En fin avslutning på en onsdag

Publicerat: 2015-07-29 | 20:00:11 i Familjelivet ♥
Pappa och syrran dök upp igår kväll :)
Vi drog och bowla och alla hade jätte kul tyckte vi alla och jag var rätt trött
När jag kom hem eller uppe i varv.
Men sedan blev det sängen!








I tusen bitar

Publicerat: 2015-07-28 | 18:04:14 i Grubbel
Vart ska man börja?! Besök som slutade i uppståndelse och knäckte mig till tårar, bara grät och grät. Sa knappt hej då när de åkte här i från. Jag ville inget hellre än att skära upp mina handleder när jag väl smitit in på en toa och upptäckt rakhyvlarna som råkade ligga där. Hörde Jonas trots vattenkranen jag satt på...öppnade sakta men säkert dörren med rakhyveln framför mig...jag kunde inte men jag ville. Får en klump i halsen och vill bara gråta vilket jag hatar! Resten av kvällen agerade Jonas typ vak precis som på psyk. Och frågade hela tiden hur jag jag mådde, inte fan mådde jag bra.  När jag låg där i sängen och tårarna sprutade ville jag inget hellre än dö och känslan av att ingenting kommer någonsin bli bra. Allt är mitt fel...hur ska jag reparera detta? Jag vet inte om det är möjligt...antagligen inte, vilket bara gör så jävla ont. 


En härlig blandning typ

Publicerat: 2015-07-25 | 20:54:26 i Grubbel
Ligger i sängen som vanligt och tankarna springer iväg lite hit och dit. Mitt hjärta värker bokstavligt talat och jag känner ett stort behov av närhet, bara en kram! Jag går under! Fjant men tur jag har Bamse att krama på. Den där tomhetskänslan har smygt sig fram igen. Kan iof vara min "tomma" mage haha bra att jag kan känna skillnad. Kanske allt i ett? Jag har ingen aning...

Idag har min träningsfokus legat på simning. Först kände jag bara att jag orkar inte mer men plötsligt i samma sekund kände jag en abstinens att om jag inte rört mig så kommer jag bara må dåligt och inte kunna vara stilla. Så det vart en spark i arslet från coachen och ett dyk senare simmade jag. Det vart en simtur ganska mysigt faktiskt(1h och 23min)alltid något. 

Snart släpps bomben igen...vilken bomb? Jo Tårarna, allt som finns där inne, vet knappt vad. Eller kanske kroppen skriker jag behöver närhet. Önskar att någon kunde hålla om mig i natt...nu.. Andningen är knapp och vad ska jag säga till personalen liksom? Vad ska dem göra?? Vad ska jag göra?! 
Den lilla krabat fick jag av min bonusmamma som så fort hon nu för ca fem år sedan lämnade allt för att hälsa på mig på sjukhuset (Mando) när hon fick höra att jag var där! Kommer aldrig 


En fredag

Publicerat: 2015-07-24 | 22:58:18 i Allmänt
Denna dagen har bara sprungit iväg, så nu ska man sova...

Dagen har mest bestått av simning solning och lite mer simning. Inte den ultimata träningen idag tyvärr gjorde så mycket jag kunde/orkade. Dock har kaloriintaget inte var så överdrivet mycket. "Fredagsfrukost" för min del = ett kokt ägg med lite kaviar och även lite "äggröra" samt morotsstavar och lunch och middag 200gram proteinshake till både middag och lunch och nu på kvällen ett typ några stora tuggor päron och 10-15 vindruvor and thats it. 

Förövrigt har jag nu tre krämer inkladdade i ansiktet för jag lyckats bränna mig, så kan det gå. Innan jag kröp ner i sängen nyss så kollade jag och personalen på en bra film och nu ska jag ta en film till på mitt rum och försöker få kudden täcken wtf..att ligga bekvämt går inge vidare. Men men godnatt! 

