Vad gör vi, nu kör vi!

Publicerat: 2011-06-24 | 20:15:00 i Allmänt
Jupp allt blir inte alltid som man tänkt sig, men helt okej ändå. Det blev tillsist även middag serverad denna midsommarafton och projekt midsommarstång avslutades med triumf. Efter maten vart det tyvärr inte lika mycket drag, stackars Anna fick ont i magen, skruttan. Så kvällen/natten slutade med att vi tre bosatte oss nere i lillstugan och drack, skrattade pratade och spelade. Mys!

Små grodorna, små grodorna är lustiga att se

Publicerat: 2011-06-24 | 16:44:00 i Allmänt
Så även mig dansandes och fåningt skrattandes kring en midsommarstång, haha. Jag Anna och Patrick stannade kvar och ordnade kransar ( jag gjorde för första gången i mitt liv en midsommarkrans helt på egen hand, yäy) medans de andra promenerade till firandet på ängen. Det dröjde inte allt för länge innan en liten Leo kom tillbaka med en tokig vovve som hade velat leka med alla andra tokiga vovvsingar, så tyvärr fick Millow stanna hemma i stugan.


Tre kransar, två öl och någon timme senare har vi nu dansat kring stången, vunnit den årliga dragkampen och fikat på ängen. Och ett under har skett jag dansade och regnet höll sig på avstånd, solen sken faktiskt nästan hela tiden. Nu är vi tillbaka hos Millow, som självklart blev jätte glad och projekt midsommarstång fortsätter!


Vi hade i alla fall tur med vädret

Publicerat: 2011-06-24 | 14:38:00 i Allmänt
OhYes nu är firandet i full gång. Anna och Patrick anlände för någon timme sedan och midsommarlunchen ligger i magen och jag känner mig alldles för mätt, all denna mat.
Anyway....innan Anna och Patrick anlände påbörjade jag och lillebror projekt midsommarstång, får se hur detta slutar nu ska det bindas kransar och så småningom dansas kring stången, vilket jag i vanliga fall avskyr, men kankse blir det dans i år bara för att, yäy, Kanske också dags att byta från mjukiskläder till något mer festligt.
Hörs om ett tag igen!

Midsommardags

Publicerat: 2011-06-24 | 12:33:00 i Allmänt
Här är förberedelserna i full gång och snart anländer mina gäster. Än så länge ser inte vädret allt för lovande ut, men mamma tror på solsken i alla fall så nu dukas bordet här ute på framsidan under bar himmel, låt oss hoppas att de gråa molnen ändrar riktning.

Månskensregn

Publicerat: 2011-06-23 | 23:46:42 i Allmänt
Vi har anlett till stugan i välkomnande av ösregn men också en varm brasa!:-) så ni ligger/sitter vi här och myser i soffan, brasan sprakar och regnet smattrar. Snart är vi samlade allihopa här lillebror och far anländer in en snar framtid. Nu ska jag rasta hunden.

the rain is getting closer!!

Publicerat: 2011-06-23 | 21:28:00 i Allmänt
Här igen då.. Åkt berg och dalbana hela dagen men speciellt kvällen och jobb. Kvällen igår och dagen. Idag har spenderat i lägenheten och min mani...anyway nu är lägenheten i topp skick med lite hjälp av fina Emelie. Sista jobbdagen denna vecka avklarad, underbart!! Nu sitter jag på busshållplatsen och väntar in lilla mamma med hund och de stora grå molnen närmar sig med bokstavlig stormfart!

we are only human

Publicerat: 2011-06-22 | 22:42:16 i Allmänt
It's just the begining, hopefully ! Total fail, haha, men bara att ta det med en klackspark, 45 min sen till jobbet, dock ingen som klaga för det, iaf inte som jag la märke till. Mycket folk idag då det närmar sig midsommar, mardröm och jag behöver andningspaus, tur att Eva räddade mig när jag behövde det som mest. Kämpar på men längtar mest hem till mamma och millow. På bussen nu,strax hemma då möter Emelie mig och jag får sällskap ikväll,mys. Men först hem till lilla mamsen!!

swallowed in the sea

Publicerat: 2011-06-22 | 16:14:02 i Allmänt
Hur blev det såhär?? Men det värsta är nog ändå inte hur eller varför, utan hur tar jag tag i spakarna och styr åt rätt håll??? Som att springa i motvind. Började jobba för tio minuter sedan,men något håller mig tillbaka,pinsamt försenad men kom tillslag fram till chefen och kunde iaf meddela detta. Bussen rullar sakta framåt. Hur i helvete förklarar jag något jag själv inte förstår utan att det får mig att framstå som en idiot???

clean up your act

Publicerat: 2011-06-22 | 01:07:58 i Allmänt
Att jobba är både jobbigt och frustrerande. Många frågor och så få svar, jag menar vad säger man när folk undrar vart hållt hus, vad man haft för sig?! Drar en vit lögn? Iaf självklart fler än jag och min buss i trafiken, kö yes!! Panik!! Kroppen gav upp för en stund och tog minst en timme innan jag återfått kontrollen, överlevde iaf,trots allt, ser dock inte fram emot morgondagen då jag jobbar 16-21, men kan bara göra mitt bästa, torsdagen känns dock ännu värre. Varför? Dagen innan midsommar stängnig, mycket folk!! Men nu är jag hemma i lägenheten igen och har snart slutfört mina projekt här, vilket för tillfälle sparar mig många timmars terapi, det tackar vi för.

