Framtiden

Publicerat: 2012-08-31 | 19:34:16 i Skola/Jobb

Regn , regn och mera regn...
Vaknade med sprängande huvudvärk återigen, men det var bara att trycka alvedon och bita ihop. Hade nämligen möte med mina kontaktpersoner från kommunen i förmiddags. Kände mig förvirrad och trött när vi ramlade in på mötet som visade sig bara vara med mig. Jag hade trott att det skulle vara fler människor där men så fel jag hade, haha. I alla fall fick information om ett projekt som heter "kom an" som börjar den 12 sep tom 12dec. Projektet går ut på att man ska få hjälp att komma på fötter efter sjukskrivning eller dylikt tillsammans med en grupp på typ 12 personer (läskigt) för att tex träna varannan vecka tillsammans, göra olika uppgifter tillsammans och individuellt samt att så småningom fall man känner sig redo börja plugga, praktisera eller jobba. Känner mig kluven ... För det är så att jag har ju mitt barnvaktsjobb som jag inte vill förlora men vet inte hur jag ska orka både och, vi får se...


Död tjej

Publicerat: 2012-08-30 | 14:10:44 i

Låg kvar ett bra tag i sängen hemma hos prinsen ... Kollade på disney channel min favorit och typ rullade runt i sängen. Sov lite, drömde lite, bäddade sängen och tog en promenad till skogskyrkogården då jag tänkte att jag skulle ta mig till Johanna och försöka muntra upp henne. Köpte en present... Lämnade den utanför dörren. Var vilse ett tag innan jag hittade vägen mot Skarpnäck , kan säga att mitt huvud dunkar , mina ben orkar knappt bära mig och jag är bara helt slut, hoppas jag inte faller ihop på vägen hem. Sitter och väntar på bussen... Bara 20 min kvar.


Hate vs Love

Publicerat: 2012-08-30 | 08:01:47 i

Ligger ensam i prinsens säng som har åkt till jobbet . Vart en jobbig kväll igår som slutade i tårar och idag har fortfarande ont i magen. Älskar verkligen min prins och hatar min sjukdom, det är den som sätter käppar i hjulen, vill bara vara normal ....
Vi väntar och vi väntar det är det enda vi gör och vi vet inte längre vad vi väntar på, det gör så ont i mig, om allt bara hade varit annorlunda, men får fortsätta kämpa, men all väntan gör det svårt. Gah!


Moment of truth

Publicerat: 2012-08-29 | 16:53:53 i

Sitter på bussen mot min prins. Så sjukt jävla nervös ont i magen och känns som jag ska spy när som helst, vet inte vad jag ska säga eller vad som kommer hända, nervös är ta mig fan en underdrift...saknar min syster också, som alltid har något bra att säga i sånna här lägen ..... Gah ! Återkommer...


Hektisk dag

Publicerat: 2012-08-28 | 22:14:20 i Friends are family♥

Var helt död i morse och glömde nästan bort min bästa vän, herregud snacka lost brud. Hoppade i kläder och sedan trampade jag iväg på cykeln till centrum där det blev snack och en chailatte, sedan blev det lunchrush och jag blev stressad, så dagen har även bestått av många utmaningar. Direkt efter lunchen trampade jag vidare för att åka på fika med mina kontaktpersoner, hamnade i orhem och blottade mina tankar... Efter att ha legat en stund i sängen och funderat bestämde jag mig för att bita mig i tungan och hoppa på bussen mot min ängel Johanna, kände att hon var i behov av lite kärlek , med risken att bli hemskickad dock då jag vet att hon inte är något fan av överraskningar, men tror det gjorde gott, ångrar inget! Älskar dig baby<3 I'll fight with you through anything. (skall också skriva att jag åkte både tunnelbana och buss till brunnis, det var det värt, även om det var jobbigt) efter det spontana besöket hos brunnis hann jag krama om en annan vän i behov av stöd och få gråta ut, kändes bra! Nu försöker jag ladda om för morgon dagen och har stoppat i mig min dos av lugnande då kvällarna är värst just nu.... Känner mig spänd med ändå likgiltig för det som komma skall, det som händer i morgon är meningen, vågar inte hoppas och förbereder mig på det värsta så kan det bara bli bättre typ.


Kvällsångest

Publicerat: 2012-08-27 | 23:26:08 i Grubbel

De senaste kvällarna har varit ett helvete , så även denna kväll. Stoppat i mig mina starka tabletter och även de mindre starka lugnande... Bara hoppas att det kickar in snart. Ingen sömntablett ikväll då jag behöver komma upp tidigt för att hjälpa mormor med bärande. Börjat räkna hur många gånger jag går på toa innan jag lägger mig, ogillar då det känns som mina "tvång" blir tydligare och förvärras inget jag vill direkt, börjar bli trött på all väntan, behöver svar.


