påsk och härliga vårkänslor!

Publicerat: 2016-03-26 | 10:04:00 i
Klickade precis en buss mot Heby och sonny perfekt! Vad ska vi hitta på då....kanske kanske blir det en promenad i solen som jag hoppas håller sig uppe. Sovit helt okej inga mardrömmar vad jag minns. 

Igår tröck jag i mig onyttigheter och idag blir det påskägg. Personal Madde var så snäll att vi tog oss till Ica maximalt och jag kunde köpa två färdiga påskägg till oss. Inte för att vi kommer fira på något sätt mer än att umgås.


susning och rusning!

Publicerat: 2016-03-26 | 06:40:13 i
Ja hej på er om ni finns där ute (?) Hur som så har det varit en tuff vecka med mycket extra medicin som gör mig trött som jag skrev i förra inlägget. 

Två saker har riktigt kommit till mig eller egentligen tre. Vi kan ju alltid börja med den första...

Ja de var den där osäkra men ändå så söta lila människan blyg och förväntar på vår första dejt. Han stod där och jag blev nervös. Inne på bion ville jag ta hans hand men vågade inte och inte heller trodde jag att 8 år senare jag skulle sakna denna person så otroligt mycket. Jag önskar jag var din och du var min igen.

Nummer två slog mig igårkväll.....jag har bott här i tre år nu vet inte om jag ska skratta eller gråta MEN det har hjälpt mig men varför ska jag ha så jävla jobbigt med att kunna prata och framförallt inte tynga undan alla känslor...?!? Ska det vara så svårt. Försöker bara vara stark men jag står fortfarande inte på två ben. Det tar tid men jag har inget tålamod men jag MÅSTE hitta mig själv för att kunna stå på två ben, varför så seg? Jobbar på att vara positiv och för mig som iop. Alltid är negativ är det ett det ett heltidsjobb  och gör mig galen. Det är dock inte så att jag inte vill men ....

Nummer tre på listan är vänner och familj....Dem finns inte här och jag saknar dom så mycket, det gör ont i hjärtat jag måste här i från....Vill inte förlora er, ni som finns kvar ni är guld!

medicin

Publicerat: 2016-03-22 | 12:44:46 i
Är inte jätte pigg just nu så kanske blir mer aktiv om ett tag framöver. Just nu ligger jag mest i sängen  för min vis behovs mediciner är starka så jag blir ganska utslagen. Är ofokuserad och vill mest bara sova.

hittills effektiv söndag!

Publicerat: 2016-03-20 | 12:17:08 i
Klockan är strax efter tolv och jag och sonny har redan ätit frukost kollat på tv/netflix, promenerat till tippen för att slänga gamla "kattleksaker". 

Sonny hade tidigare tre knasiga katter. En hussegalen en som var överallt. Två som var av en var gosig och livrädd ibland och så frun i huset som trodde hon var skygg men jag fick faktiskt klappa sötnosen. Tror förövrigt det är därför vi umgås så mycket även om vi gjorde de innan också, båda känner sig ensamma. Föresten så har jag en app som räknar steg per dag och timmar av rörelse och idag och igår uppnår jag båda . En superapp! :)

Nu ligger vi i varsin soffa och glor på hundraåringen för femtioelfte gången...haha!



19 mars

Publicerat: 2016-03-19 | 10:48:40 i
Jupp sitter på bussen mot Uppsala med min kära vän som är väldigt trött.

Blev en ganska virrig morgon men nu sitter vi som sagt här och guppar. Ska handla lite nödvändigheter med andra ord en cykelpump så vi kan pumpa upp våra muskler. .....nej det var visst cykeln som skulle pumpas...fuck! Tänk om man faktiskt kunde pumpa sig till den kropp man vill ha, det vore något! 

Har fått låna både byxor och tröja av min kära vän då jag känner mig väldigt obekväm..så även nu och mitt eget vidriga hår. Hatar att det är så kort men har massa peruker som troligtvis kommer dyka upp här. Kul med enkel förändring! :) ska nog hur som helst smita in på H&M och våga mig till hörnet genours ...inte för jag planerat att se ut och väga det jag gör nu resten av året, nej nej! 


Kanske lite mer som denna bild LITE. Gärna lika glad också. Om resten av världen tycker synd om mig så fuck them! Om min syster säger att jag kan då vet jag att jag kan. 

En trött fredag

Publicerat: 2016-03-18 | 20:33:45 i
Ok idag har varit en trött dag då det nämligen vart knas med min medicin. Ja ni som känner mig eller själva äter mediciner vet hur viktigt att ta sina mediciner när man ska....utom jag.

Jag kunde aldrig förstå hur dåligt jag fungerar utan mina mediciner tills igår. Min morgonmedicin var på språng och jag blev mer och mer aggressiv. ....irriterad och känslig för allt runtomkring oss och började hetsa mot folkgrupper hur trött jag var på alla äckliga tiggare och hur paranoid jag vart över att folk tittar  på mig och blir förbannad över att de glor  så jävla  mycket. ...! Osv.

Skulle till Alba och hämta mediciner så jag kunde vara hos sonny i helgen. Insåg att nej jag måste ta lugnande innan jag slår ihjäl någon och jag har starka tabletter för det(deras effekt är långvarig och man blir otroligt trött. Så idag har jag varit mer sovandes än vaken och nu är det ......dags att sova för natten också.
 

Nattinatt F.

sanningens ord

Publicerat: 2016-03-17 | 21:19:28 i
Puh puh så nu dammar vi bloggen en gång för alla och hoppas på lite nya läsare nu när bloggen är öppen. :)

Det har hänt grejer. Alba huset är ett helvete..har inga vänner där efter en incident för flera månader sedan. Detta som handlade om skitsnack och slutade med hat och fysiskt våld. Det sk. Skitsnack gjorde mig mer och mer utanför och otroligt ledsen och arg. Tur som är var jag på väg  att flytta till en träningslägenet.

Andra saker som korsat min väg är vänner med ibland väldigt tråkiga åsikter som att min "idol" P. Är jätte sjuk..igen..anorexi  (sant) men jag håller henne varmt om hjärtat. Men jag förstår nog inte hur illa däran jag är på mitt vis. Skitsamma människor har olika åsikter och det är ok men kan ändå göra ont ibland.

Jag är väldigt deprimerad just nu och har varit det en längre tid..skäms för mycket för att skriva om varför eller vad. Jag har kommit min mamma ganska nära men på avstånd så att säga..min syster är ÄNTLIGEN hemma! 

Den som hållit mig vid liv är min fina vän sonny. Vi har pratat i telefonen varje dag smsat och umgåtts minst varannan dag typ. 

Det bästa till sist jag har äntligen en städad upplockad designad lägenhet. Inte stor men tillräckligt stor för mig


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!