Oro och rädsla

Publicerat: 2015-07-23 | 21:45:45 i Drömmar
Bestämde mig för att prata med Roger angående min utslussning eller vad vi vill kalla det, till träningslägenhet. Vi hade ett hyfsat lugnt samtal och tror det känns lite bättre nu. Blir dock rädd att dem tycker jag är för duktig och sköter mig och inte skadat mig evigheter osv. Helt "lätt" sagt gått framåt i behandlingen, mognat. Jag vågar nästan hoppas på att jag kan få vara kvar i huset trots allt. Verkar som det trots allt kan gå min väg...ska ta praktiken först i alla fall och ingenting kring någon flytt är på gång och praktiken börjar och får platsen på praktiken och börjar i slutet av september, typ arbetsträna några dagar och timmar i veckan så får vi se vad som händer. Morsan har lovat att när jag väl flyttar så ska jag få ha kaniner vilket gör det lite bättre, helst vill jag ju ha en hund men för mycket jobb tyvärr. Vi får se vad som händer framöver....klart jag är orolig och rädd men förr eller senare måste man ta sig an nästa steg = träningslägenhet. 

Wake me up!

Publicerat: 2015-07-23 | 11:30:03 i Träning
Seg bloggare och kanske inte världens roligaste..men jag tror ni kommer gilla den nya Fia som med hjälp från lilla J kan åstadkomma vecka efter vecka!

Nu är det fokus på viktnedgång och hälsa på mitt schema dagligen, men man får absolut inte tro och hoppas för mycket. Snart gått ner från min 10kg från min startvikt och kampen fortsätter mot en bättre hälsa! Har införskaffat en stegräknare 10000steg/dag (jobbar på det) redan 3000 klara för dagen! Har även beställt riktiga cykelkläder så jag ska kunna cykla sedan när de förhoppningsvis fortfarande är "cykelväder" och så har vi ju min älskling POOLEN! Och tid har jag hur mycket som helst så nu är Fia på G. Tack lillsis för att du är en sådan grym coach! Hon får mig att orka när jag är på
väg att skita i allt för jag inte pallar mer.

Ska lägga upp mina "morötter" vid varje kg gräns senare idag...wihu! 

Besök!

Publicerat: 2015-07-21 | 19:07:17 i Familjelivet ♥
Igår ringde mamma och frågade om jag ville ha besök för hon skulle tydligen få skjuts till Uppsala för att ta tåget till någon kompis. Så strax efter 9.00 dök pappa och lillebror upp. Bjöd dem på frukost utomhus eftersom dem var hungriga och inte hunnit äta. Vi bestämde oss för att gå ner till stan ....jag menar med min nya livsstil varför buss eller bil när man kan gå! Leo köpte någon sladd han behövde till något så vi gick till "classe" som Leo säger/sa. Trallade runt på stan tills magen min börja kurra. Lyckades övertala pappa att  äta på subway mitt favvoställe! Jag tog en dagens utan ost och andra onyttigheter. Blev en frasig brödbit med kyckling,kalkon och tomat och gurka och salt och peppar samt lite vinäger. Kände mig hyfsat nöjd med mina val. 

Pappa ville gå till "vår" glasskompis en mycket trevlig kvinna som vi mer eller mindre känner. Jag tog ingenting alls men bror och pappa tog glass och vår vän joina oss tom. Med kaffe och snack såklart(pappa är lagom översocial..) men det var musigt. När vi väl skulle gå hem så började det regna men vi gick ändå. När vi kom hem så trots massa kaffe visste jag att pappa var trött och tyckte att han kunde lägga sig och sova i min säng och så tog jag med lillebror i vardagsrummet för att kolla på film, gissa vad? Jag somnade! Det vart en lång mysig dag men nu är jag så trött! Typ godnatt! 




På väg

Publicerat: 2015-07-19 | 12:45:33 i Friends are family♥
Jaha då sitter man här på tåget hem mot Uppsala igen då...

