I've been hiding my pain

Publicerat: 2011-11-30 | 22:27:00 i
The darkest of my days you blew my pain away.
Hold me in your arms 'cause I'm falling
And when I'm lying here and you are holding me
I know the fear in me will pass, if so just for a moment...



Hold me!

Jag kan inte låta bli att vara nervös..

Publicerat: 2011-11-24 | 17:22:35 i Allmänt

Kankse till och med rädd. Om några timmar ska jag till kulturskolan för första gången på för många veckor. Den platsen som så länge varit mitt hem, min frihet det som fick mig att le, mja det är inte samma sak längre. Jag är nervös och kankse till och med rädd. Jag har ont i huvudet och magen, lite grann, jag är så sjukt nervös. Jag känner mig inte välkommen längre, jag hör inte hemma där, men jag kan inte hålla mig borta. Av ännu flera anlendingar vill och vill jag inte dit. Jag svamlar och jag vet inte vad jag vågar/kan skriva här. Jag hoppas jag fortfarande räknas, jag hoppas jag klarar det, jag hoppas jag klarar pressen, jag hoppas jag trivs i mina kläder, i mina skor, jag hoppas och jag håller tummarna att det blir något bra.  Om allt ändå bara kunde vara som det en gång var, men det kommer det troligen aldrig bli, håll tummarna för mig. Om ni förstod ett ord av allt mitt svammel. Nu ska jag samla mig och gå iväg och sola tror jag innan jag kankse äter middag innan träningen...eller efter, tror jag köper en banan istället, svammel, svammel.

Så mycket att leva upp till...


I don't know who I'm anymore

Publicerat: 2011-11-24 | 17:14:24 i Träning

I förmiddags kom bästa Emma hit. En lojal vän, vi ses inte speciellt ofta men precis som hon så fint utryckte det förut idag, vi är som syskon du och jag och jag kan inte mer än hålla med. Det spelar ingen roll hur ofta eller sällan vi ses, vi kommer alltid att finnas där för varandra oavsett vad, så är det bara.



 Vi hade i alla fall en väldigt mysig förmiddag/eftermiddag med väldigt mycket snack och catch up så att säga. Emma har väldigt länge kört på en diet som jag själv inte kan låta bli att fundera på när jag läser om den på nätet samt ser hur mycket hälsosammare/snyggare (hon är alltid snygg!) Emma blivt av detta, men framför allt hur mycket hon orkar och hur bra hon mår. Jag ´har själv legat och grubblat rejält sedan den dag jag kom hem från Thailand, ja ni vet på allt och lite till, livet skulle man väl kunna säga, men framför alla trådar i livet, mitt liv. Känner lite eller ja jag känner helt enkelt att jag har trasslat ihop allting väldigt mycket och det finns alldles för många knutar, det gör mig tokig, jag vet inte hur jag ska få bukt på detta. Och en sak som så många gånger om och om igen stör mig är träningen och maten...typiskt. I alla fall smakade jag idag en shake som Emma börjat med och har även länge funderat på att köpa någon form av koststillskott...nu har jag på gott och ont beställt hem ngt som heter "twist". Kankse inte jag kommer använda på en gång, eller som kommer vara till någon nytta, men ska försöka skärpa mig och då kanske detta kan vara till hjälp. Om inte i morgon så nästa vecka är det dags att jag tar mig i kragen och försöker få alla trådar uttrasslade, inga fler knutar. Vi får se vad det leder till helt enkelt, tror också att jag ska köpa ett träningskort på friskis här i Tyresö. Jag är skpetisk, men den som lever får se, mitt projekt lär börja nästa vecka om inte innan. Vilket jävla pladder bäst att jag slutar för nu har jag själv glömt vad poängen med detta skulle vara....


Julmarknad

Publicerat: 2011-11-24 | 16:59:43 i Familjelivet ♥

Jobbdags idag då, intressant nja kankse inte, men men.
Våldgästade min älsking igår så kvällen/natten spenderades med honom. Myspys! Vi kollade på filmen som skulle vara en skräckfilm ( vi skulle sett den förra veckan) vi gillar skräckisar, men den här var inte ens värd att kalla film, men vi hade det rätt bra ändå. Ett jävla tjat om mat också, haha gulleplutt. Skall alltid ha koll på att jag har ätit och tycker han inte att jag har ätit tillräckligt så är jag körd, nej men då får man ta en sväng i köket och gör jag inget att äta själv så gör han det, min plutt.



