättade om våldtäkten som skedde för snart sex år sedan, (en berättelse som jag funderar på att delge här på bloggen, kanske kan hjälpa någon annan i samma sits?)det var ett helvete att ta sig hem från KS, massa folk på bussen, lyckades hitta en sittplats som jag senare lämnade åt en man med käpp, så plötsligt stod jag där intryckt bland alla människor , skakade som ett asplöv och paniken växte, som tur var kunde jag ringa A-C och prata, det hjälpte och jag klarade mig hela vägen hem. Igår åt jag pasta, en hel dl, låg och grät efteråt ... Visste inte vart jag skulle ta vägen och tycker det är pinsamt och jobbigt att skriva att jag åt pasta, men det gjorde jag. Känt så inspiration att leva och utmana mig själv av både Johanna och isa (vars blogg jag stalkar haha) så igår blev det som det blev och jag skäms istället för att vara stolt. Annars har jag inte haft kraft att ens ta mig ur sängen de senaste dagarna... Idag påbörjade jag dock ett projekt med mitt klientombud och efter det lagade jag mat och åt på "unga vuxna", visste att det skulle bli en utmaning speciellt efter som jag inte kunde behålla frukosten i morse, tyvärr föll middagen samma öde och lunch vart det inte ens någon:/ ja det vart ju en lång sammanfattning men såhär är det just nu. Ringde även till ScÄ och skällde på dem men dem hänvisade till carema så det blir nästa projekt ...


Kvällens räddning

Publicerat: 2012-11-27 | 04:47:30 i Friends are family♥

Hade krypt i pyjamsen och tårarna kom, då fick jag ett sms, det var min fina Amanda, precis när jag behövde det . "jag saknar dig!" och plötsligt hade jag hoppat ur pyjamsen och i kläder och befann mig ute i regnet på väg hem till min gamla vän. Amanda och jag har känt varandra sedan barnsben men nu var det flera månader sedan vi pratade så som ni förstår hann kvällen bli natt och vi hade mycket att ta igen så massor med snack och vi roade oss också med nostalgi och "kollade" på skilda världar, kvällens räddande ängel. Vill också be min fina Johanna om ursäkt för kvällens felsteg ... Älskar er båda mer än ord kan beskriva!


Åt helvete

Publicerat: 2012-11-26 | 19:25:50 i Sjukdom och behandling

Skulle kunna välja att skriva om min långa dag... Men istället väljer jag ikväll att använda några få meningar.
Allt känns skit, meningslöst, hopplöst och dessutom känner jag mig ledsen otroligt arg och värdelös. Skrek rakt ut och skrek och slog och slog, blodet rann men det kändes inte ett skit, känner mig helt jävla tom.


Långpromenad i mörkret

Publicerat: 2012-11-26 | 02:08:30 i Friends are family♥

Efter jag tagit mig hem från Sanna mötte jag Daniel för en promenad. Blev en lång och härlig promenad tror vi gick säkert två timmar, så grymt skönt, ångesten kom och gick men tur man hade en god vän vid sin sida. Vi hann prata väldigt mycket om allt, han ger mig så mycket bra energi och positivitet, vi kan verkligen prata om allt vilket är otroligt med tanke på att vi "bara" kännt varandra några månader. Vi stannar vid ett lust hus vid en insjö, älskar ljudet av vatten, det var så lugnt och skönt, stod där jätte länge och diskuterade bl.a. Förhållanden och jag berättade att jag träffat en intressant kille och han gav mig lite tips. Nu är jag hemma i sängen och klockan är mycket... I morgon känns som en mardröm, måste ringa massa jobbiga samtal och så väntat besök på Karolinska, kan inte påstå att jag känner mig taggad och vet inte hur jag ska kunna sova, men men. Godnatt iaf!