Har haft det så himla bra, bortskämd på alla sätt och så mycket kärlek. Tur att jag ska dit igen snart! Vi har haft bootcamp ala Johanna riktigt grymt, älskar dig för ditt engagemang i mig äntligen har jag tagit tag i detta jävla elände = min äckliga kropp förstår inte hur folk inte kunna sagt att jag ser förjävlig ut...eller alltså på ett sjysst sätt för min spegelbild gjorde mig så ledsen och arg på mig själv...hur kom jag hit?! Hur som har vi definitivt tränat och förutom min stackars vagina (haha) så cyklade vi från Bagis till Farsta i värmen det var motigt. Först hade vi problem med min sadel som var alldeles för hög men med lite våld så kom vi iväg ....en hel mil! Alltid något! Sedan har vi tagit småpromenader på typ 30 min. Och cyklat fram och tillbaka från Bagis till Skogskyrkogården  var riktigt härligt! Dessutom har jag ätit nyttigt hela tiden
men känns sådär vi får se vad vågen visar i morgon, läskigt! Idag får vi se om jag tar någon promenad om inte annat äta minimiddagsportion. Först ska jag iaf packa upp och chilla med tjejerna.

Jag kan inte tacka nog för att jag har en sådan go familj och vän som vaggat mig till ro hela tiden denna vecka och hur gästvänliga dem är. Jag älskar er så mycket! 


Du är världens finaste och bästa vän man kan önska sig!! <3

Äcklas av mig!

Publicerat: 2015-07-16 | 20:54:47 i Sjukdom och behandling
Äcklas av min egen kropp men försöker låta bli att tänka på det.,.röra mig och jag äter absolut nyttigt. Jobbar på som fan på att gå ner i vikt. Tur att Johanna orkat coacha mig så har ju gått ner 6kg på två veckor men med tanke på vad jag väger så mår jag piss. Har ju spegelfobi och i Elins rum där jag sover är det två speglar...försökt undvika dem totalt men det jag såg i spegeln var INTE vackert utan brutalt äckligt! Jag vill mer eller mindre bara dö! 


Änglar!

Publicerat: 2015-07-16 | 20:45:53 i Friends are family♥
Jag har alltid trott på änglar, redan när jag var liten började jag samla. Men det finns inte bara materiella änglar utan riktiga vänner/familj som välkomnar med öppna armar och alltid finns där. Bor just nu hos familjen Brunnberg. Jag är avslappnad fått lite ångest men det är ingenting jämfört med på Alba eller hemma. Vi har så mysigt och som sagt
kunde inte vara mer tacksam för att jag får bo här, för att de är så godhjärtade att det inte går att beskriva min tacksamhet och kärlek som jag har för denna familj! 

Umgås med Johanna och om inte Johanna är hemma umgås jag med hennes Mamma. Sverige är alltid Sverige så igår gick vi till .....Skogskyrkogården och herregud kan säga att jag blev genomblöt, haha! Det slutade regna på bussen Så jaa vad ska man säga...man kan ju knappast tro att jag är 26år....när jag gått av bussen hihi. Lever lyxliv här! Typ glömt bort att jag bor ju faktiskt i Uppsala på ett behandlingshem....
Igår sov Johanna hos sin pojkvän och jag och Agneta umgicks. Först lagade hon mat till oss båda så söt kyckligklubba och 100g wokgrönsaker. Sedan kollade vi på "Maria Vern" och chitchattade sedan blev det faktiskt en runda utomhus 30min ca klarade oss från regn och fortsatte chitchatta, härlig! 
Smygselfie dela Brunnberg. ;)



Oj då!

Publicerat: 2015-07-13 | 18:17:13 i
Ops har visst inte skrivit på 5 dagar...förlåt kära 4-5 läsare ;)

Har varit väldigt kämpigt på senaste tiden. Varit typ jätte deprimerad och liksom typ i min egen lilla bubbla. Nu har jag låtit bubblan släppa in lite luft. Morsan har gått på semester i fredags så även J. men B är tillbaka så det känns okej. Men resten av gänget som kommit nu efter sin semester är den värsta kombon jag vet. Dem bryr sig mest om sig själva. (A+A=0).

