Du är värdelös

Publicerat: 2012-04-30 | 12:50:06 i Grubbel

Det är precis vad rösterna i mitt huvud säger mig just nu. Min mage är större än någonsin och jag är ful som stryk, yäy! Orkar inte mer...


Watch your back

Publicerat: 2012-04-29 | 22:56:35 i Grubbel

You are killing me from the inside..
Jag förstår inte vad jag gjort för fel ? Varför är jag en hackkyckling? Jag försöker få dig på bättre tankar, trots att jag själv inte orkar. Dina ord skär i hjärtat, och sätter fart på rösterna i mitt huvud. Mitt huvud dunkar och jag borde sova, vill inte.


Ordinary sunday

Publicerat: 2012-04-29 | 19:25:16 i Allmänt

En vanlig söndag...
Vad har jag gjort idag ? Typ ingenting. Blev erbjuden sällskap och träna på Friskis, avslog känner mig fortfarande inte redo, blev erbjuden att övningsköra, avslog ... Why? Jag är livrädd för allt, jag fegar ur. Orkar inte gå emot. Det enda vettiga jag gjort är middag.

Nu är iaf mormor hemma då kanske kanske det kan bli lite ordning på mig. I morgon är det Valborg, vill dricka och skratta med vänner inte stå på sidan om... Önskar jag hade en plan men lär bli hemma. Vad ska ni hitta på?


Öppet slagfält

Publicerat: 2012-04-28 | 22:36:19 i Skola/Jobb

Undrar seriöst vad gjort i natt... Mitt rum är upp och nervänt bokstavligt talat, vatten på golvet, tavlor och sänghimmlen hänger på sne, wtf?! Har absolut inget minne av att något av detta hänt?!


Tusen röster

Publicerat: 2012-04-28 | 22:12:06 i Skola/Jobb

Har typ tiotusen röster i mitt huvud som bråkar just nu. Alla vill få sin vilja igenom. Tagit lugnande i hopp om att få dem under kontroll, blir tokig. Känner mig smutsig och äcklig.


Sunny day

Publicerat: 2012-04-28 | 17:30:28 i Skola/Jobb

Blev lunch ute i solen efter att lillebror dykt upp. Passar på att njuta lite för mig själv. Känner att ångesten är på gång och fick mer ångest för jag ska Övningsköra ikväll direkt efter detta, kör ju inte direkt bra men kanske det heter övning men ändå känns jobbigt. Promenaden blir alltså senare lagd men känner hur jag längtar efter att röra på mig. Får se hur länge jag orkar vara ute... Ångest! Vet inte varför men får alltid ångest när det är fint väder, vill bara gömma mig!


WHO Im I?

Publicerat: 2012-04-28 | 11:34:00 i Grubbel

Vem är jag ? Just nu vet jag faktiskt inte vem jag är eller vart jag befinner mig iaf inte psykiskt, fysiskt är jag ju faktiskt barnvakt åt mina fina grabbar ....
Hur som helst fick frågan om jag är sjuk..jag har tampats med ätstörningar sedan jag var dryga elva år. Och vad det gäller maten i nuläget så försöker få till att äta så regelbundet som möjligt för att må bättre och även träna men det går sådär. Som sagt inte redo för Friskis men stavgång är något jag trivs med. Och i ärlighetens namn så fort jag tänker på sjukdomen ser jag det inte som en sjukdom, och det står stilla i mitt huvud, nog om detta. Vet verkligen inte vart jag befinner mig...

Sitter som sagt barnvakt ska snart laga mat... Köttfärssås men tror jag hittar något annat till mig och snart dyker förhoppningsvis lillebror upp och vill leka ... Och vi ska väl förflytta oss från soffan ut i det fina vädret. Har stavarna med och ska gå hem hade jag tänkt.


Im I going to do it, or Im I not?

Publicerat: 2012-04-27 | 19:26:05 i Träning

Dagens matintag har varit värdelöst och efter nattens mardröm har jag typ sovit halva dagen, inte okej!! Har tänkt sedan jag vaknade att jag ska ut och gå, kan inte släppa det. Dock var planen vilodag idag... Men kommer inte kunna släppa promenaden så ska nog dra på mig kläder och gå trots allt.