Heldag med Sanna<3

Publicerat: 2012-11-26 | 02:00:54 i Friends are family♥

Det har varit en Känsloladdad dag på gott och ont. Mötte upp Sanna i skäris vid två halv tre för en mysfika på Billströms, sedan vart det shopping i centrum ... Borde verkligen ha shoppingförbud men köpte trots allt saker jag var i behov av nämligen en ny bh och trosor, som hittat, Sanna köpte en t shirt till sin far som fyllde år. Utanför centrum hände en rolig grej, de säljer blommor på torget och jag tänkte jag skulle fråga hur mycket de kostade men innan jag ens hann tänka tanken sa han som stod där vid rosorna att vi fick dem, gulligt så blev två buketter :) eftersom Sanna skulle åka hem till Umeå ville jag spendera så många timmar som möjligt med henne så följde med hem och det blev tacomiddag och packning och sextalk... Alltid! Åt för mycket och fick rejäl ångest ville verkligen bara spy.... Fy fan, kramades lite med Sanna och försökte att inte tänka men ångesten ville inte lämna mig i fred. Vid halv nio var det dags att säga hej då, gjorde lite ont i hjärtat har varit så skönt att ha henne nära.... Norrland är långt bort:(
Bjuder på en gammal bild från typ 2008 eller något när jag och Sanna var i London ....


Trying my best!

Publicerat: 2012-11-26 | 01:38:43 i

Välkommen söndag!

Publicerat: 2012-11-25 | 11:09:11 i Sjukdom och behandling

Igår när jag kommit hem mådde jag så sjukt dåligt, hade sådan otrolig ångest, panik, visste inte vart jag skulle ta vägen och det slutade i blod och tårar. Vill dock tacka med hela mitt hjärta , Sanna som tog sig tid att ringa mig i natt och underbara Johanna som smsade med mig hela tiden, ni är bäst och jag kunde inte vara mer tacksam, finns inte ord!

Idag är en ny dag med nya tag och jag startar den med en äggmacka, flera glas färsk juice och så musik såklart, och morgonblogg, så mysigt. Nu ska jag hoppa inne duschen kanske städa upp lite i köket i alla fall och sedan ska jag träffa Sanna och kramas då hon åker hem till Umeå ikväll, buhu , kommer sakna!


Öl, Biljard och middag

Publicerat: 2012-11-24 | 22:22:37 i Familjelivet ♥
 
Kom precis hem i från bästa morbror, vi har haft en helt underbar eftermiddag/kväll tillsammans, riktig kvalitetstid , vi spenderar väldigt sällan  tid  tillsammans bara vi två,  så det var toppen. Vi möttes upp direkt efter att jag varit i stan och så drog vi och spelade biljaridoch tog oss en varsin öl i bowlinghallen. Spelandet gick hyfsat bra om inte annat var det riktigt kul. Efter biljarden tog vi en rask promenad hem till morbor,lagade mat tillsammans och drack lite vin. Blev lite mycket mat, ångesten kom ganska snabbt och nu har jag fått för mig att jag kommer dö i fetma! Fick bli enem i rask promenad hopp om att bli av med ångesten, men den vill inte ge mig sig, och så är jag helt ensam hemma, känns inte allt för bra, men måste försöka, men mår inte alls bra, skitångest!
 

På sightseeing i sin egen stad

Publicerat: 2012-11-24 | 15:06:00 i
 
Eftersom SHM spelat hela elgen så råkade det vara så att min bästa vän sedan alltid Tess var i stan. Tanken var att vi skulle vara lite kurlturella och gå på fotografiska  tillsammans med  hennes kompisar från Lund, det var så sjukt mycket folk på fotografiska, det var kö ut till gatan liksom...så vi tog oss en tur på gamla fina söder och Tess passade på att berätta lite om stockhom , det var mysigt. Sedan någon timme senare så skiljdes vi åt, det var så skönt  att bara få se henne och kramas!
 

Things keep getting better!

Publicerat: 2012-11-24 | 09:51:00 i Friends are family♥
Har mått otroligt bra de senaste dygnen, faktiskt enda sedan i onsdags....kan inte tacka mina vänner nog för att dem peppar och stöttar mig till hundra procent, vore ingenstans utan er! Tack!
 
Mötet igår på försäkringskassan  gick bra, Micke tyckte i alla fall att jag var duktig!
Annars blev det en hel kväll med min Bästa, Johanna! Flummande lagom mycket och skickade skumma  och kankse lite smygsnuskiga sms till lite folk.....illa men himla kul. Blev en himla massa onyttigheter också, lite smått ångest på det, men man lever ju bara en gång, försöker i  alla fall vara positiv dock inte min starka sida, men försöka duger.
 
I brist på bilder så bjuder jag på denna otroligt vackra bild från en annan flummig kväll!

