Det går trögt

Publicerat: 2013-12-30 | 08:53:50 i Sjukdom och behandling
De senaste dagarna har jag knappt orkat eller brytt mig om att vara kring folk utan stängt i mig på rummet. Haft så många jobbiga tankar. De har varit de två längsta dagarna på hela året. Försökt sova och sova vilket såklart gjort mig mer förvirrad än vanligt men jag har försökt men varit allt för rastlös och orolig och då är det verkligen skönt att man har ett eget rum, drog på mig nattlinnet och kröp ner under täcket redan vid 18.00 för att sedan inte lämna sängen innan sovdags. 

Mörker

Publicerat: 2013-12-29 | 09:37:48 i Sjukdom och behandling
Länge sedan jag hade sådan otrolig ångest som igår, visste fan inte vart jag skulle ta vägen. Sov i och princip hela dagen och kvällen till och från ville bara skära upp mina armar och skrika högt men jag klarade mig, men tanken vill inte försvinna, kämpar som fan så jävla drygt! 
Ett ansträngt leende och en fin present!

Jul gånger tre!

Publicerat: 2013-12-26 | 20:17:49 i Allmänt
Har haft turen att få fira julafton tre gånger i år och alla relativt bra. På julafton var jag hos min ängel och hennes familj. Träffade för första gången Johannas äldsta syster Malin jätte härlig men kan Brunnbergare vara annat? Tror faktiskt inte det! Sprakande eld i brasan, "tomten" och klappar och god mat och dryck. Kvällen bjöd på mycket skratt och en del annat synd bara att min sötnos inte mådde så bra och inte kunde göra något, bara se på det gjorde ont. 



Åkte hem till Tyresö på eftermiddagen dagen där på. Lyckades få tag på Daniel som visade sig ha sin son hos mig så jag bjöd över honom och Elias till oss ,
Underbart att få se honom igen, var så länge sedan sist nu... Jävla Muppsala! Mormor och morbror kom innanför dörren runt 18-19 och sedan vart det middag och paketöppning som bjöd på väldigt mycket skratt, min muppiga lilla familj, lyckat! 










Igår förmiddag kom jag tillbaka till Alba   Var det väldigt dött de allra flesta är på permis, både skönt och jobbigt. Vissa saknar jag andra vill jag knappt ha tillbaka (jag är hemsk!) det blev en tidig middag och sedan var det jul igen och öppnade alla paket jag fått från
Alba och tjejerna, jätte fina saker!
Men det roligaste var när ullis öppnade sin present och hon skratta så hon grät haha...'då undrat ni ... Vad fick hon? En rosa joddlande flamingo, så jävla roligt. Sedan var jag helt slut och höll på att somna i soffan så gick och la mig.




Julafton!

Publicerat: 2013-12-24 | 10:23:48 i Allmänt
Hade uppesittar kväll hos mormor igår så sov över och nu är jag hos min ängel. Gick eller nästan hoppade på fluffiga moln på väg med ett stort riktigt löjligt leende på läpparna och julmusik i öronen och vädret spelade liksom ingen roll, visst hade det suttit fint med snö men det hindrade inte mitt goda humör pelade ingen roll att marken är kal och inte en enda snöflinga nuddat mig, allt kändes bara så himla bra!


Jul jul strålande jul

Publicerat: 2013-12-23 | 08:58:02 i Allmänt
Senaste tiden har jag skapat julklappar, slagit in paket efter paket och det mina vänner kräver tålamod som jag inte har men nu är det klart! Mamma var här fick paket som innehöll allt som behövdes för skapande av pepparkakor. Igår bakades det alltså pepparkakor som var både roligt och mysigt. Nu är jag färdigpackad och redo för julafton hos Brunnberg! Nu bjuder jag på lite bilder...





Lite tomt ...

Publicerat: 2013-12-19 | 13:14:51 i
Ja det ekar lite tomt till och från här just nu. Why? Skapande av julklappar är i full gång! Mellan allt skapande så har jag tagit mig tid för årens bästa julkalendrar, så mysig! 

Bandy

Publicerat: 2013-12-14 | 16:33:31 i Familjelivet ♥
Blev en ganska spontan bandymatch med morbror på zinken. Vi hade en chans att prata då det inte var allt för mycket action på isen, men trots det så vann faktiskt Bajen och vi hade trevligt. Efter matchen kom pappa och hämtade mig och körde mig hem till Uppsala . 



På äventyr med systeryster!

Publicerat: 2013-12-13 | 13:33:56 i
Hade en väldigt spännande eftermiddag/kväll tillsammans med min älskade syster. Hon kom och hämtade mig i Uppsala vi pratade non stop hela vägen hem sedan när vi kom hem kollade vi på min favoritfilm såhär i juletid nämligen grinchen! Sedan var det dags att byta om, "klä upp sig" till vad hade jag ingen aning, spännande och lite småpirrigt. Käkade indiskt till middag lite väl starkt för min smak men brödet var mumsigt i alla fall! Tog tuben till Kungsträdgården och syrran frågade gång på gång om jag hade någon hint om vad vi skulle göra så fick jag ett kuvert och öppnade det och där låg en biljett till "the Sounds" på Berns blev verkligen jätte glad även om jag typ bara kunde en låt, en gammal goding Men hela grejen liksom Berns ... Galet aldrig varit där förut. Var riktigt härligt drag och ändå så mysigt, tack syrran för en underbar kväll! 