Vädret svänger, jag svänger ALLT svänger vad fan. Följde med Emma för att hon skulle tatuera sig...och oj hoppsan Fia lyckades också få med sig en tatuering hem, så skön impuls! Fast med impuls menar jag inte att jag tatuera in vad som helst. Lägger upp bild senare. Försökte hinna med 4ans buss som går hem till oss jag dum som jag är springer som en tok och faceplantar, förvånade? Antagligen inte! Men Gud så fina människor det faktiskt finns. Busschauffören till 7an frågade snabbt om jag var okej även en privatperson kom och frågade samma sak. Låg kvar en stund och lyckades resa mig lite ont knäna men ja ja.

I morgon förmiddag åker jag till familjen Brunnberg och ska få bo hos dem tills på söndag. Ska bli så skönt och så mysigt! Tusen tack för att ni finns <3

Slut som människa...

Publicerat: 2015-07-07 | 21:58:48 i Sjukdom och behandling
Här ligger jag i min säng och det är snart dags att sova. Gråtklumpen pressar jag tillbaka och huvudet värker både fysiskt och psykiskt. Jag försöker och jag vill lyckas, måste lyckas. Jag saknar vänner och är extremt beroende av närhet, istället för mitt mummel som är det enda som kommer ur min mun. Nu är inte mörkret långt borta, det har redan kommit. Jag är helt slut. Jag mår illa och längtar efter godis. Ja så är det..

Lågtryck

Publicerat: 2015-07-06 | 16:18:51 i Allmänt
Vaknade i morse och kände redan då att detta är INTE min dag. Kände hur jag knappt kunde andas och var totalt avstängd. Jag har speedat så rejält senaste tiden att nu orkade jag inte mer. Kämpar som fan med viktnedgång och plötsligt känns 3kg som 0kg. Minns inte om jag skrivit det men har världens bästa coach och finaste vän, tack Johanna! Jag var redo att ge upp..fettet dallrar och tankarna är för många. Det som känns mest är att jag är så överviktig som jag är och att jag måste ha tålamod vilket inte är min grej. Jag ser godsaker överallt men slår mig själv på fingrarna och låter bli att ens tänka tanken då är det ingen mening med det jobb jag lägger ner på min vikt. Har en stukad fot men har ignorerat smärtan så idag är jag inlindad. Men efter att ha blivit "rastad" av min KP så känns ångesten lite mindre och kedjetäcket på! Sedan blir det lätt en promenad ingen PW men en promenad iaf! Nu ska jag fortsätta läsa och ha foten i högläge kanske men det går liksom inte så bra så kanske inte, för avstängd för att ens bestämma mig. 

Älskar dig!

Lite väl engagerad...

Publicerat: 2015-07-04 | 07:44:44 i
Idag hade vi som sagt poolparty här på Alba. Underbart men svettigt så man hoppade ju ganska lätt i poolen. Och för en gångs skull var det inte bara jag som badade. Jag var i köket hela förmiddagen och blandade alkoholfria drinkar, skar frukt och när vi typ var klara blev det för mycket för mig. Plötsligt kom ångesten och jag gick och gömde mig på rummet . Emma och keterina höll ställningen i gång och så sa Emma till morsan så hon kom upp och fick mig ståendes sedan höll hon min hand och vi gick ner för att duka upp på borden. Tillslut var allt på plats och flera badade och jag passade på att köra min träning 30 min. Höll mig undan de goda drinkarna trots att jag gjort dem själv. Vill man kan komma i form måste man tänka. Men även fast jag först halvt bröt ihop så verkade alla nöjda och det blev dryck fräsch frukt och bad tillsist!









 

Idag blir det party!!

Publicerat: 2015-07-03 | 09:29:02 i
Yäy om en timme står jag i köket och
blandar drinkar (alkoholfritt) och skär frukt till dagens poolparty. Men först ska jag simma 30min och senare blir det parteeeey! 

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!