Vet varken ut eller in

Publicerat: 2012-08-27 | 21:51:19 i Familjelivet ♥

Den har dagen har iop gått till att göra absolut ingenting ... Eller laga middag till lillebror och mig samt ta hand om disken. Bestämde mig för att äta samma mat som lillebror, slutade mindre bra då det vart köttbullar och makaroner.... Inte min komfort zon direkt. Ätit allt utom den de Senaste dagarna så verkligen inte mått bra. Nu har mamma köpt flingor så i morgon blir det förhoppningsvis bättre. Annars kommer mormor över och körde ett av sina förhör och jag vart bara jätte irriterad hon föreslog även att jag skulle komma och bo hos henne, vet varken in eller ut just nu. I morgon väntar fika eller något med mina kontaktpersoner och sedan träffa bästa Johanna, vilket jag längtar efter. I morgon ska bli en bra dag!


Ånger

Publicerat: 2012-08-27 | 17:15:27 i Skola/Jobb

Var så jävla trött på allt igår, mådde verkligen skit. Stoppade i mig två lugnande strax innan nio och strax efter nio även min sömntablett och somnade väl strax där efter. Idag kan jag känna stor ånger över att jag valde bort att vara barnvakt... Vaknade utvilad och har ändå lyckats sova bort hela dagen, great. Känner mig smått korkad och hade verkligen hoppats få ut mer av denna dag än bara sova och äta dom en jävla gris.... Fuck it!


Torra ögon

Publicerat: 2012-08-26 | 20:56:42 i Allmänt

Vill bara gråta men det går inte , det gör mig galen. Det skriker inombords och jag vet inte vart jag ska ta vägen, vill skrika, slå, skrika ännu mer, gråta men det kommer inga tårar.


Den eviga skammen

Publicerat: 2012-08-26 | 19:34:00 i Sjukdom och behandling
Jag hade haft en tuff vecka, en tuff dag, hade gett med mig, länsat kylskåpet på allt och ingenting, skämdes så in i helvete. Blundade och stängde in mig på rummet som vanligt och hoppades att ingen skulle märka att kylskåpet nu ekade tomt, så fel jag hade. Minns hur arg mamma var och hur vi satt på varsin enda av sängen, jag storgrät och kunde inte titta henne i ögonen, jag ville bara sjunka genom jorden och aldrig komma tillbaka. Hur orden fortsatte ploppa ur mammas mun och hur tårarna sprutade från mina ögon, tror aldrig jag skämts så mycket i hela mitt liv. Att förstå att jag är sjuk är inte lätt, vissa dagar accepterar jag det andra dagar ....så skäms jag BARA, vet inte vilket som är hemskast.

Blöö

Publicerat: 2012-08-26 | 18:37:12 i Skola/Jobb

Känner mig jätte dum... Men orken räcker inte alltid till så avbokade barnvaktandet som stod på schemat i morgon. Kände mig så stressad typ ont i magen och skit, kändes helt enkelt inte bra. I morgon får jag istället förhoppningsvis träffa min fina Johanna och resa skall bokas, ser fram emot! Skulle gärna se att jag köper det där jävla träningskortet i morgon också, längtar efter träning!


Regn

Publicerat: 2012-08-26 | 14:34:45 i Allmänt

Känner mig rätt nöjd med mitt beslut om att stanna hemma, inomhus då regnet verkligen öser ner och det åskar och blixtrar för fullt. Roar mig med att kolla på "du är vad du äter" just nu och tankarna rullar ... Mattankar.


Irriterad!

Publicerat: 2012-08-26 | 12:33:23 i Allmänt
Åh jag blir så jävla less....
Om det är något jag verkligen behöver göra för att må bättre är det att få träna. Vill inget hellre än att komma i gång och simma igen, men nej då ska det bli värsta diskussionerna här hemma....blir så jävla irriterad att jag inte ens finner ord just nu. Jag vill och jag ska simma, inte bara en gång i veckan eller ens bara två gånger i veckan som resten av min familj tycker, fuck it! Jag ska träna för att må bra för att trivas med mig själv, men verkar inte finns någon här som fattar det, hur fan ska jag kunna komma i form genom att träna en gång i veckan?!?!?! vad fan!!! Nej så jävla irriterad just nu.

Lagom fulla tjejer i Thailand- en utekväll jag sent kommer glömma

Krök

Publicerat: 2012-08-26 | 00:04:01 i Friends are family♥

Hade precis bytt till pyjamas och hoppat i säng tidigt, fick ett mess av Carro att komma över så pyjamasen fick vänta och nu är det chillkrök framför "american pie 2", tihi. Har precis gjort oss en varsin rosa pantern, tjuhu!


Knarkar alvedon

Publicerat: 2012-08-25 | 13:03:52 i Allmänt

Har haft sprängande huvudvärk sedan sju i morse och den har fortfarande inte gett med sig. Tryckt i mig fyra Alvedon, inte helt hälsosamt, jag dör!


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!