22 april

Publicerat: 2014-04-29 | 18:43:16 i Friends are family♥
Denna dag fick jag ÄNTLIGEN träffa min underbara BFF, min Daniel. Har bara träffat honom en gång sedan jag flyttade hit. Som jag saknat min mupp. Som vanligt vart det djupa samtal och sedan spelade Daniel ett tag på datorn och jag kollade film... Och somnade mitt i filmen HAHA! (Hoppas jag inte snarkade...) jag hade bara massa bus i huvudet så det slank ut ett och annat bus haha men med Daniel gör det liksom ingenting vi är liksom bara precis som vi är och det är så himla befriande. Och kysste någon för första gången med min piercing det var en otroligt passionerad kyss som jag kommer hålla fast hårt! Klockan gick och sedan fick jag sova i hans underbara säng. Kan säga att jag sov som en ängel. Försökte att inte visa det... Men var jobbigt att lämna honom. 



I'm back!

Publicerat: 2014-04-29 | 12:55:23 i Allmänt
Ni få 20 personer som följer mig lär ha märkt min frånvaro men nu är jag tillbaka och har typ så mycket att berätta så det lär komma upp några inlägg under eftermiddagen/kvällen. 

På äventyr till sjöss!

Publicerat: 2014-04-26 | 17:50:43 i Friends are family♥
Blev inga fler inlägg igår men nu kommer ett förhoppningsvis "roligt"inlägg! Med lite muppiga bilder ;)

Efter att ha sovit en natt hos Daniel så var det ÄNTLIGEN dagen D som vi längtat  jag och Johanna, kryssningsdags! Åkte hem till Johanna innan och fixade med lite grejer och umgicks innan vi drog i väg. 
Bussen till färjeterminalen hade de gömt bra i byggkaoset men vi hade tur och hann iaf. Men visade sig att den inte gick hela vägen. Men om den hade det så kanSke vi skulle missat resans första asgarv då Fia faller handfallen ner på golvet, jag vet inte vad som hände men fy fan vad vi garva. Och vad är grejen ...Sverige för i helvete lär er att använda vägskyltar! På båten hände inte så mycket, eller vi sprang ju typ direkt till taxfreen och shoppade alkohol! Sedan mös vi på vår hytt och drack och spanade killar och självklart bjöds det också på skratt. Vi tog det trots allt ganska lugnt på resan dit, kollade på tv och bara var. Baren var typ död även om vi hade hittat tre killar som vi satte oss med som visade sig vara lammkött så vi drog oss tillbaka. Framme i Tallinn letade vi genom halva jävla stan för att hitta vårat hotell. Vi frågade oss fram men gick bara i cirklar, så vi gav upp och hoppade in i en taxi. Vi var något trötta när vi kom fram och mest bara var, snackade lite skit i mellan åt och planerade morgondagen. Efter en godnatts sömn (iaf för mig )så blev det hotellfrukost nom nom. Nu har jag tappat greppet om när vi gjorde vad, men vi satte på musik på rummet och muppade oss sådär som bara vi kan. Vi utforkaskade en ny del av staden nämligen gamla stan, så mysigt! Jätte fina byggnader och härlig stämning, medeltidstema på torget. Letade upp ett café och satte oss och avnjöt sol och varm choklad vi sa knappt ett ord till varandra men hade det ändå så bra,precis som man ska kunna vara med sina närmaste vänner, inte känna sig tvungen att hela tiden prata. Vi var även på en super Market inomhus där jag letade väska och gjorde värsta kapet, älskar den! Vilket Johanna fick höra i väldigt mååånga timmar haha stackarn! På hotellet hade vi även tillgång till ett spa och det utnyttjade man ju såklart. Vi bubblade i bubbelpoolen i två timmar tror jag och relaxa och pratade såklart! Båtresan hem vart betydligt mer crazy, båten var "fullsatt" så vi bestämde oss för att vi skulle dricka och bli lite glada i hatten innan vi gick och spanade efter killar. Vi träffade på ett gäng killar i vår korridor som inte kunde prata engelska så vi gick ganska snabbt där i från och skrattade lite och sedan jagade vi vidare , spanade och spanade och Johanna hade fått sig en "dejt" hon blev uppbjuden och dansade medan jag hade en dejt med toaletten kanske inte lika trevligt. Vi hade i alla fall otroligt roligt och denna resa kommer ta och alltid ha en stor plats i mitt hjärta! Älskar dig Johanna och tack för världens bästa resa på riktigt länge! Hundra år sedan jag hade så roligt ska du veta :)!





















