Bring it all or go home!

Publicerat: 2014-05-29 | 22:36:38 i Sjukdom och behandling
Jupp jag är en usel bloggare...och det var evigheter sedan jag skrev. Vilket "kort och gott" har sin förklaring ....

Det är och har varit en av den tuffaste månaderna i mitt liv. 

Blod,stygn, tabbletter massor av tårar mycket hat och ilska samt en jävla massa missförstånd och så mycket sjukhus ....föööööör mycket! Jag har fått ta en jävla massa skit, det har brytigt ned mig med ord och uppläxningar en efter en. Tårarna har verkligen sprutat som aldrig förr och jag har varit så otroligt förbannad och arg och besviken. Jag vågar inte längre öppna käften allt för mycket utan försöker anpassa mig trots ilskan och förvirringen. Men att få veta att man är självisk och bara pratat om sig själv och mer därtill...det känns! Och låt oss säga att jag haft mina funderingar kring hur de faktisk jobbar och beter sig här. Många funderingar! Ett visst lugn har lagt sig efter allt drama med ett flertal samtal framförallt. Om detta handlade om typ en fotbolls match så har jag fått rött kort och varit avstängd resten av säsongen. 

Har fått ett ultimatum... bring it all or go home!



Bara en tidsfråga

Publicerat: 2014-05-18 | 19:09:41 i Sjukdom och behandling
Morgonen startade så himla underbart med kaffe i solen sittandes i hammocken tillsammans med min granne och personal. Supermys! Jag kände mig verkligen glad och som om ingenting kunde stoppa mig...wrong turn! Orkar inte ens skriva vad som vad som hände kanske senare ....inte för att det är viktigt för er vad fan jag håller på med. Så kan lika bra skriva det trotsallt jag sitter på akuten och jag är "ok"!

No pain no game!

Publicerat: 2014-05-16 | 20:04:26 i Sjukdom och behandling
Tål att funderas på! Det har mer eller mindre varit en helvetes dag och mer där till. Mår uppenbart inte speciellt bra just nu. Lättretad, arg, irriterad och fysisk smärta oro kanske stress jag vette fan vad det är som grämer mig, men ont gör det. Fast hinner jag stanna och känna efter och ger efter  så vet jag precis vad jag behöver och att ge upp bara för ett tag, bara lite....orkar inte må så här! It's a game with pain

 Mitt tålamod och så kallade styrka orkar inte ta mer, bubblan är på väg att spricka. Kan inte sluta tänka på DET! minst sagt när jag sitter här i bilen och jag ser den putande magen som gör att jag ser höggravid ut. Det är bara en tidsfråga... Det värsta är ju att jag vet att det är fel men klarar inte mer, vilket bara gör mig till ett jävla pucko!

Ett mycket efterlängtat återseende!

Publicerat: 2014-05-15 | 13:52:19 i Familjelivet ♥
Dags att skriva några rader. Varit så mycket på senaste tiden att jag liksom inte riktigt hängt med. Vissa saker har fått mig att falla, bryta ihop och gråta andra saker har bara varit för bra för att vara sant...

Jag har fått träffa min älskade och saknade inte bara vän utan syster (blodsband eller inte, who cares!)
Vi lyckades komma fram till att det var två hela år sedan vi sågs, galet! Så ni kan ju bara tänka er hur mycket vi hade att prata om. Fick också hälsa på hennes pojkvän Johan innan vi skickade ner honom på stan haha!  Vi kramades också massvis såklart och jag har fortfarande inte förstått att hon verkligen varit här att jag fått krama henne, helt overkligt, men så underbart! 

Friends forever and ever and ever!

Spännande!

Publicerat: 2014-05-13 | 11:35:08 i Drömmar
Sitter i bilen på väg mot Gävle. Om några timmar sitter jag och lyssnar på Mia Thörnbloms föreläsning,
Spännande! Detta är något jag velat göra så länge och idag får jag äntligen göra det! Uppdaterar er senare! 

Galna kosjukan!

Publicerat: 2014-05-12 | 11:21:39 i Familjelivet ♥
Igår kom hela familjen hit för att vi skulle på kosläpp, vilket jag aldrig sett förr. Det var värsta adrenalinet bara flödade genom kroppen när kossorna studsande och springandes precis framför oss, wow! 


Mysmorgon!

Publicerat: 2014-05-10 | 08:25:28 i Allmänt
Låg och vred och vände på mig, trodde klockan var jätte mycket. Strax där efter så får jag ett sms "vaken?" Torii is back! Vi har nu suttit här i soffan och haft det hur mysigt som helst, småpratat lite om allt möjligt och nu väntar vi på kaffe :)


