21 maj

Publicerat: 2015-05-21 | 16:26:30 i
Har inte haft så mycket planer som nu, helt galet kul! Låt oss dock hoppas magnetröntgen i morgon går bra och jag slipper fler gips och kan bada i sommar! Annars tror jag att jag dör lite .....

Haft DBT-grupp med P. I personalen..idag diskuterade vi känslor och vad man kan göra för att hjälpa sig själv eller något sådant haha..vart sen för fick hjälpa att duscha drog till och med på lite smink och fin skön stor klänning. Och nu ligger jag här i sängen och tråkar för hostar upp mina lungor snart, får inhalatorn först nästa vecka och solen lyser....och jag kan varken njuta kläder eller väder, sucks!




Pollenkatastrof!

Publicerat: 2015-05-20 | 15:44:29 i
Har typ hostat sönder halva mig, känns så iaf. Pollen är ju underbart så jag pratade med läkaren idag och ska få någon slags inhalator (kortison?) tills dess kan jag bara vara ute korta stunder, suuuuger! Men förhoppningsvis löser kortisonet problemet och även att jag får ett positivt besked på fredagens magnetröntgen. Har massa permissioner framför mig ska bli så mysigt!



Gårdagen

Publicerat: 2015-05-20 | 12:28:57 i Grubbel
Okej Brunnberg jag erkänner att jag inte är någon superbloggare haha men nu skriver jag i alla fall..Något liksom.

Igår flyttade det in en ny tjej i huset. Vet inte riktigt hur jag ska hantera henne samtidigt som ju dessutom vill bo kvar här i huset ett år till. Tänker mig praktik på ett hunddagis och spanska kurs, vi får kompromissen att funka. Av någon anledning bröt jag ihop totalt igår tårararna bara rann och jag kände mig helt värdelös och det bara snurra runt massa tankar i huvudet. Räddningen kom av att Ida1sa att jag kunde följa med henne hem. Vi kollade på CSI newyork sedan kom nästa Ida2 vi hade det riktigt mysigt. Räddade min kväll!




Syster och bästa vän!

Publicerat: 2015-05-17 | 16:50:50 i
Idag fick jag träffa min älskade Ullisgullis, världens bästa!( Fd KP som ni kanske fattat för länge sedan)......jag är helt till mig av lycka! 

Nu är hon här och jobbar kväll och ska sova. Så mysigt! Springer upp och hämtar alfabetet och vi gossipar mer än spelar. Eftersom min ullis fyllt år för någon vecka sedan..plockade jag precis ihop en spontan födelsedagspresent, så har inte ens hälsat på henne idag, nu ska jag dock smyga ner och hoppas presenten blir bra!

Uppdate
Presenten var mer än uppskattad :)
En otroligt berörd ullis släppte några tårar och kan inte räkna hur många pussar och kramar jag fick, så mycket kärlek hon är min bästa vän och storasyster! Det kommer hon alltid vara! 
Vi spelade Alfapet fast tja jag tror vi snackade mer än spela haha. Och bästa "gamla" myskvällar då vi gossipar hur mycket eller bara njuter av varje minut tillsammans, älskar min ullis! Så blev det vårt lilla kaffe och morgonmys! 






Tillbaka från de döda!

Publicerat: 2015-05-17 | 11:17:31 i Allmänt
Hej kompisar! 
Det har varit väldigt tomt här ett bra tag nu. Det är nämligen så att jag råkade ut för en cykelolycka, ambulans trauma minns inte allt speciellt bra....men är inne på tredje gipset nu så det har varit svårt att skriva, men saknar skrivandet så gips eller inte så här är jag!

Senaste tiden bortsett från olyckan eller om olyckan ställde till med mer olycka(?) har hur som "förlorat" en vad jag trodde var min bästa vän, vill inte ha med honom och göra då han gjort mig så illa. Karlar förövrigt är ett mysterium i sig. Glad åt alla där ute som har någon som älskar alla ens skavanker. Drömmer om den dagen någon som jag duger för...

På Alba har det också hänt en hel del senaste månaderna. Två personer har flyttat till öppenvården och en tredje är på väg och så jag. De vill att jag ska flytta i höst men det vill inte jag! Jag känner att jag behöver få mellan landa och ge mig ut i världen troligtvis praktik och veta att jag mer eller mindre alltid kan få kramar och kärlek värme både från personal och boende. Jag behöver verkligen all kärlek och värme jag kan få för att klara mig och bli starkare innan jag kan bo ensam! Ska försöka kompromissa med min handläggare ett år till i huset jag gör ju fortfarande framsteg men att flytta i höst känns som världens bakslag.



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!