Sälen!

Publicerat: 2014-01-31 | 13:51:22 i
Kom hem och var helt slut efter tre intensiva men mysiga dagar i fjällen med tjejerna. Jag och Madde hade bestämt oss för att ta oss upp i backen. Madde på skidor och jag min bräda. Tror jag kom ner för barnbacken två gånger innan verkligen åt helvete och jag var så besviken på mig själv och så besviken. Plus i kanten för att mannen i mitt liv även kallad "liftkillen" hjälpte mig x antal gånger att komma på fötter om och om igen. Men den mest "pinsamma" var när jag blev hämtad med skoter i backen men och andra sidan fick jag åka skoter för första gången i mitt liv, alltid något, haha! Andra dagen tog vi oss upp till toppen men vädret svek och jag hade inte en chans så fick ta liften ner, total fail! Kvällen räddades av mysigt bastubad och skitsnack. 






För många ord och tankar!

Publicerat: 2014-01-29 | 10:12:32 i Allmänt
Kanske dags att damma av bloggen och skriva lite, har ju faktiskt haft det helt okej senaste tiden, men fan vad jag kämpat, tårar, ångestattacker med mera med mera..

För exakt en vecka sedan blev det några timmar på stan med syrran hem och packa och syrran drog och träffa Frasse och sedan åkte vi mot Stockholm och Tyresö typ mitt i natten, kan säga att jag somnade snabbt och gott. MEN .....höjdpunkten på förra veckan var att få träffa min Johanna! (Fick min julklapp som var bio och middag) mådde skit när jag satt där på bussen men visste att så fort jag skulle se henne och få kramas så skulle allt kännas så mycket bättre, det vart en vändpunkt! Hade alltså en hel dag med Johanna, bara vi två. Först vart det en rejäl låååååång fika och oj vad vi pratade och skrattade, det var så skönt att få skratta. Vi pratade om allt mellan himmel och jord typ killar, relationer i övrigt och den eviga frågan .....vad ska vi göra med våra liv?! Haha alltid! ;) var iaf otroligt mysigt på alla sätt och vis. Sedan blev det givetvis middag också... En riktigt god sådan nämligenYOGHURTGLASS! Fin middag om jag får säga det själv sedan blev tyvärr bion skittråkig men med finsällskap så gör det inget! Önskar verkligen att ALLA dagar skulle få vara som just denna torsdag, jag älskar dig vännen du är det finaste jag har! (Tvingade förövrigt Johanna att fota typ allt vi gjorde... Som vanligt Hahahah!)




Paranoid och något ostabilt

Publicerat: 2014-01-23 | 14:24:47 i Allmänt
Är på väg in till stan för en heldag med min älskade ängel! Och här sitter jag, gråtfärdig, jävla helvetes kropp jag hatar dig! Kan inte knäppa jackan som köptes förra vintern och snart är jag så fet att jag kommer behöva två säten när jag ska åka buss eller flyga .... Vill bara lägga mig ner och ge upp, nu! Känns som precis alla kollar just på mig och jag skäms.... Men nu Fia får du rycka upp dig för fan! Även om det gör så
Jävla ont så är det dags att dra på mungiporna för om 20 min får jag kramas med min Johanna och spendera hela eftermiddagen/kvällen vilket är guldvärt! 



Dietisten

Publicerat: 2014-01-22 | 15:36:12 i Mat/Recept
När jag äntligen lyckats utan adress hittat rätt och som jag var stressad, åkte upp och ner i hissen och lyckades tillslut hitta in till dietisten. Det var ett lugnt och tryggt samtal. Hon fick höra min historia och att mitt mål om en normalvikt. Fick sedan beskriva ungefär hur en dag såg ut i matväg för mig och så förklarade jag också att jag bla försökt med LCHF och nu nutrieltt för att jag har svårt med med vanlig mat. Vi diskuterade hur vi ska arbeta fram tills nästa möte, babysteps! Jag ska fortsätta med nutrieltt och frukt och även försöka äta sallad men "störst" av allt minst två ggr i veckan sitta med i matsalen och äta mitt. 


Jag samlar mitt mod och kämpar emot

Publicerat: 2014-01-22 | 12:00:32 i Allmänt

Ett ord så många känslor

Publicerat: 2014-01-21 | 21:37:06 i Allmänt
..... Kan inte andas!

ÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGESTÅNGEST

Frustration

Publicerat: 2014-01-19 | 10:56:13 i Allmänt
I'm trying so fucking hard not to hate my life right now...

Förvirring. Motivation. Rädsla. Ilska .
På ett sätt vill jag bara krypa ur mitt skin och försvinna på samma gång blir jag så jävla arg rent av förbannad varför jag? Varför blev jag och mitt liv så jävla komplicerat och varför i helvete har jag och kommer jag alltid vara mer eller mindre sjuk? På ett sätt vill jag verkligen verkligen bara ta den enkla vägen och ge upp för jag inte orkar mer. På samma gång gör ilskan inom mig att jag blir motiverad och vill bevisa att jag kan! 

