Idag gör det ont!

Publicerat: 2013-11-29 | 14:34:28 i Allmänt
Haft en tuff vecka, men fick en chans att faktiskt dra lite på mungiporna när C och jag åkte till Gränby igår. Shopping på panduro och julklapps skapandet kan fortsätta , så fick jag ett extra stort och dyrt pysselset som belöning för att jag varit så duktig. Idag där emot mår jag inte alls bra, rent av skitdåligt vet inte vad jag ska skriva men det gör ont! 


Wake up the demons

Publicerat: 2013-11-27 | 13:10:07 i Allmänt
Ja vad ska man säga .....de två senaste terapidagarna har satt sina spår och tankarna rullar för fullt. Grötat i väldigt jobbiga saker, är inte säker på att jag ska dela med mig av exakt vad det handlar om. Men kan säga så mycket som att jag tvivlar mer och mer på mig själv och mitt egetvärde och självkänslan finns inte alls. Men jag kämpar och kämpar men det gör så ont,  i morgon om jag klarar denna kvällen så kommer jag få en fjäril till min fjärilsbok! Men vad händer sedan!? Personalen lär ju vata glad men vad händer med mig? Vill inte få några ultimatum eller att folk hackar på mig och speciellt inte nu när jag känner mig så otroligt skör.


Identitets kris...

Publicerat: 2013-11-22 | 15:39:38 i Allmänt
Här snackar vi om 40-50 års kriser...! Men jag är 24 snart 25 och har en rejäl identitets kris. Det började igår då jag hade min DBT som alla torsdagar, ja vilken torsdag som helst men samtalet blev mer och mer obekvämt och jag kände mig avskalad, blottad och förvirrad. Jag har gjort framsteg och det är läskigt , men det är inte bara det som spökar...jag kan beskriva det som jag beskrivet det idag på "vanliga" terapi och kanske även igår minns inte, i alla fall att ta till rakhyveln/bränna mig osv. Det är liksom som min lilla bebis...som de försöker ta i från mig men jag vill inte släppa taget, för den är min och betyder allt i världen om den skulle komma till skada så skulle min värld rasera. 


Love my life..

Publicerat: 2013-11-21 | 18:12:00 i Allmänt
Trillade precis med ett ordentligt brak ner på golvet för stolhelvetet brakade (trasig stol helt uppenbart.,)ihop, vad fan?! Vet inte om jag ska skratta eller gråta... Kanske var jag så fet att den inte  orkade min feta rumpa eller var det så att jag svimmade? Jag vet faktiskt inte, men ont gör det som resten av min situation lately .... ! 


Jävla skit!

Publicerat: 2013-11-17 | 03:40:39 i Sjukdom och behandling
Vaknade för dryga halvtimmen sedan och har tydligen inte tagit mina insomningstabletter för att jag somnade i från dem... Så här ligger jag nu och har i alla fall lyckas få igång tvn och kollar på serien jag kollade på igår "drop dead diva". Förutom den tidiga timmen så har jag dessutom En EXTREMT ont i bröstkorgen men vill inte väcka M hon behöver få sova och jag vet inte vad hon ska göra för att det ska bli bättre heller så det är bara att försöka andas och hoppas på att smärtan försvinner...


En fin lördag!

Publicerat: 2013-11-16 | 21:18:16 i Familjelivet ♥
Blev ju en Spontantripp till Linköping och extra familjen, underbart! Idag har vi promenerat jämt med göta kanal och kollat bilar som kört "under" kanalen. Vi (eller jag gjorde inte så mycket..) bakade gudomligt goda kakor tror dem hette prinsesstoppar*dregel* haha!
Sedan har vi självklart must och lekt och bara varit, jätte skönt och mysigt. Kan inte påstå att jag vill åka tillbaks till Uppsala...




Så mycket kärlek och lugn!

Publicerat: 2013-11-15 | 18:38:07 i
Blev en väldigt spontan tripp till Linköping och nu är jag här hos mina godingar. Detta kommer bli en av det bästa helgerna jag haft och det är skönt att komma i väg lite speciellt med tanke på hur mycket jag saknat dem och till och med drömt att jag varit här men nu är jag verkligen här. Kanske ingen stor grej för en annan men för mig räddade min helg! 


Ensamhet ...

