Ladies night out

Publicerat: 2011-07-31 | 03:12:58 i Allmänt
När vi efter mycket om och men hittat till hostelet där halva familjen skulle bo blev det tillslut middag på stan. Vi gick på ett av Julias favoritställen Byron, där det serverades hamburgare av bästa slag. Hade först svårt att tänka mig att äta hamburgare, ingen större koll på hur hamburgarna är här men ni fattar nog. Det visade sig dock finnas mycket att välja på. För min del slutade det med en chansning på en burgare som hette "skinny" tyckte det verkade bra, gör faktiskt vad jag kan nu för att fixa maten och skippa godiset, alltså fokus på mat, kämpar som en galning. I alla fall...kändes jobbigt i början och värst efteråt men trots allt gäller det att hålla god min, känner mig nog mest stressad och det är just det där jävla tankarna efteråt som stör mig så mycket, men jag är här hos min syster, med familjen, på semester, kan ju i alla fal försöka vara människa. Lyckades nästan få i mig all mat och svart kaffe på det . Förutom att maten faktiskt var riktigt fräsch och god så var stället väldigt häftigt och super skön personal med riktigt öga för humor, härligt!! Så borde det vara överallt.. Efter vi avslutat middagen skulle vi lämna av pappa och Leo för att bege oss jag, mormor, Julia och mamma ut på stan. Inte vart som helst utan till Hiton hotell, det ni. Kände mig äckligt mätt efter vår lilla måltid men mamma eller om det var mormor någon lugnade mig i alla fall med att vi promernade ju, väldigt mycket dessutom, inte mycket till tröst just för stunden kände jag men lyckades bli en helt okej kväll ändå. Hitlon hotell som sagt, 28 våningen, shysst utsikt över ett upplyst London samt en varsin fet drink. Drinkarna var inte speciellt goda men man kände sig ju lagom tvungen att dricka upp. Anyway riktigt mysigt var det, bjöds inte bara på drinkar utan skratt och allmän lyx dock var vi nog lite väl trötta. Runt två snåret landade vi jag och Julia hemma hos henne och gjorde oss redo för sängen i morgon är en ny dag.

I'm flying without wings

Publicerat: 2011-07-29 | 19:00:00 i Allmänt
Framme i London med nöd och näppe, ska fan inte tro att man har flyt, nejnej vad är det? Flygresan var hemsk, satt och tröck näsan mot fönstret ihopp om att behålla lugnet som jag dock inte hade från början, uppenbarligen. Stressigt vart det också innan vi ens kom i väg till flygpatsen, nu känner jag hur osammanhängde denna mening var men i alla fal...har aldrig tyckt om att flyga men den här gången var det annorlunda. Allt kändes som en evighet och mer än halva resan var jag tvungen att sitta med huvudet mellan benen och göra vad jag kunde för att försöka andas, hemskt, lagom panikslagen var jag som pricken över i lika sur och grinig som vanlig, got to love it, nat! När vi väl landat i London fick paniken ett riktigt hårt grepp om mig igen och jag ville typ bara slå sönder ett fönster och kasta mig ut, men istället hukade jag mig ännu en gång och typ försökte skrika, kunde inte stå stilla och luften var som bortblåst, härligt inget syre, oh yes. När vi sedan lyckats komma av planet var jag mer än hysterisk och självklart så går dragkedjan sönder på min väska och allt packning är på väg ut, gaaah, wtf liksom???? Bra början, nej inte direkt, men men...lyckan fortsätter mina vänner då vi istället för att hamna vid London Bridge där vi egentligen skulle mött upp Julia hamnar vi på Victoria stationen mer än lovligt förvirrade, tur att det finns mobiltelefoner. Efter si sådär en tjugo minuter av väntan och allmän förvirring samt kortslutning i min hjärna så jag äntligen min syster komma nästintill springandes med ett stort leende på läpparna och det var kramkalas.

Fly baby fly

Publicerat: 2011-07-29 | 01:38:31 i Allmänt
Nämnde jag min oro och stress över resan? Klart jag gjorde! Fuck, inser att planet kommer vara inte bara trångt och mycket folk på liten yta, kommer känna mig kväve, känner mig kväve. Och sitta stilla i denna miljö i typ två timmar, jag avlider!! Livrädd tjej89!! Fortsätter kolla tv trots den sena timmen, ögonen värjer dock, men vågar knappt sova, rädd för att drömma om mina farhagor, orka!! Må vara fånig men så jävla spänd och tankspridd och lagom jobbigt när man inte kan skilja på dröm och verklighet.

Give me reason to fill this hole

Publicerat: 2011-07-28 | 19:22:00 i Allmänt
Nyligen hemkommen från min pojke. Var där och lämnade min dator ihopp om att han ska kunna laga den medans jag är bortrest. Passade givetvis på att mysa lite också, ♥ , kvalitetstid med min bästa!!

Här hemma är packningen i full gång, drar ju till London i morgon, med skräck och förtjusning. Ser självklart fram emot att träffa min älskade syster men det är så mycket som oroar mig. Delvis har det som sagt varit en jävla skitvecka..eller ärligt det är inte bara veckan, utan...a jag vet inte har nog mer eller mindre tagit mig vatten över huvudet just nu. Alldeles för mycket på en gång, det enda jag vill är att vara frisk och ha ett liv, ett liv som är värt att leva! Men vare sig jag är redo eller ej så går planet till London i morgon. Känner att det ska bli skönt med en paus från jobbet, men känner också en sådan jävla räddsla för att flyga bort, bort från tryggheten.