Bra start på dagen!

Publicerat: 2012-11-23 | 11:19:00 i
Den där pepp listan på spotify är inte helt fel att ha, sätter i gång morgonen med "dansa pausa" på hög  volym och livet känns bra, den perfekta starten på dagen helt enkelt! Om några timmar ska jag tillsamman med mitt klientombud Micke till försäkringskassan på möte angående aktivtetsersättning och efter det ska jag förhoppningsvis träffa min Bästa Johanna och  bara ha det bra, så får vi se om det kankse blir en heldag, lycklig  tjej detta kan inte bli annat än en bra dag, so far känner jag mig riktigt positiv och lycklig. Som toppen på min underbara start på denna dag så hade jag fått ett mycket trevligt meddelande från en viss person på facebook:)
 
 

Ett besök på KS och borderlineenheten

Publicerat: 2012-11-22 | 22:33:10 i Sjukdom och behandling

Var ju något sliten i morse och det var inte lätt att få upp pappa men till sist kom vi iväg till KS i alla fall. Det var sådana jävla köer så kom nästan en halvtimme försent men det gick väl bra ändå. Fick svara på massa frågor och fick en massa information de ska helt enkelt utreda om jag passar för deras behandling vilket inte är säkert och om jag skulle bli aktuell kommer jag att få vänta minst två- tre månader innan det ens blir aktuellt, segt! När jag kom hem somnade jag och missade mitt möte med A-C, så jävla pinsamt .. Ska ringa och be om ursäkt i morgon!


En hejdundrande kväll

Publicerat: 2012-11-22 | 22:27:46 i Friends are family♥

Utgången igår blev av trots allt, var otroligt obekväm i början satt som en tyst mus i flera timmar, många nya människor, var på väg hem vid tio men med lite pepp av min bästa Johanna och lite eller kanske ska säga mycket alkohol var jag som ny. Pratade vilt om sex och och hångel, och kvällen bjöd på en hel del skratt och glädje. Det blev inte en öl utan många och prövade även något gott som var mycket spännande nämligen jelloshots. Det var som sagt mycket folk men klickade lite extra med en speciell och plötsligt tyckte jag bara att det passade sig med lite hångel , haha, väldigt mysigt iaf, känner mig ganska fri vilket jag inte är vad vid när man varit i ett förhållande 5 år. Det skulle bli en tidig kväll men det blev det verkligen inte och vägen hem var något skakig , fick besök av snälla väktare när jag pinsamt nog stod och spydde på gullmarplan, och jag har ingen aning om hur jag lyckades ta mig dit, väktarna frågade om jag ville till Maria pol, haha nej tack en gång är tillräckligt, dem såg i alla fall till att jag kom på bussen ordentligt och önskade mig en trevlig kväll och att jag skulle ta hand om mig, haha! Och kvällen slutade inte där, hade lite problem med bussen så hamnade nästan i stan, men hem kom jag tillslut efter mycket om och men, galen kväll!


I'm trying

Publicerat: 2012-11-21 | 13:21:00 i Grubbel
 
I hopp om att denna dag ska bli en bättre än gårdagen har jag nu satt på min "pepplista" på spotify, pepp, pepp! Sov ingenting i natt, men har i alla fall lyckas sova si så där tre timmar nu på förmiddagen. Känner migg så otroligt icke självständig just nu, har inga pengar, så måste låna pengar om jag ska kunna fullfölja dagens planer, och självklart blev det tjafsigt direkt när jag frågade om jag kunde låna pengar av pappa, orkar inte, så nu har jag stängt in mig på mitt rum, vet verkligen inte hur jag ska få det här att gå ihop. Ska till försäkringskassan på fredag i alla fall, men kommer ju dröja innan jag får några pengar från dem...sucks.  Borde förbereda mig för bussträning som sker om en och en halvtimme, dags att klä på sig kankse? Får se om jag får ihop kvällen, vill ju faktiskt komma ut, Sanna är ju trots allt i el stockholmo nu....och det vankas utgång, vill, vill. Första problemt är att jag behöver något att klä på mig och sedan ska man ju kunna betala dricka också....får se hur detta slutar får väl krypa och be pappa om pengar igen, gah!
 
För att jag saknar min soulmate, min Johanna!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!