One step at a time

Publicerat: 2011-06-21 | 17:33:00 i Allmänt
I en helt annan värld,en trasig värld. På bussen till jobbet, vad gör vi? Nu kör vi, typ eller ja det är bara att bita ihop! Andas, bara andas. One step at a time! Kan inte låta bli att längta tills det är över.

You know that I'm a crazy bitch

Publicerat: 2011-06-21 | 02:11:09 i Allmänt
Inga nyheter där inte, jag är knäpp, knäpp, knäpp, helknasig och det har även denna dag varit. Efter att prinsen länmnat mig i förmiddags kändes det faktiskt lite ensam men hade och andra sidan en hel del att göra, terapi,  plocka fixa, sortera, avreagera , något i den stilen och tiden gick allt för snabbt. Haft jävla ont i magen också, beror troligen på stressen av vetskapen om att i morgon börjar det på riktigt, på riktigt, sjukt nervöst, men jag tar det som det kommer så mycket mer kan jag inte göra. Stör mig dock på att jag inte har någon aning om vilka som jobbar, men den som lever får se, håll tummarna för att jag står på benen hela kvällen.
För cirkus en timme sedan efter att ha hunnit med att både prata en bra stund med farsgubben (som befinner sig på konståkningsläger i Lysekil med lillebror och uppdaterats på hur dem har det och även en snabbis med Tess och sedan ännu längre med mamma befinner sig både nu jag och Millow hemma hos mig, i min säng, eller nej föresten i pappas säng och Millow valde att lägga sig vid mammas ben, haha så är det nu dags att försöka sova mina ögon är grymt trött och inget blev riktigt som jag tänkt det idag, framför allt failade det på att det inte bara var för mig det inte blev som jag tänkt, utan att jag trasslade till det, men men. Nya tag i morgon, tror jag ska ställa klockan.

Natti natti.

Like he's never felt her figure before

Publicerat: 2011-06-20 | 12:34:48 i Allmänt

För en liten stund sedan lämnade min prins lägenheten och idag är det till min förtvivlan även min tur att bege mig här i från, ut till landet, otaggad. Jag och prinsen hade i alla fall en mysig kväll med regnet smattrande utanför. Degade framför tv:n, snackade, mest jag...då jag kände att jag har ett behov av att få honom att förstå hur jag fungerar just nu, då jag känner att jag nog inte fungerar alls. Aja i alla fall, det var ett jävla tjat om att jag skulle äta, tyvärr så blev det lite fel i kommunikationen och jag hade tänkte koka mig korv med bröd...men hade bara bröd så blev istället så där lagom improviserat, kebab i bröd, korvbröd, haha! Tror han var nöjd bara att jag åt. Var i alla fall ytterst mysigt/trevligt att ha honom här en sväng, kramas och mysa, saknad. Lite jobbigt dock att han var sådär lagom allergisk mot hundstackarn, men det funkade väl mer eller mindre. När vi vart ute en sväng tror jag dock att hans ögonen kliade lite mindre, även om det vart en väldig kortis ute då till och med hunden eller kankse framförallt hunden sprang till porten och ville gå in så fort han gjort sitt, haha sötis. Nu är det "bara" jag och Millow igen. Dags att fixa och trixa lite kankse fundera ¨på att packa, sorgligt.



P.s
Glömde jag nämna att vi i morse förutom av att ha vaknat tiotusen gånger i natt vaknade ännu en gång av det där jävla borrandet, så för övirgt var tvunget att starta just klocka nio men sedan iinget mer efter att dock hållt på en timme minst, dem kunde liksom inte ha väntat då eller? Idioter!


I will find my way back

Publicerat: 2011-06-19 | 15:42:01 i Allmänt

En fika och mycket regn senare.
Lilla söta Emma har anslutit sig till mig och gulle Millow. Som för övrigt idag gjort sin bussdebut, känn på den! Han tyckte det var lite läskigt och ville inte självmant gå på bussen så jag lyfte upp honom i min famn, han var jätte duktig. gullehunden. Just nu chillar vi bara oh nu hörde jag en smäll från vardagsrummet och en skrikande Emma,  bäst jag kollar läget!!!


Millows bussdebut, ignorera mig då jag ser ut som en mupp men i alla fall :P

Update
Det hände en liten olycka , men det är lugnt. :) No worries.


Above the clouds away from you

Publicerat: 2011-06-19 | 11:37:28 i Allmänt

Idag är jag minst lika zombie som igår när jag vaknade, herregud. Sova gott vad är det?? haha ja inte vet jag. Drömt så mycket sjuka grejer så det finns inte. Nu har jag i alla fall hunnit äta frukost, samt gett vovvisen mat och nyss ringde mormor så nu ska vi promenera dit och fika Millow och jag. Senare kommer LillEmma så mysigt det ska bli om min önska slog ju in så utanför smattrar regnet på rutorna, love it. Tyvärr gillar inte hundstackarn det like mycket men det ska nog gå bra, han får väl ligga och mysa hos mig, så han blir varm och torr, det blir bra. Död tjej nu hej för en liten stund och beger sig ut i regnet.


A skeleton that's hiding in your closet

Publicerat: 2011-06-19 | 02:17:30 i Allmänt

En hundpromenad, x antal cigg (och jag röker INTE ens!) och ett samtal senare är jag extremt trött och ska göra ett seriöst försöka till att sova. Letat fram en film, Peter Pan får det bli. Det kryper i mig, men som sagt dags att göra ett försök. En trött och ångerfylld tjej ska nu hoppa i pyjamas och krypa ner. Nu säger jag godnatt!



Here we are pretending we're okay
The lies we're living
It's all a masquerade



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!