Flyr lite...

Publicerat: 2014-09-13 | 10:20:27 i Friends are family♥
Idag blir en lugn dag, hel dag hos jimpa! Världens snällaste kille. Vi kollar film, snackar och tar en paus från allting ett tag.


Nätdejting mm

Publicerat: 2014-09-12 | 17:15:39 i
Ville ge honom med stort H en sista chans men det sket sig, hans förlust. Då är det så att jag hört så mycket gott om dejtingsidan "happypancake". Folk som träffat underbara fina killar/karlar som utvecklat ett förhållande och till och med familj , ja iaf en lovande gratis dejtsida. Hade typ 50-60 besök så fort jag kommit i gång. Så nu har jag vart med två killar i veckan här i från uppis. Den ena grymt tråkig och oattraktiv men visst trevlig fick min utlovade ros som står på mitt skrivbord. Tisdag ännu en dejt och det var så sjukt mysigt massa hångel med vad jag kände pojkvänsmaterial men till min besvikelse endast var ute efter sex så där sprack den drömmen. 

För övrigt har jag lagt locket på svarta lådan och trycker ner mer och mer, mår rent av skit. Trycker undan tårarna dem får inte komma. 

Står ensam kvar i mörkret. Ta mig till ljuset. 




Sjuk

Publicerat: 2014-09-11 | 21:30:40 i Allmänt
Vill berätta massor för er men just nu ligger jag med huvudvärk som inte ger sig och har hög temp. Men huvudet är sämst skulle gärna få försvinna...hur som helst orkar inte uppdatera mer än så just ikväll, jag lever i allafall alltid något! 

Något sånt...

Publicerat: 2014-09-05 | 21:52:10 i Sjukdom och behandling


Detta fightas jag med just nu. Att sluta kämpa för mig och mig inte för alla andra i min omgivning, inte där än....men...ett steg i taget.

Tiden går som snabbast när man har kul!

Publicerat: 2014-09-02 | 10:19:55 i Allmänt
Hängde med sötaste finaste torii heeeela dagen igår, det var så otroligt mysigt och tiden bara sprang i väg. Vi satt ute på trappen och pratade en del om mat och äs, eller diskuterade då menar jag på ett bra vis. Dela erfarenheter och främst personalen. Vi tycker inte riktigt att vi syns i mängden och när man verkligen behöver någon så finns det INGEN. Uselt....vi jag och torii konstaterade att man kan ju försvinna timmar utan att någon personal har koll alls, tråkigt men sant. Ska inte skriva och smutskasta dem allt för mycket men ibland blir man ju tokarg! Pratade i allafall nonstop hela dagen det var en mycket fin dag, ganska perfekt faktiskt om jag får säga det själv! Efter middagen la jag mig i sängen och självklart somnade jag och sov till 20.00 wtf? Orkar inte mycket just nu, något är fel ska prata med läkaren i morgon. Lär och vill hänga med torii även idag och kanske får jag se skymten av bästis också. Den som lever får se! 


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!