Going crazy

Publicerat: 2015-12-25 | 21:41:10 i Sjukdom och behandling
Jag gjorde de och de var totalt misslyckat även om jag rört armen för mycket redan och de är blod på jätte kompressen....jag fick ju inte sy det var ju det som var meningen skulle ju lyckas få sy massor men inte ett enda,med tårarna i halsen och den snälla unga uskan som satt och försökte lugna min frustration så söt och hjälpsam torkade blodet från de ytliga kärlen som inte ville sluta rinna. Hur fan lyckas de andra? Massa stygn och gips och grejer?jag vill vara med i klubben, vad fan då för? Är jag helt dum i huvudet?! Jag som är så duktig varför gjorde jag sådär? Personalen undrandes i bilen....kanske för att jag mår dåligt? Eller seriöst dum i huvudet? Vad fan har jag för syfte? Jag vill vara som alla andra här! Ett totalt misslyckande....senast igår skrattade jag ju nästan så jag grät men sedan långt innan hade jag redan tappat kontrollen och fontänkräktes bakom den låsta toadörren. Vi kan inte mer en ge dig stöd och du ska inte äta sådana onyttigheter du ska äta sallad protein och frukt...ska och ska....så jävla less på livet! 

"Sömngångare"

Publicerat: 2015-12-23 | 19:13:49 i Drömmar
Tog ett busskort och skyndade mot bussen då vi bestämde igår att jag skulle åka med 11.43 tåget mot Sala. För en gångs skull är jag ute i god tid och får vänta på tåget. När jag senare närmar mig Heby med tåget ser jag Sonny gåendes mot spåret för att möta mig. Hela förmiddagen har han först sett till att jag fått mat i magen fast jag inte vill. Sedan har han möblerat om och tvättat och jag suttit i soffan så funderade på att åka hem, men inget blev som jag tänkt. Inga mediciner de ringer från Alba och vill ha hem mig innan 22 vilket blir en omöjlighet när tåget kommer fram till Uppsala då, missberäkningar från min sida. Bad snällt om jag kunde sova på soffan och först något irriterad men sedan coollugn att det var okej. 

Jag samlade mig hela kvällen för att fråga om vi kunde mysa lite för jag känner behov av närhet så snabbt förflyttade vi oss till sängen och jag la mig på herrns bröstkorg med en halbdomnad arm runt mig och däckade S och snarkade  och där låg jag och lyssnade. Funderade på om jag skulle dra mig mot soffan och låta honom sova men kunde inte låta bli att ligga kvar och så däckade även jag där på bröstkorgen. Någon gång Innan dess drar han ner min hand och ja, han får oralsex och är mycket nöjd, rejäl utlösning. Och sedan vaknar vi och han säger att vi ska förflytta oss till sofforna och jag somnar snabbt trots att jag fryser. Tar första tåget hem på morgonkvisten och sedan blir det lunch på Alba tomtegröt.

 Han försöker ringa mig flertal gånger innan vi får tag på varandra talar om att jag kommer säkerligen kommer skratta men att han är helt seriöst gått mycket i sömnen på senaste tiden och undrar vad som hände igår för att det kändes som han fått utlösning....han har inte varit vaken från det att jag somnat på hans bröstkorg så allt som hänt där efter kom han inte ihåg...så kan det gå! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!