Känns som jag redan förlorat, vänner försvinner blir friskare och lever ett värdigt liv, vilket såklart glad för deras skull. Själv börjar tvivla på att jag någonsin kommer kunna ge mig själv den tillfredställesn. 



Blod svett och tårar...

Publicerat: 2014-01-14 | 09:16:01 i Allmänt
..... Minus det första på snart 10 dagar!
Här har det ekat tomt några dagar men nu är jag tillbaka, har mest sovit och hur kul är det för er få tappra läsare att läsa om hur mycket eller lite jag sover...? Det har ju varit "lite" kaos här som ni knappast kunna missat... Eller så har ni helt enkelt gett upp hoppet om mig. Mår piss men går ändå upp på morgonen försöker hålla mig vaken hela dagen men går väl inte jätte bra för tillfälle. Hade dock en riktigt mysig dag förra veckan hemma hos Camilla och jag var den första att få träffa deras tillskott i familjen lilla molly, fick mig att känna liiiiiite speciell. Vi hade mysigt riktigt mysigt! 


Vi som var och kanske är väldigt olika och lika på samma gång, men för ett halvår sedan hade nog ingen trott att vi skulle sitta ihop även kallade Bill och Bull. Det är sällan man hittar någon som man kommer så nära så snabbt, tackar nu varje dag för att Bill och Bull existerar även om personalen försöker sära på oss på gott och ont. Men i min värld är det du som håller mig på två ben just nu, du och ingen annan!





Den bistra saningen

Publicerat: 2014-01-09 | 09:37:15 i Sjukdom och behandling
Känner mig läskigt lugn kan bero på att de senaste dagarna varit pest och pina och jag ÄNTLIGEN fattar vad det är som händer.... Jag mår skit! Och tårar och sammanbrott har gjort sin beskärda del och mer kommer jag antagligen få känna och skämmas för i eftermiddag. Tror helt klart jag nått botten nu och nu ska jag bara uppåt, punkt! Kommer antagligen bli fler tårar i eftermiddag.



I'm falling apart!

Publicerat: 2014-01-08 | 12:02:11 i Allmänt
Mycket tårar på senaste tiden, väldigt mycket så mycket att det syns på långt håll att jag gråtit. Jag bryter ihop från och till och har nog inte insett hur dåligt jag faktiskt mår, scary! Jag vet inte vad som händer jag har totalt tappat greppet. Måste fundera på varför i helvete jag hamnat i  detta ohållbara mönster. Ska försöka skriva av mig lite...senare.
"I haven't noticed how broken I'm"

Det som räknas!

Publicerat: 2014-01-08 | 10:46:16 i Grubbel
Ord betyder absolut ingenting det är handlingen  som räknas. 


Komik eller katastrof?

Publicerat: 2014-01-07 | 17:54:28 i Allmänt
Skratta eller gråta? Ja jag vet inte vad jag ska säga .... Självklart var det samma läkare som för bara några dagar sedan helt underbar. Vi båda lyckades trots allt skratta gott åt hela situationen. Nu är jag tillbaka på Alba yr som fan och mår som jag förtjänar så ligger i sängen och kollar sex and the city på datan. 

I don't know were I'm going...

Publicerat: 2014-01-07 | 16:28:57 i Allmänt
Sitter på närakuten för andra gången på ett par dagar. Håller typ på att svimma av vilken anledning är jag inte riktigt säker på. Ångesten vart för tung... Men vad fan Fia .... Ångest dödar inte även om det råkar kännas just så. Nu måste jag bli skadefri, det finns inget annat! 


Nyfunnen vänskap!

Publicerat: 2014-01-05 | 09:03:38 i
"Nygammal "vänskap växer inte på träd, men jag har funnit någon här som betyder mer än ord kan beskriva! Vi tar hand om varandra och kämpar tillsammans ibland är det lättare och andra gånger blir det magplask, thats life... 

Gårdagens kvällen på intiativ av denna underbara vän att vi skulle skriva ett varsit ark med peppande ord och citat med mera, så där satt vi med varsit papper och skrev. Detta betydde så mycket för mig och dessa fina ord hänger nu på min vägg! Du är så värdefull och underbar men jag tror du lätt glömmer det du har också en styrka som är få begynnande! All kärlek och tack för att du finns, du lyser upp min värld! 




Ny dag nya tag!

Publicerat: 2014-01-03 | 08:24:07 i
Jag och torii har gjort en deal .... Inga fler stygn eller självskador! Detta ska bli ett BRA år trots att det började med att falla men det gäller att resa sig igen. Jag har tänkt på vad som ledde till gårdagens tårar och tror mig veta vad som var en av orsakerna att jag agerade som jag gjorde, kände mig så övergiven och bortglömd. Men nya friska tag ! Word! 
Bjuder på en bild av en del av min tokiga men underbara familj, ni är allt för mig! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!