Mardrömmar

Publicerat: 2012-04-27 | 10:37:02 i Familjelivet ♥

Har klarat mig just från mardrömmar ett tag men i morse var hemskt, vaknade vettskrämd klockan 4 .... Härligt! Livrädd att somna om, somnade dock tillslut, eller halvsov pga räddslan. Vid sju halv åtta kom lillebror och kröp ner hos mig lilla prinsen det var mysigt. Annars har jag fått i mig frukost och förmiddags mellis, och några bitar onyttigheter som gav rejäl ångest som fortfarande hänger i luften...

Jag är grymt trött tjej men ska se till att få i mig lunch om typ ngn timme sedan blir det stavgång , själv idag, mormor är bortrest. Tack o hej!


Kvällsmellis

Publicerat: 2012-04-26 | 21:02:41 i Allmänt

Dags att stoppa i sig lite kvällsis innan pyjamas och sängen. Igår var kroppen pigg och och huvudet trött idag är det tvärtom men nu kvällsis och criminal minds. Känner dock att ångesten kommer krypandes vad an denna jävla kvällsångest ?! Why??


Raindrops keep falling on my head

Publicerat: 2012-04-26 | 19:35:45 i Allmänt

Är helt slut efter yttligare två timmars övningskörning, gick sådär men gav inte upp iallafall och återigen övning ger färdighet...
Är inte på jätte bra humör och i stort behov av kramar och närhet, men då skulle jag nog börja gråta. Kände mig grymt irriterad när jag kom och ingen gjort mat... Idag skulle vi inte ens äta efter mitt recept, min planering ... Visst mamma har hemtenta men jag orkar inte hur mycket som helst jag heller, men om jag ska äta regelbundet vilket är ett mål så hör jag det hellre själv.

Ligger nu under min teddyfilt och bara är vilket jag lär fortsätta med resten av kvällen och ute öser regnet ner, rätt mysigt älskar ljudet av regn.


Rallybrud

Publicerat: 2012-04-26 | 15:35:51 i Träning

Haha kanske ingen rallybrud men idag fick jag smaka på trafik, det var spännande men också läskigt och kan inte låta bli att trycka ner mig själv att det ändå inte duger men men det kanske kommer. Efter körningen speedade jag iväg med stavarna i högsta hugg och mötte upp mormor, vi gick en och en halvtimme sedan fortsatte jag själv knappt en halvtimme, nu kommer mitt dagliga mål vara två timmar om dagen, skönt! Nu har jag stoppat i mig eftermiddags Ellis som blev en smörgås och måltidsdryck samt en banan nu gosar jag framför tv:n under teddyfilten och snart dags att laga middag...


Inte redo

Publicerat: 2012-04-26 | 10:41:28 i Grubbel

Stoppat i mig lite mellanmål och slog en signal för jag vill promenera. Men först ska jag ut och göra vägarna osäkra. Känner mig inte jätte stabil idag, känner mig väldigt trött men blir nog piggare av en promenad sen. Mormor påminner mig om Friskis men känner mig inte redo ännu, tror faktiskt vänta ett tag till just nu tycker jag att det är för jobbigt, inte redo! Nu: köra! Wish me luck!


ingen rubrik

Publicerat: 2012-04-26 | 08:58:50 i Allmänt



uppe "tidigt" fått i mig frukost, yäy. Kankse inte riktigt den frukost jag tänkt mig så det känns väl sådär men men får leva med det. Funderar på gröt till lunch, grymt sugen. Annars har jag slängt i mig snart tre koppar kaffe och börjar väl smått vakna, smått i alla fall. Om cirka en timme så blir det förhoppningsvis övningskörning med papi. Lite dåligt samvete för vad jag skrev igår men alla har vi väl bra och dåliga dagar och han verkar lugnare idag, kankse har han släppt gårdagens problem, man kan ju hoppas. Sedan blir det troligtvis en promenad med mormor efter övningskörandet...kankse spelar vi lite kort också med tanke på det lagom kuliga vädret. Pensionärsvarning, jag vet...För övrigt sitter jag inlidad i min teddyfilt, det är lite kyligt. Ska nog ta och gosa en stund framför  tv:n, utan att somna.


I love the sound of rain

Publicerat: 2012-04-25 | 21:06:34 i Familjelivet ♥

Har utfodrat lillebror och stoppat honom i säng men bäst att kolla till honom snart;) annars har jag själv stoppat i mig lite kvällsis och hoppat i pyjamsen, mår dock skit... Ångest så in åt helvete, beror dock troligen på nattens brist på sömn...


RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!