Idag är början på min sommar...och livet!

Publicerat: 2015-04-27 | 07:15:35 i Träning
Hektiskt ....ja det är väl så helgen/veckan sett ut, jag är död = jag har sovit hela dagarna varit uppe lite på kvällen och typ frukosten annars har det verkligen varit sova enda sedan jag kom tillbaks från bonusen. 
I lördags fick jag problem satt på huk mellan rummet och toan höll krampaktigt grepp om handtaget på skåpen mellan sittandes på huk och dunkade försiktigt i huvud i kanten av hyllan mellan över och under skåpet ....tillslut bröt jag verkligen ihop och P fick komma och lugna mig stoppa mig i säng och ge mig nattmedecin. 
MIgår kändes allt lite lite bättre och jag var riktigt pigg och följde med på loppis och verkligen fyndade. Tre linnen i härliga enfärgade linnen en svart sjifongkläning såå fiiin! Och ett par låga svarta converse för 70kr vilken lycka! Hemma pratade jag massor i telefon först med nea vi pratade typ en evighet så skönt och så att få höra Johannas röst efter det och prata med henne nästan lika länge, mina guldkorn ni är så starka och kämpar på! Är så glad för ni finns! (Vill bara tillägga Anna,Bea och Tess ni är också underbara och peppande och även utomstående M tex. Bara lämna några små ord)

Idag är början på MITT liv!
Med pepp från bästa coachen Johanna så ska vi få ut mig i fina vädret och cykla!  Och detta skall bli en vana med coach!

Bonus högsta vinsten!

Publicerat: 2015-04-23 | 21:37:05 i
((Fortsättning/likheter med det tidigare inlägg ))Det bästa kommer först...Linköping och världens bästa bonus, högsta vinsten! Åkte till Linköping för snart en vecka sedan. Tågresan gick bra och där stod min mami med ett stort leende och jag fick jätte varm kram. Vi tog bussen hem och sedan hämtade vi lilla V som blivit så stor, men fortfarande såklart sötaste finaste lillkillen. Dem skämmer bort mig något otroligt och just nu kan jag säga att där känner jag mig så älskad så mycket kärlek! Vi slappade hela helgen det var underbart , ingen stress inga krav bara vara, mysa! Pratade massor och jag öppnade verkligen upp mig och berättade en del jobbiga saker och fick mami att gråta och jag vet inte hur många kramar och tårar. Dem älskar verkligen mig och jag älskar dem! 






Bonus!

Publicerat: 2015-04-21 | 22:37:38 i Familjelivet ♥
Bästa och mysigaste helgen 2015!
Åkte till Linköping och bonusfamiljen. Lillkillen han bara växer så söööt!
Vi gjorde inget speciell egentligen mer än att mysa järnet. Kollade film åt god mat osv. Känner mig så trygg och älskad hos dem, mer än någon annan stans. Längtar tillbaks...






17 april

Publicerat: 2015-04-17 | 13:47:11 i Sjukdom och behandling
En väldigt trasig och helt hysterisk tjej som skrek och grät i minst en timme innan hon lugnade sig, sitter nu på tåget mot Linköping! Träffa bonusfamiljen fina fina bonusfamilj. Hon är någonstans långt bort och blundar hon sover hon orkar inte. Hon känner att när hon ser sin älskade bonusmamma lär hon börja gråta så trasig. Hon längtar så ...bara några timmar bort.


16 april

Publicerat: 2015-04-16 | 17:11:19 i
TVÅ JÄVLA VECKOR....och du skickar ett sms och säger att du inte vill ha mig som flickvän pga. Tusen så dumma saker.....tur jag hade Sonny med mig min fina vän, han är klok och förståndig. Vad fan jag vill bara bli älskad istället får jag mer och mer bekräftelse på hur fruktans värdelös jag känner mig...a nej jag har inte fler ord kvar just nu. 


12 april

Publicerat: 2015-04-13 | 21:43:18 i
Jag kan inte sluta tänka på dig men får tygla mig. Hoppas jag har rätt om dig! Det känns iaf rätt och jag hoppas det blir något. Dina vackra gröna ögon som jag bara drunknat i din trygga famn din närhet din glädje och den där norrländska accenten som fortfarande finns där, du är så charmig. Snälla bli frisk snart så vi kan ses! 

Dagens ångestnivå har varit/är skyhög, tur var hade jag ju terapi. Som idag var extremt jobbig. Vi kom in på min gudson Och då också hans pappa som alltid verkat ha gillat mig...men den kvällen var han extra full och jag var en gnutta onykter men han gav sig på mig, nästintill slängde sig över mig. Började må illa och på det skulle vi äta liksom. 




12 april

Publicerat: 2015-04-12 | 22:34:17 i Allmänt
Det finns så mycket som är läskigt iaf i mitt huvud. På senaste tiden har jag föreställt mig flera olika sätt att ta livet av sig...why? Jag förstår inte själv vad det är som händer där inne. Det här liksom inte ett "tack och hej "inlägget men jag känner mig liten och förstår inte. Vad betyder dessa tankar? Och kan jag hålla balansen? Jag är rädd! 


