Förra helgen i Stockholm!

Publicerat: 2014-07-31 | 21:33:27 i Familjelivet ♥
Eftersom det är ny helg i morgon tänkte jag uppdatera från förra helgen ......bättre sent än aldrig ;) enjoy! 

Åkte hem förra veckan på morgonen allt gick som planerat, tåget gick bra och direkt efter kom pappa mamma och Leo och plockade upp mig där. Spenderande hela dagen ute på "storasyster"s landställe, hur mysigt som helst. Vi hade underbart väder sol precis hela dagen så mycket bad blev det kan jag lova. Dem har strand och brygga vid huset!! Ungarna tyckte det var jätte kul att bada tillsammans med mig för det fick dem göra eftersom jag är vuxen haha! Vi hoppade, dök,simmade, busade och så lekte jag även med lilla Alice inne i strandkanten och framförallt skratta vi! Hann tack och lov få "vuxentid "och då hade jag väl vart i gång med ungarna jag vet inte hur många timmar med paus för mat...hann även uppdatera "storasyster" på hur jag har det. Träffade även världens underbaraste människa Marianne (Helens mamma?)som var så himla glad att jag kom med och ännu gladare när hon kramade om mig hårt innan vi åkte och sa att hon var så glad att ha fått träffa och lära känna mig(vi pratade väldigt mycket ...hon har inte heller alltid haft det så lätt om jag förstått rätt..) det är nog den mest omtänksamma och snällaste människa jag mött. Det var BÄSTA fredagen på myyyyyycket länge.
På lördagen var jag dock helt väck sov och sov och sov...tillslut vaknade jag till ordentligt och fick panik på hur mycket klockan var, skulle ju träffa Daniel. Ringde upp honom och ett tag senare skjutsade pappa upp mig till honom. Som vanligt när vi ses så pratar vi i timmar och timmar och timmar och självklart sov jag över där. och så mös vi ner oss i sängen. Dubbelsäng en varsin sida med varsit täcke och försökte sova. Sedan tog det inte lång tid innan Daniel lyfte på sitt täcke och ville skeda, så det gjorde vi, mysigt och tryggt. Sedan morgonen där på var det massa saker/personer jag skulle träffa men mitt bankkort var borta och mitt busskort hittade jag inte heller. Inget ont som har något gott med sig, fick mer tid med Daniel :) och min underbara morbror körde först mamma och syrran till Arlanda och mig hem till Uppsala. Det första jag gjorde när jag kom var att hoppa i poolen och simma, så skönt!







Kvällsdopp och sedan Morgonmys!

Publicerat: 2014-07-25 | 08:38:53 i
På 13 år har ullis inte satt sin fot i denna pool men hon lovade mig ett kvällsdopp! Vi körde hem Jonas och så badade vi ett bra tag så otroligt roligt vi hade. Hoppade omkring med leksakerna som förövrigt ser ut som man har stånd haha! Så glad att hon gjorde det bara för min skull, min ullis är bäst! 

På kvällen innan jag somnade så skickade jag ett sms och frågade om vi kunde gå upp tidigt och bara mysa hon och jag. Så strax efter sex åkte baddräkten på och strax där efter hoppade vi i poolen och simmade några längder hur mysigt som helst jag och min underbara ullis. Sedan satt vi där och drack vår iskaffe och snacka en massa som vanligt, guldvärt! Nu sitter man på tåget mot Stockholm och ska sedan ut till skärgården typ och leka bada sola och bara njuta! 




Poolparty!

Publicerat: 2014-07-25 | 08:29:47 i
Jag och Camilla kom på den briljanta iden att vi måste ju ha poolparty nu när vi faktiskt har en pool, vi gav oss i väg på en tur för att köpa saker till festen som vi hade igår! Så igår stod det härliga till vi fixade och trixande, skar uppp melon och annan frukost och såklart alkoholfria drinkar med paraply och grejer och så typ fruktbufe och självklart så badade jag och även bästis, skitkul! hade så roligt och mysigt och tror alla kan hålla med om att det vart lyckat! 





Du finns inte!

Publicerat: 2014-07-22 | 12:43:15 i Allmänt
Snälla Gud...vad i helvete tänkte du på när du gav mig denna kropp?!?! Jag hatar dig och hamnar säkert i helvetet men där är jag redan,tack tack! 


Furuvik!

Publicerat: 2014-07-21 | 15:20:15 i
Hade inte några planer på att åka med då jag haft sådan extrem ångest, men in i bilen och så var man på väg....