Idag var det dock dags att jobba trots att jag hellre hade legat kvar i Pluttis säng som jag förälskat mig i, det enda som saknades var han såklart, men plikten kallar. Fick ett mess från min morbror som undrade om vi skulle ha sällskap på kvällen julmarknad på lillebrors skola, sa nej till att börja med men gjorde senare en ny plan och jag och morbror hämtade grabbarna på skolan, tror aldrig de varit så snabba förut och åkte sedan direkt till Leos och mamma skola för julmarknad. Blev dock varken som jag minns det eller som jag hade tänkt mig, men ungarna var ju nöjda, som jag för övrigt fick spunk på, eftersm de inte var stilla i två sekunder, ungar. Men men det var väl en lyckad sk julmarknad trots allt, vi hann se barnen sjunga lite julsånger, jag hann se storasyster och få en välbehvlig kram och sedan drg vi oss hemåt för fika på hemmaplan, eller barnen fikade och jag kände för att spilla mjölk på hela bordet, ja det var nog min kväll ikväll...


Music of the sun

Publicerat: 2011-11-22 | 14:16:20 i Allmänt

Du är musiken i mig, det som får mig att dansa av glädje.


Min älskade Pluttis <3
Kvällen har spenderats med honom och ingen mindre än honom, han den bästa. Jag har saknat dig och jag vet att du har saknat mig också.
Smsade fram och tillbaka i förmiddags, du får mig verkligen att le. påpekar detta då jag skrattade efter var och vart annat sms, vår humr är underbar, eller vad säger du gubben? haha! Fick iaf en inbjudan om film och mys nu ikväll, så så blev det. Dock tog det som vanligt en evighet för mig att komma hemifrån. Men nu är jag här ch Pluttlutt mötte mig vid tuben och trots kylan så fick jag hålla handen,hihi, mys.
Nu håller han mig varm och vi myser framför tv:n snart fundera på sängen, jag har jetlag och plutt är trött efter jobbet. Underbart! Your the music in me, my love.


Bitches I'm back in town

Publicerat: 2011-11-15 | 09:10:00 i Allmänt
Efter en månad i värmen är man nu tillbaka sedan någon timme i kalla Sverige...
Underbart att se familjen igen och i eftermiddag kommer troligen bästa Emelie förbi också.
Och om jag inte missminner mig är mormor pa väg hit och det blir lite myspys. Annars har det hitills mest hunnits med att landa, verkligen landa, får se hur detta kan tänkas sluta. Blandade känslor. För jävla kallt saknar värmen...

Malaysia i morgon mina vanner

Publicerat: 2011-11-03 | 15:43:31 i Allmänt
Som sagt lagom dalig uppadtering.
Vi befinner oss numera pa fastlandet och i Krabi.
Vadret ar gudomligt bra och de senaste dagarna har spenderats pa playan.
Innan vi kom hit har vi hunnit med en svang i Phuket, dar vi ocksa hunnit med en varsin tatuering.
Efter phuket vart det PhiPhi Island och tva personer vart tre personer. I staden funkade detta bra men nar vi kom till oarna och playan...och jag vet inte det vart kaos i mitt huvud. Mycket ensamt och mycket hemlangtan da det inte har varit det lattaste att komma i kontakt med alla dar hemma . Vadret och humoret pa oarna har varit varierande. Efter nagra dagar pa Phi Phi, manga tankar och annat skit vart det Koh lanta...inte heller ngt som jag kommer minnas som en favorit. Dock skall sagas att ligga vid poolen nar det var soliga dagar var inte helt fel, trots allt. Jag klagar inte. jag bara....konstaterar att det har varit kampigt. Nu ar vi som sagt i Krabi, ikvall blir det utgang mina vanner....far se hur det slutar med min underbara mage, som verkligen hatar mig och varldens snyggaste bastis har man ocksa, hm. hahahahahahah. I morgon mina vanner da blir det nyare friskare tag, nytt land, nytt ja nytt helt enkelt, Malasysia har kommer vi, och med vi menar jag vi tva.

Hon har mig i sitt grepp

Publicerat: 2011-11-03 | 15:35:43 i Allmänt
Grymt dalig uppdatering mina vanner.
Inte det lattaste att fa tag pa internet har i utlandet.
Maendet den senaste tiden har inte varit pa topp.
Vi ar inte langre tva personer vi ar tre, tre ar inget bra nummer.
Av nagon underbar anledning har jag inbillat mig att detta skulle bli enkelt.
nar jag tanker narmare pa saken ar det inte ens sa att vi ar tre , vi ar fyra.
allvarligt...jag haller pa att bli knapp.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!