Hockey

Publicerat: 2012-12-31 | 12:45:53 i Allmänt
Kom precis till Daniel och vi tillsammans med Johnny ska srax kolla Sverige-Finland i JVM, spännande. Annars mår jag skit och gjorde just något dumt, håller tummarna på jag inte hamnar i trubbel...

Änglar och Demoner

Publicerat: 2012-12-30 | 18:32:00 i Sjukdom och behandling
Det har inte varit en kul dag idag, inte alls mest åt helvete faktiskt. Jag har legat i sängen och nästintill svimmat för att jag inte kunde andas, legat/suttit på golvet i mitt rum och varit helt förstörd och vägrat lämna rummet för jag ä'r ju så ful , fet och ä'cklig...satte mig på golvet och sa mer eller mindre att jag inte orkade mer, jag vill inte.
Så rädd för att aldrig få rätt hjälp, för hur mycket ska man orka?!
 

Dec. 29, 2012

Publicerat: 2012-12-29 | 22:31:49 i Sjukdom och behandling

Vet inte riktigt vart jag ska börja... Vill inte ens gå och sova, kanske för att gårdagens natt var katastrof och dessutom har jag minst tusen tankar i mitt lilla huvud, kramar nallen hårt, vill bara gråta , vilket jag gjort mycket sedan jag kom hit... Orolig för min lilla tös, orolig för nyår, orolig eller mer förbannad jävla trött på min äckliga fula feta kropp...orkar inte mer. Ingen har inget att sätta emot vilket innebär att det är sant. Saknar min Johanna och min Daniel väldigt mycket!!


Det är inte lätt att vara på psyket..

Publicerat: 2012-12-29 | 19:01:00 i Friends are family♥
Herregud jag är helt slut...lyckades somna och sova dryga timmen nu på kvällslkvisten innan middagen, fortfarande trött och seg, men är ju järngänget som jobbar natt så vill ju inte lägga mig för tidigt ....så nu sitter man här med en kaffekopp och försöker vakna till liv. Förutom det så funderar jag på vad som är bäst att göra på nyår....men fåt tänka på saken helt enkelt, vad är bäst för mig, hur bra jag nu är på att veta det men i alla fall, mycket som snurrar í mitt huvud...
Denna underbara artist har hjälpt mig genom många svarta persioder i mitt liv, det tackar jag för!

Kärt återseende

Publicerat: 2012-12-29 | 13:30:06 i Friends are family♥

Minns inte när vi sågs sist, helt galet. Så otroligt mycket som har hänt i båda våra liv, bra och mindre bra, så ni kan ju räkna ut att vi hade rätt mycket snack att ta igen. Ville bara krama om min lilla tjej och säga till henne att allt kommer bli bra! Oavsett vad någon tycker och tänker så känner jag att jag gjorde det som kändes rätt för mig! Viss vänskap dör aldrig ut...


Nervös

Publicerat: 2012-12-29 | 10:51:45 i Sjukdom och behandling
Lång naft eller egentligen kankse jag ska skriva kort? Inte mycket sömn i natt inte...Känner mig så groteskt ful och äcklig idag. Det passar sig verkligen inte då C ska komma hit och hälsa på, hon är så vacker...Kankse därför jag känner mig så jävla ful..

Järngänget!

Publicerat: 2012-12-28 | 23:46:59 i Sjukdom och behandling

I natt är det mina bästa som jobbar, kallar dem järngänget, mitt favoriteam. Man kan sitta uppe och prata och man får massa kärlek och kramar, me like, precis vad jag behöver!


Vad är livet?

Publicerat: 2012-12-28 | 15:27:06 i Sjukdom och behandling

Vad är egentligen livet? Hur lever man när man lever? Känner mig ganska död inombords, men det kanske är del av just livet, men det är inte kul. Det finns också en rädsla att leva. Men i ärlighetens namn känns det redan som mitt liv är över...


Dötrist

Publicerat: 2012-12-27 | 21:28:55 i Allmänt
Som jag skrev i förra inlägget så händer det inte så mycket på en avdelning...det jag roat mig med idag är mest att sova och nu chattar jag med Daniel, vilket roar mig lite i alla fall :P Har typ myror i brallan. I morgon däremot ska bli spännande då en kompis/patient som jag låg inne med i sommras, som nu varit på behandlingshem, ska bli så spännande och roligt att ses!

Dålig bloggning

Publicerat: 2012-12-27 | 13:25:51 i Sjukdom och behandling
Kan ju bero på att det inte händer allt för mycket när man ligger inne på en psykavdelning..dagarna ser rätt så lika ut. Jag sitter i "min" röda sköna fåtölj och filosoferar, dag in och dag ut typ...Sedan består mest dagarna av panik och¨rejälv ångest...för att jag inte får skära mig, det är ett jävla helvete. trodde inte jag kunde må så ´här dåligt..

Turbulent

Publicerat: 2012-12-26 | 16:14:32 i Sjukdom och behandling

Igår var en turbulent dag och känslorna bara bubblade över. Fick ännu ett utbrott och ville bara skära mig, skita i allt, skrika, slå.... Blev inte så istället bröt jag ihop och paniken och tårarna kom. Det är inte lätt när det är svårt. Abstinens är bara förnamnet ....känner mig trasig och som om det inte finns något som ska kunna göra mig hel igen.


Kärlek

Publicerat: 2012-12-26 | 08:44:26 i

Kommer ALLTID bäras nära hjärtat!


Underbart är kort

Publicerat: 2012-12-25 | 14:50:00 i
Underbart kan vara kort men ändå betyda så otroligt mycket, detta har jag fått uppleva idag. Mina allra bästa Johanna som jag saknat så otroligt mycket tog sig tid att ta sig hit och hälsa på lilla mig, guldvärt. Fick massa godsaker och ett jätte vacket halsband som jag alltid tänker ha nära hjärtat, men det absolut BÄSTA var bara det faktum att hon kom hit och jag fick krama om henne.
 
 
ÄLSKAR DIG!

Julafton

Publicerat: 2012-12-24 | 19:50:36 i Friends are family♥

Vet inte riktigt hur jag ska känna efter denna julafton som närmar sig sitt slut. Familjen är i fjällen och till råga på allt så pratade jag med mamma och känns som hon "skulbelägger" mig för att jag inte fick följa med. Slår vad om att hon tror att det var jag som valde bort familjen .... Men det finns alltid två sidor av alla historier och i det här fallet var valet inte mitt vilket kände skönt på något sätt. Hur som helst så har dagen inte bjudit på så mycket speciellt varit hemma hos Daniel och myst lite, sedan blev vi bjudna på julmat hos K Daniels kompis, mysigt men grymt trött tjej som varit vaken sedan halv fem i morse . Jag har abstinens efter rakhyvlar och blod... Det finns ingen känsla som slår den.


Lussebak och oroligheter

Publicerat: 2012-12-23 | 19:43:38 i Sjukdom och behandling
Idag är jag grymt rastlös och stressad på något sätt. Känner mig dock specilellt utvald när jag fick stå i köket och baka lussebulle tillsammans , och patienter får inte ens vara i köket, det var kul i alla fall! Just nu däremot...'är jag så otroligt orolig i kroppen och smått stressad på något sätt, skulle typ kunna springa ett maraton, men problemet skulle bli att jag inte ens kan stå på bena, det är av någon anlending spaghetti idag....hmmm.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!