Ångrar absolut inte att jag var med tvärtom. Jag fick många prövningar men jag gjorde det! Tjuhu! Krävdes en del övertalning men som sagt jag gjorde det! Vi hade strålande sol hela tiden vi var där, varmt men härligt! Kollade in djuren men eftersom det var så varmt så dem svåra att se då dem smart nog dragit sig till skuggan! Och det jag helst ville se kängrurna syntes knappt så det var en besvikelse men det häftigaste var nog lemurererna som sprang fritt inne på en hos sig med personal givetvis men dem var så härliga. Sedan strosade runt, åt lunch och sedan åkte vi hem. Lyckad dag med bra väder och härliga människor! Top notch!







Tårar av skam

Publicerat: 2014-07-21 | 14:00:39 i Allmänt
Jag är min egen värsta fiende. Jag är så äckligt fet att jag förstår att folk glor och tittar snett på mig, det är ingen vacker syn, groteskt! Svarta tårar droppar längs min kind och hela jag är en elefant på x antal ton, tårar av blod längtan efter bestraffning, tårar av blod tårar av blod. Det blåa goda ögonen har tappat sin glad och så även jag .

Tjuhu!

Publicerat: 2014-07-21 | 13:53:45 i
Igår kollade jag hur högt vattnet kommit i poolen och jag nådde faktiskt ner . Så man roar sig på Alba (första bilden!)

Solen skiner och Fia får ett ryck eller en för en gångs skull ...läs nu noga en POSITIV impuls yäy! Efter frukost och dusch och även svalare kläder. Vi satt och vi satt oss ute i värmen så skojade någon om poolen och tyckte jag skulle bada. Fia hoppar bomben rakt ner i poolen med kläder och allt, underbart! Sedan hoppade jag bomben ännu en gång för att visa Torii. Äntligen och verkligen på tiden har ven pool, amazing!

Living the dream!

Publicerat: 2014-07-21 | 08:07:46 i
(Jag har en ny bästa vän...(bästis du kommer alltid först!) en pool! Där av det dåliga bloggandet för er som orkar läsa/följa)

Vi har en poooool det är helt galet det trodde nog ingen skulle hända med tanke på att den stått tom i två år pga att den var trasig så ÄNTLIGEN  är vattnet på plats och jag lever som fisken i vattnet. Lyxliv! Hinner knappt reflektera över hur jag mår för spenderar mer tid i poolen än på land där jag såklart gassar galet med solskydd (viktigt!) living the dream! Btw bästa träningen också plus i kanten för det!! 




Lite av varje

Publicerat: 2014-07-18 | 14:55:57 i Allmänt
Funderat på att skaffa lösenord på bloggen...en person som snokar lite väl mycket. Men tror ändå inte det blir så vi får se, men ni som följer får gärna kommentera om ni vill fortsätta följa min blogg om det nu blir så att jag sätter lösenord.

I brist på annat ligger jag nu på rummet och är besviken på att det inte blev mycket gos idag, men man måste acceptera gränser och vilja. På tal om något helt annat....Snart har vi en pool helt otroligt det trodde nog ingen skulle hända, helt underbart!! Fan vad jag ska bada och simma, love it. 

Nu vill jag bara att bästis ska komma känner mig nere. Tyvärr är hon ingen "kramperson" men också gränser man får acceptera. Men snacka det kan vi alltid om precis allt!! Så skönt!! Just det sötnosen gav mig sopbubblor alltså vaddå gullig? Och vilken nostalgi. 






Nothing comes in then nothing comes out!

Publicerat: 2014-07-16 | 16:03:09 i Sjukdom och behandling
Ambivalent .....ett ord som ingen här förstått sig på, förutom jag, eftersom det är precis så jag känner mig, eller inte känner alls?!? Eller kanske med lättare och mindre "fina" ord upp och ner/ humörsvängningar ( nej INTE PMS )! Hatar allt som har med mat att göra trots det tryckte jag i mig två stycken stora precis....bra jobbat! 

Blev ingen träning för mig. Mamma ringde slumpmässigt när jag på väg att ta fram cykeln. Självklart vart hon orolig då min röst håller på som den gör och jag spytt upp typ allt , vilket jag fick förklara eftersom Camilla kom från semestern samma dag, fick mamma att prata med henne om sin oro, men då visste inte Camilla ett skvatt om vad som pågått och ingen annan heller tydligen. Nu är det hökögon och stenkoll från Camilla...vad ska jag säga jag glömmer bort att äta frukost och allt som oftast serveras det saker som jag inte tycker om, men det får man ju tåla, bara det att är det mig vi pratar om så hamnar det i toaletten....men nu är det som det är och Camilla har som sagt stenkoll och jag VILL bli frisk hatar detta liv. Nu ska jag hoppa in i mitt rum och slappa lite och tänka på min fina teddybjörn som jag förövrigt ska på lunchdejt med på fredag, mys!