Jobbiga minnen

Publicerat: 2015-04-12 | 22:23:28 i Tillbakablick
Minnen...
"Nike" så många år sedan nu...varför kom jag och tänka på det, jo åkte precis förbi maraboufabriken där i komiken en patients pappa jobbade. Tänk er vi hade kunnat få typ hur mycket choklad som helst...men det ville vi ju givetvis inte, då det enda som räknades för oss var siffror. Siffror på vågen, siffror i kcal,klockslag mm.  Jag minns hennes pappa han var rund och go snäll och underhållande och så hans lilla flicka M. Nike det var så länge sedan som sagt...minns alla underbara tjejer som man såklart jämförde sig med och jag var ju inte sjuk, det var ju min dumma mamma som skickat mig hit för att förstöra mitt liv. (När hon kanske räddade det istället..)det var mot min vilja samma sekund så var det svårt att missa...för de som då kunde se självklarheten som var min verklighet. Se

Stockholm

Publicerat: 2015-04-11 | 09:21:32 i
Eftersom pappa fyllde år i onsdags och jobbade så han kunde inte följa med de andra till trysil...bestämde jag mig för att åka hem till Tyresö. Blev dock så att jag åkte hem en dag tidigare för att träffa Sanna och hennes sambo. Innan Jocke dykt upp så satt vi oss med en cider och en öl. Till att börja med utomhus med hopp om vår men vi fick gå in igen, sedan kom Jocke, jätte trevlig och go. Bestämde oss att käka på olerys men i Vällingby för det var så stor prisskillnad. Sedan drog tre trötta själar hem till deras lägenhet som var väldigt mysig. Bästa med den vistelsen var att först och främst vara rätt lugn men bästa är att få ligga och gosa med Sanna (kramas!) 

Dagen efter spenderade jag hos Sanna innan jag åkte hem och skulle fira pappa bara han och jag. Köpte rosor på vägen hem försökte beställa mat så allt skulle klart tills han kom men det gick åt helvete men det löste sig det med sushi sushi! Och så kollade vi på "this is it" med MJ Pappas dag pappa väljer film och måste erkänna att jag faktiskt gillade den, jätte häftigt och se. Sedan somnade vi nog rätt gott båda två.

Pappa fixade frukost men han var väldigt stressad och gillade/ville inte att jag skulle vara ensam för att han oroar sig för att jag ska skada mig. Det var ren tur att det INTE hände. 

Bestämde mig för att träffa en saknad vän, min fina Linnea. Vi satt på starbucks och snackade om vår kärleksbekymmer och gamla minnen haha det var underbart att se henne och se henne så "pigg" och fräsch ut, så stolt över dig, som klättrat uppåt, heja heja! Sedan började må dåligt (hade ingen morgonmedicin med mig så allt vart kajko) på tåget hem trodde jag att jag skulle dö fy fan vad jag mådde dåligt  fick iaf skjuts hem och kunde få min medicin och lägga mig i sängen och somna sedan kändes det om inte annat okej iaf. 




7 april

Publicerat: 2015-04-07 | 11:42:41 i Friends are family♥
Idag ska lilla jag åka till Stockholm! Ska träffa min kära vän Sanna och hennes Jocke. Detta blir även mitt första besök i  deras lägenhet och sova där. Ska bli så myyyysigt min älskade kramgoa tjej!
Sedan ska vi umgås på onsdagen innan jag åker hem och firar pappas födelsedag! Bara han och jag resten är i Trysil och åker skidor. Pappa lät glaf när jag ringde och kollade om han ville att jag skulle komma hem till honom...tror han behöver få känna sig extra omtyckey just nu så han ska få massa kramar och kärlek! jag åker hem till honom på onsdag. Vi ska mysa och jag bara njuta av kvällen se en film och äta gott! 

5 april

Publicerat: 2015-04-05 | 11:16:55 i Friends are family♥
Ja vad ska jag skriva, jag har varit hysterisk säkert skitjobbig denna påskhelg...haha! Inte för jag direkt mått dåligt (eller kanske eg därför ...) skitsamma! Jag har studsat omkring som en galen höna och flummat, men tror det varit uppskattat även om det för min del ligger en i en del av mitt inte jätte bra mående. Men nu ska jag vara konstruktiv, jag roade de andra och hade kul och åt alldeles för många mossarellasticks så så mycket mer än lunch blev det inte....eller jag skoja bara kexchoklad och aloevera var det visst också. Det var rätt lyckat iaf :) skulle egentligen åkt till Emil men han var sjuk så blev inget med det tyvärr:( ligger lågt på den biten han kanske redan tröttnat på mig...vad vet jag? Nej positiv var det ja! 




*fniss*

Publicerat: 2015-04-02 | 11:42:05 i
Jag har träffat en pojk, helt underbart! Äntligen en vettig människa...

Men om vi hipp hoppar lite tillbaka i tiden så har det var en hel del frustration och dagisfasoner. Hänger/hängde mycket på HP för att kanske kanske jag också kunna få träffa någon mysig pöjk men det är inte lätt. Sedan kom Emil bara sådär plötsligt fin snäll omtänksam och något blyg. Men precis som S. Fattade intresse för var att jag var så ärlig i min prestation. Sedan har det ena lett till det andra. Jag har en BFF som är underbar och nu har jag Emil ...därför måste jag sluta skriva nu. Måste klä på mig och till att allt finns med i lilla ryggsäcken ska nämligen sova där, pirr pirr eller så är jag hungrig haha ! Nej jag längtar efter honom och snart om bara någon timme ses vi!!! Sluta babbla nu Fia och klä på dig och gå ner och käka lunch för fan! 

Fick denna första gången vi sågs för det fanns inga rosor på Willys gulleponken! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!