Mycket känslor

Publicerat: 2014-05-09 | 10:58:05 i Grubbel
Har så mycket i mitt huvud just nu, inte allt är bra tankar i ärlighetens namn. Nu kommer säkert vissa bli irriterade eller helt enkelt tycka jag är dum i huvudet MEN jag kan inte sluta tänka på hur mycket jag bara vill ge efter mina impulser och lätta på tyngden från insidan, på det som gör ont. Jag går omkring och funderar på när och hur jag ska göra för att bli lugn igen och jag vet ju att det är fel men tanken finns där och trycker på mer och mer. Inte nog med de problem man har så har personalen vänt upp och ner på varenda rum eftersom man tydligen hittat pälsänglar(?) det jätte känsligt eftersom som jag har mitt system och mitt kontrollbehov så när en av personalen tyckte att vi kunde väl bara klippa sönder min sänghimmel (kommer hemifrån och jag älskar den!) hon tyckte att det var väl bara att köpa en ny då kom tårarna. Lyckades ta mig samman trots att det var sjukt jobbigt och obekvämt så lugnade jag mig då ullis min KP hjälpte mig bara hon, då blev det lättare...för hon vet hur jag funkar. Men det var bara att slänga allt som kunde tvättas i tvättstugan, sorterade lådor vilket faktiskt blev bra och kändes ändå skönt..på något sätt vart det lättare att lämna allt "gammalt" och starta på ny kula. Vissa saker var dock saker jag ville ha framme för att kunna läsa fina brev från underbara vänner, tack! Och mina gosedjur förbjöd jag dem att ens tänka tanken på att lägga i tvätten big no no, mina bebisar! Sprang upp och ner för trappor sedan tog hand om all tvätt med hjälp... Men tro det eller ej så sov jag som en ängel efter denna känslosamma dag. Men nästa dag kändes rummet kalt och inte som MITT kryp in utan någon annans, men igår kom sänghimmlen upp , kändes så bra! 
(Bilden symboliserar att mitt är mitt typ)

Slarviga Fia

Publicerat: 2014-05-06 | 12:15:44 i Grubbel
Ställde mig på vågen med förhoppningar eller Mja kanske mer för att förbereda mig inför dietist besöket i morgon, sjukt jobbigt! Tog ut lyckan i för tid då det såg ut som om jag hade gått ner 5 kilo...men jag har slarvat och jag har haft mens och så tog jag helgledigt från cykeln för allt bara kändes förjävligt. Så med andra ord hade jag tyvärr inte gått ner så mycket men hade i alla fall inte gått upp! Nu är det dags att höja ribban igen och ta tillbaka det jag missat, eller kanske mer lägga ribban "neråt". Högsta växeln nu kör vi, kilona ska rasa, inge mer fusk! Är redan besviken på mig själv men fick beröm efter jag ställt mig på vågen, för att göra en lång historia kort så tycker föreståndaren att jag är jätte duktig. Har lite smått panik och prestationsångest inför dietisten ... Funderat på att avboka men kanske lika bra att ställa sig på vågen och prata om hur det ser ut och hur vi ska gå vidare, livrädd tjej. Hon har inga krav på mig men jag har....
Som jag kämpar emot dessa jävla impulser det blir svårare och svårare att hålla emot, jag orkar inte!



5 maj

Publicerat: 2014-05-05 | 12:55:01 i Familjelivet ♥
Tyvärr är denna blogg full av negativtitet allt för ofta, sådant som ni säkert stör er på. Jag skriver "bara" hur jag känner mig, hur mitt "nya" liv påverkat min vardag. Och just nu är det extra jobbigt, mår inte alls bra. Känner mig "utanför" här i huset och vågar knappt prata med någon längre gömmer mig på rummet eller håller käften. Har jag någonsin levt ett normalt och friskt liv? Nja och jag bad aldrig om detta som påverkat alla i min närhet, det är ett under att jag ens har vänner kvar, som tar mig för den jag är. Och en underbar familj som gör allt för att alla i familjen ska må bra i den röra dem lever i just nu, det är hemskt! Jag vet inte vad ett vanligt,normalt liv är. Hur jag fungerat utanför det här huset? Hur jag tar hand om mig själv...hur det känns att vara riktigt glad är vilket är något jag ofta funderar på. 

Får dock inte glömma bort de personer som förutom familjen hållt sig kvar och stöttat mig! Tack för ni finns!!
Min "tvillingsyster" som jag saknar och som betyder allt i världen för mig!❤️️


 
Min älskade Johanna som alltid finns där för mig dag som natt. Den som hjälpt mig (bortsett från familjen) dit jag är idag, hon är min ängel på jorden!❤️️



Och Anna får man absolut INTE glömma! Kanske ses vi inte så ofta men jag vet vart jag har dig. Världens mysigaste och snällaste rosa tjej ;😉❤️


Finaste och bästa bonusfamiljen ❤️️


❤️️ Sanna, Sanna min älskade Sanna världens mysigaste och gosigaste vän!


Min Daniel min fina fina Daniel BFF❤️️

This is me!

Publicerat: 2014-05-03 | 16:45:43 i Sjukdom och behandling
Jag funderar på en kommentar som jag
fick för bra länge sedan nu... Men kan inte låta bli att fundera. Speciellt inte när människor vi älskar och värnar om försvinner ur våra liv alldeles för tidigt.