20 april

Publicerat: 2014-04-20 | 20:56:32 i Familjelivet ♥
Blev inte helt som jag tänkt mina dagar i Stockholm, det blev nog bättre än väntat! Mamma ville att jag skulle sova två nätter hemma för hon knappt fått se mig och ännu mindre spenderat tid med mig. Trots kaoset hemma så var det faktiskt för en gångs skull skönt att vara hemma lite trots röran men hjälpte mamma så mycket jag kunde vilket kändes bra(gick igenom kläder mm) och så vart det lite allmänt familjemys.

Påskis

Publicerat: 2014-04-20 | 10:45:12 i Familjelivet ♥
Jaha då närmar påsken sitt slut. Matkampen har varit tuff men tog beslutet att faktiskt äta godis igår. 
så blev det bara en timme på cykeln, lite besviken på mig själv men inge mer godis nu! Absolut inte! Annars har vi haft det så himla mysigt med endast tre tjejer i huset och två personal. Och till påskmat lyssnade jag på dietisten och tog ägg med fin kaviar och räka samt en bit rökt lax (inte mycket men hade precis tagit en naturdiet). Även pyssel blev det på skärtorsdagen också så mysigt! Några få "intriger" har det hunnits med också men det har löst sig på bästa sätt. Har dessutom typ mer eller mindre bott i Idas rum och städat och organiserat precis ALLT i hennes rum, terapi på hög nivå. Idag åker jag hem till Stockholm med underbara familjen som kommer senare idag och hemma får jag äntligen träffa Daniel, fan vad mycket skitsnack det kommer bli! Hihi. Idag blir det en liten utflykt i solen med alla i huset ännu mera mys med andra ord. Sedan ska det städas i mitt rum och packas för nu är det bara tre dagar tills jag och min ängel åker till Tallinn där vi ska ha the time of our life! Happy happy happy happy happy :)





Smått besviken tjej

Publicerat: 2014-04-17 | 13:05:41 i Sjukdom och behandling
Är på väg tillbaka till Alba efter dietistbesök. Vi pratade eller jag pratade   massor min rädsla för mat och hur vi ska gå vidare... Så nu är det bestämt det som jag länge bävat för nämligen börja äta lunch, vanlig mat, sjukt jobbigt! Ställde mig på vågen och till min besvikelse hade jag bara gått ner 4 ynka kilo. Dessutom tyckte hon att jag tränade för mycket och att hon bestämde att jag fick endast cykla EN timme idag. Känner mig inte direkt uppåt utan är rädd att jag gjort något galet, minsta felsteg kan ju leda till uppgång och då dör jag.... En jävla kamp, tänk om det blir ännu sämre om en månad typ bara 3 kilo, herregud! Måste börja planera bättre. Maten äts på samma tider och rätt mängd och absolut inget småätande, inga onödiga kalorier!! Och lätt fortsätta träna på som fan, på ett eller annat sätt, ner ska jag. 


Städterapi

Publicerat: 2014-04-16 | 15:31:30 i Allmänt
Ja... Man skulle väl lite fint sådär säga att jag hade städterapi med Ida hela dagen. Jag är ju ganska pedant och Ida inte fullt så pedant ;) så vi spenderade dagen på hennes rum. Sorterade, fixade förvaring, slängde saker, dammtorka och sist men inte minst dammsugning och skurning av golv. Ida tyckte nog jag var pain in the as där ett tag men hon var jätte duktig så nu ser det ut lite såhär....