Publicerat: 2013-11-13 | 10:10:01 i Sjukdom och behandling
"Ensamhet för en del människor så smärtsamt och skrämmande att man gör vad som helst för att undvika den"

Detta orden fick jag från min terapi idag!

X2000

Publicerat: 2013-11-13 | 00:26:40 i Allmänt
En tjej trillade ihop idag, en anan skrek och skrek efter personalen i panik och jag själv kände mig helt paralyserad. och bara stod där innan jag hoppade upp och hämtade Cola för att få henne på benen igen. Började nästan gråta över flera olika anledningar och  chockad. ... var som ett som ett X2000 tåg runt i mitt huvud. 


......

Publicerat: 2013-11-11 | 20:28:38 i Sjukdom och behandling
Jag hatar när jag inte kan sätta ord på vad jag känner utan bara är full av tomhet, inga ord! Jag mår "bara" extremt dåligt... Tack för mig! 

Köpenhamn!

Publicerat: 2013-11-11 | 18:07:00 i
Jaha då har man varit i Danmark och Köpenhamn, ännu en upplevelse. Firat mamma som fyllde 50 år, mys!! Annars vart det en del små "tjafs" och tjat om mat men det är sådant man får räkna med och mitt psyke var inte på topp det heller men men...även om det vart lite upp och ner så kommer detta vara ett minne för livet! Vi har gått extremt mycket men vi har också ätit minst sagt onödigt mycket wienerbröd, till frukost dessutom haha lyx . Annars har vi sprungit fram och tillbaka på Ströget som är Köpenhamns största och lääääängsta shoppinggata, byggt lego som små lyckliga barn! Hihi! En av resans riktigt speciella moments och sedan efter en otroligt lååååång promenad och kollade på sjöjungfru staty som ligger bakom just berättelsen om lilla sjöjungfrun eller "Ariel". Nu bjuder jag på lite bilder .....





















Grattis mamma!

Publicerat: 2013-11-08 | 11:01:24 i
Idag fyller världens bästa mamma 50 år och vi smög in till deras (Julias och mammas) och tog ton "hipp hipp hurra.." Sedan överlämnade jag min present och det blev bättre än väntat då jag såg hur rörd mamma blev och ögon som tårades, hoppas iaf att det var vad jag såg. Lyckat! Nu har vi ätit en riktig hotellfrukost och ska göra oss redo för att upptäcka Köpenhamn! 


Mot Arlanda och Danmark!

Publicerat: 2013-11-07 | 19:44:52 i
Precis satt mig på bussen mot Arlanda där jag ska möta upp resten av familjen. Mamma fyller 50 år och det ska firas med buller och bong! Bara familjen och en helt ny stad att upptäcka, mysigt! Förmiddagen ägnade jag åt att göra klart min present till mamma, hoppas hon blir glad! Sedan somnade jag och missade DBT n men Camilla tyckte att jag skulle vila inför resan, gulligt av henne. (Hoppas också att jag kommer in i landet med alla mina mediciner... Håll tummarna för annars vet jag inte vad jag gör, fin liten instickare sådär)


Bästis?

Publicerat: 2013-11-06 | 16:19:14 i Allmänt
Hade terapi i morse och tog upp något som rör om i grytan för mig... Att ha en bästis. Hade gott om vänner runt omkring mig när jag var yngre och det har jag nu också men ingen bästis. Någon som vill kalla mig för sin bästis , någon som vet där lilla extra småsakerna som i slutändan är stora saker... Jätte löjligt man tycker jag borde vara tacksam för det jag har och det säger jag inte att jag inte har människor som tidigare skrivit har jag mina guldkorn och ni är så underbara. Jag önskar mig en bästis, någon att alltid kunna räkna med och ha som stöttepelare när livet känns förjävligt. 

Nytändning!

Publicerat: 2013-11-06 | 08:49:54 i
Har lovat Johanna att bli bättre på att blogga så nu fan hoppas jag du läser ;)
Så med detta inlägg blir det en "nytändning" på flera sätt ni kommer snart att förstå vad jag menar...

Igår kom jag faktiskt i väg på dansen, vinst! Stannade hela klassen 2-0 till mig! Men det bästa av allt var att jag fick tillbaka känslan av att detta är ju kul och jag rent av älskar det! Så man kan ju säga att det blev 3-0 till mig med andra ord storvinst helt enkelt! 

Nästa vecka ska jag även köra den avancerade klassen, ska bli kul! 



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!