Kanske var denna tjej bara nyfiken, eller inte förstod hur min bulimi påverkat min kropp vad jag gjort mot mig själv på egen handling . Eller är det så att jag måste vakna upp och ta ansvar för mitt liv? Men hur ska jag klara det när det enda jag gör är att trycka ner mig själv? Men en sak är ändå säkert som kanske många har svårt att förstå då psykisk ohälsa är så jävla tabu, trots att säkerligen mer än 50% lider av depression i detta land! 

Jag har inte valt att leva detta liv jag har inte valt att vara sjuk, jag vill också kunna leva. Istället är jag sjuk snart fyllda 25 och bor på ett behandlingshem och är långt i från frisk. Fast iof har jag en tendens att "vilja" veta att jag är sjuk för det förklarar så mycket och ibland vägrar jag att förstå. Det här var inte livet jag önskade mig. Jag är trubbel för alla. Vill inte att folk ska vara oroliga och "offra" sig för mig, jag vill ha förståelse. 

Jag vill ha ett normalt liv ,minst en liten knodd och ett roligt jobb där jag trivs och tjänar bra med pengar och åtminstone bo i en lägenhet och helst vara gift. 

Men här är jag och undrar vad är livet?! Egentligen... Jag har ingen aning. 



The sea is draging me down

Publicerat: 2014-05-03 | 09:40:10 i Sjukdom och behandling
Går igen en otroligt tuff period just nu. Kravs ställs och fel begås och jag hamnar gärna i min bubbla och vågar inte vara med. Har mer eller mindre ständig ångest och tvingar mig att äta frukost eller det liksom måste bara glida ner. Igår hade jag fredagsmyset och självklart blev det naturgodis och jag åt och kämpade, ville bara kräkas men kämpade och lyckades efter mycket om och men somna. Är otroligt deppig och totalt nockad. Försöker helt enkelt hålla mig flytande. 



Verkligheten den nakna sanningen

Publicerat: 2014-05-01 | 22:14:10 i Grubbel
Jag vet inte vad som flög i dig eller vad jag gjorde fel?! Önskar jag inte var den sjuka tjejen som bodde på ett behandlingshem men nu är jag det. Förstår att det måste vara frustrerande för de verkar dem även tycka här, eller ja dem är ängsliga. Jag förstår men jag förstår inte. Känslorna du fick mig att känna även om du inte menade det, så finns min känsla och min upplevelse kvar och det gör ont, så ont.  Nu känner jag mig mer förvirrad än någonsin. Känner mig som en liten porslins docka
Som man inte vågar röra vid eller lyfta upp för risken är stor att gå sönder. 



Så vilsen och tom

Publicerat: 2014-05-01 | 22:03:10 i Sjukdom och behandling
Är helt tom och ängslig sedan gårdagen. Hade ett extremt jobbigt möte tillsammans, eller blev "kallad" till föreståndaren och hans kontor (garaget). Han hade pratat med dietisten och jag ska få fortsätta med naturdiet månaden ut men börja förbereda mig för lunch, försöker tänka på vad för plan jag ska ha för att klara av det. Har mina små idéer som förhoppningsvis ska hjälpa. Samtalet slutade dock inte där och jag bröt ihop totalt tårarna bara rann och rann kunde inte få fram något annat, kände mig så utelämnad och helt oförberedd. Mycket handlade om maten och hur mycket "fel" jag gjort så jag påverkat folk på ett negativt sätt, det gjorde bara så jävla ont, gör ont. Känner mig fortfarande ledsen och förvirrad. Ett mycket ansträngt leende!

Min lilla tös, min Brunnberg!

Publicerat: 2014-05-01 | 21:47:25 i Friends are family♥
Eftersom jag varit så dålig på att uppdatera bloggen mer eller mindre absolut på skämt så tyckte Johanna att jag skulle ägna henne ett inlägg endast för dig darling! 

Man vet ju knappt vart man ska börja när man ska skriva om denna otroliga tjej! Hon har gått igenom mycket svårigheter och säkerligen kännt för att ge upp mer än en gång MEN det finns en otrolig kämparglöd i den här lilla tösen! När vi träffades kändes det som om vi känt varandra föralltid. Vi skrattade på riktigt, allt kändes så äkta och jag kunde och fick vara mig själv. Hade följt Johannas blogg och visste att hon hade anorexi mm. Men inte långt efter vi träffats blev hon friskskriven och jag var så glad och stolt! För Anorexi eller vilken ätstörning som helst är bland det svåraste att bli frisk från, då man faktiskt måste äta.   

Hon slutar aldrig förvåna mig med sin otroliga styrka och hur hon hjälper andra på rätt väg och till och med stöttat folk som varit sjuka och nu blivit friska, en vardagshjälte! Hon har hjälpt mig galet mycket och om hon inte funnits där för mig hade jag antagligen .... Jag vågar inte ens tänka på det. Hon är en av få som engagerat sig i mitt välmående och alltid låtit mig vara mig själv och ändå älskat mig för den jag är. Hon har funnits där för mig sedan dag ett! När jag är med dig får jag skratta, får jag respekt och kärlek. Kan man begära mer? Knappast! Dock gör det ont att vi är så långt i från varandra men ändå finns du där på min axel i mitt hjärta, jag älskar dig <3

Är hon inte världens finaste?! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!