Peace out tyyyyyp! ;) 

Diagnos deluxe

Publicerat: 2014-07-15 | 09:54:27 i
Hej jag heter Fia och jag är inte som alla andra .....just for youtube information. Blivit lite väl dålig uppdatering och hänt mycket "små" saker på vägen. Jag är ju då en sådan person som överanlyserar ALLT verkligen ALLT och har noll självförtroende och självkänsla, man skulle väl i mina öron/ögon värdelös. Allt trassel fixade sig tillslut och det var "bara"att inse att vi båda gjort fel och be om ursäkt och nu känns det så mycket bättre, vart så lättad och förväntade definitivt ingen ursäkt.

Om en timme har jag träningsdejt med B. Det värsta är att jag ska simma och han gymma. Från gymmet kommer han få se den absolut sexigaste knubbsälen ever, men vad fan....får väl bjuda på det då.




Fredag den 13, eller vad hände?

Publicerat: 2014-07-12 | 23:11:34 i Sjukdom och behandling
Gårdagen var hemsk....började med att jag frågade en av mina närmsta vänner här var sur på (det sms jag nämnde i förra inlägget) maten gick käpp rätt åt helvete mådde så sjukt dåligt. Skulle och var på dejt med B men det gick åt helvete det med. (Fick senare en förklaring och då kändes det helt ok) men annars så var dejten så jävlans akward att jag blev förvirrad och ledsen. Senare ville jag gottgöra mitt misstag och fräckhet mot min vän så handlade lite grejer till henne när jag och B skiljdes åt. Där efter bestämde sig mitt bankomatkort för att det ville inte vara med längre och banken var såklart stängd. Ett tag övervägde jag att typ hoppa framför en bil eller buss vad som helst. När jag sedan klev på bussen var det en snubbe (som visade sig också vara busschaffis) bråka med mig om att jag skulle/kunde få böter för att jag åkte på ungdomsbiljett. Spelade ingen roll vad jag sa han bara avbröt innan han till slut höll käften. Tack och lov möttes jag upp av min fina bästis och åkte till maxi strax efter det och självklart funkade inte kortet där heller så sötnosen köpte mig en dosa snus....och jag har officiellt slutat men igår gick allt bara för långt, jag behövde verkligen den där dosan, tack älskling, du är bäst !Och sedan börjar mitt huvud att ta död på mig, envisades med att bara göra mer och mer ont och alvedonen hjälpte inte överhuvudtaget....
Bilden talar för sig....

I have a long long way to go...

Publicerat: 2014-07-11 | 12:59:03 i
Vet inte hur många gånger jag skrivit i min blogg att jag HATAR att vara sjuk, just för tillfälle är det min fucking borderline som äter upp mig, vet inte vad som är jag längre.

Gråtit mer eller mindre hela morgonen/förmiddagen. Detta på grund av följande sms....

"Du åt upp min poptart när jag var på medrunda. Det är lågt och patetiskt. Jag ger dig hur mycket som helst men får inte ett skit tillbaka. Jag har ledsnat och du är officiellt inte min vän längre för jag orkar med ditt bullshit. Så lämna mig i fred. Vill inte ha med dig att göra."

Hur hanterar jag detta? Det är trots allt mitt fel även om jag tycker att det vart "löjligt" elaka ord. Brukade hantera det med att straffa mig själv och för att kolla att jag faktiskt fanns kvar man undrar ju...

 
Så har man piffat upp sig lite för dejten då hihi



9 juli

Publicerat: 2014-07-09 | 07:19:34 i Allmänt
Uppe tidigt som vanligt. Vaknade strax innan sex och sedan dess har jag hunnit duscha, valt kläder (klätt på mig:p), sminkat mig, bäddat sängen och dammsugit mitt rum. Kvar på sysslolistan denna onsdag är trappstädning. Först på mitt schema ligger förhoppningsvis en trevlig morgon med min KP och sedan schteka i solen!

Möte

Publicerat: 2014-07-08 | 12:31:10 i Sjukdom och behandling
Igår hade jag soc-möte. Har typ världens gulligaste soc Carina. Hon är lätt vänlig och supersnäll och dessutom kramgo!

Mötet gick väl bra, okej lite småjobbigt, fick faktiskt hålla emot tårarna och ta ett djupt andetag. Vi prata självklart om mig och hur det går och så, skönt med en soc som inte stressar utan blir stolt över det lilla man faktiskt lyckats med. Fick chansen att prata med Carina i enrum, kändes skönt. Nu ska första prio vara att fixa ett kedjetäcke/bolltäcke som jag förhoppningsvis kan få utskrivet så snabbt som möjligt för att dämpa ångesten. Var så nervös innan mötet men det gick ju fint :)

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!