Besatt

Publicerat: 2014-04-13 | 09:29:12 i Träning
Kände mig så jävla fet igår. Sedan slog det mig att jag dumt nog spytt i panik dagen innan och att det var därför jag kände mig så "plufsig ". Så jag Satt där på cykeln igår, trampade och trampade.... (Har kört 3 timmar minst halva veckan 1,5 åt gången) insåg plötligt att det varken kändes bra i kroppen eller för psyket, så det blev "bara" 1 timme men det kändes okej. Jag har puschat mig själv alldeles för hårt att jag glömt bort glädjen med träningen och bara kört slut på mig själv. Och sanningen är dessutom den att jag inte får cykla mer än 2 timmar/dag. Nej ni nu ska jag slappna av och ha roligt och vara nöjd med min träning i fortsättning! 


Topp eller flopp

Publicerat: 2014-04-11 | 23:32:33 i Träning
Jag har varit väldigt inaktiv här på bloggen. Why? All min energi går åt att träna sova och umgås ytterst lite framför tvn. Har ett mål och dit ska jag fan nå! Detta betyder allt just nu! 

Stockholm och SöS

Publicerat: 2014-04-05 | 11:05:11 i Sjukdom och behandling
Gårdagen tog kål på mig, så fruktansvärt trött på kvällen att det var galet. Anledning att jag skulle till SöS var för att träffa en hudläkare som kunde undersöka/utreda mina acneproblem. Mår så dåligt över hur jag ser ut i ansiktet och vill inte hålla på att sminka över tror på att det bara blir värre. Fick i alla fall inte den starka medicinen jag hade hoppats då jag inte uppfyllde kraven för den. Istället blir det samma kur som i sommras fast under en längre tid 3 månader och en annan kräm som jag endast tar på kvällen. Nu håller jag tummarna på att det ska bli bättre! 
Om inte detta funkar eller i kombination med p piller som förhindrat acne. 



Mama I love you!

Publicerat: 2014-04-03 | 10:40:10 i Familjelivet ♥
Igår hade jag min underbara mamma här. Som jag saknat henne och hennes underbara sällskap, hennes skratt, hennes tokigheter ..... Det finns inget som kan ändra på hur mycket jag älskar henne! Hon får mig alltid att le och så är hon klok som en bok. Vi gick och fikade på rådhuset, jätte mysigt, vi satt där säkert minst en timme. Stackars lillebror har det jobbigt i skolan, precis som jag hade i hans årskurs. Precis som jag i samma årskurs som tog  kål på mig. Vill bara att han ska få må bra! Inga fler "problem" lider med lillen, barn idag är hemska. Det var där mina problem började och slutade i anorexi. Ett av alla saker vi pratade om igår. Efter en låååååång mysfika så drog vi en snabb sväng på stan och tog en promenad i solen tillbaka till Alba, jätte skönt! Diskuterade och bytte tankar med mamma angående min viktnojja och att jag vill bara träna mer och att jag vill så gärna ner 5kg till men fixar jag det? Jobbar som en tok, men mamma kommer med goda råd och det kändes bara så bra att få chansen att prata med henne om det som känns så jobbigt. Att jag mår bäst när jag cyklar eller sover. Då la hon till att jag inte jag kan ju inte sitta på cykeln 24 timmar om dygnet ... Vet faktiskt inte vad jag ska göra. Känner bara för att känna att jag existerar vill jag skära upp hela min arm men samtidigt vad hjälper det då?! Fan... Innan mamma skulle lämna mig satt vi ett bra tag i hammocken och avnjöt solen och pratade lite mer. Fick ont i magen ville inte att hon skulle gå. Gick upp och la mig somnade och vaknade inte förens vid åttamedicinen. 

Fick jätte fina presenter av mamma också, tack!





Vakuumbomb!

Publicerat: 2014-04-01 | 18:37:27 i Sjukdom och behandling
Jag finns inte, jag är fast i en stor vakuumbubbla. Väntar bara på att bubblan ska spricka. Är nära till tårar och långt i från ett leende. Finns inga ord! 

(Tänk om personalen kunde bry sig mer om oss än om varandra,lite elakt men..)



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!