Jobbigt!

Publicerat: 2013-12-11 | 22:20:17 i Allmänt
Tog ett stort kliv idag sedan kan jag inte lova att det håller, men har i allafall plockat i hop dem och lämnat personalen. Skall dock erkännas att jag svek mig själv och fick byta tröja för blodet gick igenom och om någon undrar så var det inte så farligt. Nu är det i alla fall gjort och det känns pissjobbigt för nu måste jag verkligen mota Olle i grind som man brukar säga. Anledningen till detta är att jag hade terapi idag och han sa lite fint att snart har jag bott här ett år och är fortfarande inte skadefri. På ett sätt känns det skönt   att försöka lägga lite av bördan på någon annan, försöka släppa taget ge någon annan kommandot ett tag framöver, måste i alla fall försöka!


Världens finaste!

Publicerat: 2013-12-11 | 08:31:51 i Allmänt
I måndags hade jag finbesök av världens goaste tjej nämligen Anna. Anna är en sådan där människa som man inte kan vara annat än glad när man ses,en som ger en så mycket lycka och kärlek, underbart och välbehövligt. Vi åkte ut till fullerö och kollade runt i butiken och drack sedan en kopp kaffe och det hade även en brinnande brasa som gjorde det hela ännu mysigare och sedan catchade vi up lite grann sådär himla mysigt i alla fall! Tack Anna <3



Andra advent Julemys!

Publicerat: 2013-12-08 | 17:17:05 i
Snön har som sagt kommit till Uppsala, det får mig att bli ett litet barn igen. Snöänglar, snölyktor, snöbollskrig och sist men inte minst snögubbar! Ihhhhh! Så mysigt! Idag har jag och min granne varit på årets första julmarknad och fyndat och en och annan pepparkaka slank ner i magen ;) så har vi haft lite andra advent mys med lussebullar och ljus här hemma och småprat såklart! 



Snö och annat skit

Publicerat: 2013-12-07 | 13:32:51 i
Idag drar jag på mungiporna, det är snö!! Jag ÄLSKAR snö!! Och självklart kunde jag inte låta bli att leka lite så gjorde årets första snöängel, så jävla barnslig haha men det är underbart. Tyvärr så måste det ju alltid något som är negativt.... Jag har blivit rund med andra ord fetare än vad jag någonsin varit, mår så sjukt dåligt över det här så nu måste viljan komma tillbaka och lyckas gå ner i vikt innan jag gräver en grop och gömmer mig med min skam och svälter mig och inte kommer upp fören jag gått ner minst 10 kg! 
Årets första snöängel 

Bokstäver... Ord...

Publicerat: 2013-12-06 | 23:13:31 i Familjelivet ♥
Helt naturliga saker, eller? C med flera har konstaterat att jag har otroligt svårt att prata om mina känslor, landa, andas och riktigt våga känna. Det som stör mig är att det är sant, så jävla svårt men ikväll lyckades jag, yäy! Jag ansträngde mig verkligen och insåg inte hur mycket jag håller inom mig. Hur mycket oro jag bär på. Familjen hemma och all skit sak efter sak som bokstavligt faller in, fuktskador och trasig bil, så rädd för hur dem ska få ihop allting, allt kostar:( hur julafton ska bli hos Johanna och om de orkar ha mig hos dem ...men ska försöka sluta oroa mig,vi kommer ha det jätte mysigt och jag längtar, min Johanna saknar dig så mycket!

Men nu så har jag fått nattmedicin och ska slå på ett nytt avsnitt av despert housewifes och så småningom sova gott! 


Skärpning!

Publicerat: 2013-12-04 | 22:31:04 i Allmänt
Nu så har jag blivit riktigt dålig på att uppdatera här för de små fina själar som ögnar genom mitt blurr. Lagt terapin på is denna vecka dock tänkte/känner jag att ska köra DBT med C i morgon iaf. Har nog inte vågat hoppa ut för klippan, vågat känna, vågat lyssna...lyssnat till vindens som susar "allt kommer bli bra!" Men det kanske "bara "räcker med att vara på väg för det är jag nog, kanske jag vet inte. 


Error

Publicerat: 2013-12-03 | 16:33:25 i Familjelivet ♥
Har inte haft internet under helgen så inte hunnit skriva något. Under helgen har Jag låtit mina matdemor tagit ut sin rätt och, jag var svag orkade Inte kämpa emot...Just nu sker det även väldigt "många" saker som påverkar mig och mitt mående väldigt mycket! Har väldigt svårt med förändringar. Känner mig ganska tom och ensam men försöker pyssla för att få bort demonerna i huvudet. Idag har jag faktiskt gjort klart tre julklappar och jobbar vidare... Rastlös är jag också, hade egentligen ta en vecka i sängen men det går väl sådär lagom bra, men har mer eller mindre invigt min sackosäck idag och pysslat samtidigt som jag kollat på "body of prufe". 
Saknar min älskade syster men vi ses snart! Längtat efter dig, mycket!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!