Was it worth it in the end?

Publicerat: 2011-07-28 | 16:14:00 i Allmänt
På bussen hem efter en jävla skitvecka på jobbet, fuck it! 
Allt har gått käpp rätt åt helvete. Varje dag har kännts som ett helvete. Ett helvete som brinner varmare för varje dag som går.......
Har jag inte försovit mig, har det varit kläderna som krånglat, åt helvete med det, och är det inte kläder så är det nycklar eller fel människor och det är bara en bråkdel.
Igår låg jag på golvet hemma och grät och skrek, ringde lagom hysteriska telefonsamtal till mamma som inget kunde göra slog det som fanns i min närhet av ren frustration. Förstår inte det är helt sjukt på alla sätt, har ingen koll på vad jag gör längre och då menar jag verkligen INGEN koll.  Känns som jag är fast i en jävligt tjock mörk dimma som i mellan åt delar sig för att bara retas och visa ljuset för att sedan stängas igen.

Ljuset har varit hela två timmar på skype med min älskade lillasyster, en kram på jobbet, och tid med pojken!
Men lika snabbt som det är där är det borta. Jag har fått nog.

Everything seems perfect, Everything’s okay

Publicerat: 2011-07-25 | 23:20:34 i Allmänt
At least thats what I'm try to keep telling my self...
But it's not okay, not even close..
Pinsam tjej, eller bara en tjej som tappat allt hopp och ork? Jag vet inte. Lyckades i alla fall försova mig i morse, why, why? Extrem ångest redan igårkväll trots två timmars snack med syster på skype som givetvis gav mig styrka i alla fall för ett tag, dock inte tillräckligt länge, jag gav upp, så jävla misslyckad, men jag klarar inte mer, jag orkar inte vara stark, inte alltid och om jag ska vara ärlig så känns det som om jag aldrig är eller kommer blir stark.
Jag kom i alla fall till jobbet, jag kände mig liten, slutade andas, började andas, skrattade lite, extremt trött, borta, någon annanstan tillslut pallade jag inte trycket, jag gav upp, helvete!!! En timme sen och gick hem två timmar tidigare..lyckat??? Eller misslyckat, det grämer mig så jävla mycket, kommer det någonsin bli enklare? Tvivel.

Hon bryter ner mig, hon gör mig svag men också så stark. Jag vill bli av med henne, det är det enda jag vill, få livet tillbaka, bli frisk, men hur? Det är för mycket nu, jag klarar inte båda, hur långt kan man gå? Hur mycket ska man orka? HUr hårt ska man puscha? Jag vet inte...


En tyst minut!

Publicerat: 2011-07-25 | 23:11:22 i Allmänt
Vem blir inte berörd av det hemska som hänt i Norge? Finner faktiskt inga ord. Idag på bussarna strax innan tolv rullade inte den vanliga texten på skärmarna utan istället stod det " Idag klockan 12.00 stoppas trafiken till minne av offfren i Norge och en tyst minut kommer att hållas". En tyst minut hölls även på jobbet, man kunde höra en knappnål falla, har aldrig varit med om att det varit så tyst. Det kändes i hjärtat, jag lider med alla de som förlorat någon i detta brutala oförstålilga dåd. Vila i frid, alla mina tankar går till Norge.
Skall också tillägga att jag och Emma tände ljus för offren här om dagen.


Inga tårar

Publicerat: 2011-07-24 | 14:16:00 i Allmänt
Inga tårar, inga tårar, inga tårar...

Filmen vi valde var mycket tragisk men intressant. Jag blev väldigt illa berörd av handlingen. Den handlade om en kille i typ 30 års åldern som lever tillbaka sina hemska minnen från barndommen som han förträngt, ingen lätt historia då han blev svårt misshandlad av sin far och modern gjorde inget för att stoppa detta, hon tittade bara på och lät det ske. Killen hade egen familj, en fru och en liten flicka, som lämnade honom för att han var så borta, eller inne i sina onda, förvirrade tankar om det som varit. Detta fick mig att tänka...blir man någonsin av med sina laster? Jag menar det är klart man ska ta varje dag för vad den är och gör det till det bästa man kan, men..kan ändå inte sluta tänka på hur jag har varit och hur jag blivit. Vad hände där? Hur kommer man på rätt bana igen? Hur hittar man tillbaka, hittar man tillbaka? Bam* pannkaka av mitt huvud här alltså, in i väggen.
Plötsligt står det nu stilla i mitt huvud, trots att jag vet att min mun gick i ett i natt, stackars, stackars Emma, förlåt hjärtat. Ett sådant mörker, det är inte meningen att någon ska dras in i det, det är inte okej. Då är vi där igen, vilket filmen gav mig...att våga släppa in folk, inte streta emot, inte förtränga, men hur kan man inte? Det stör mig något otroligt att det är spå lite jag minns av mitt liv, min barndom, jag minns fan INGENTING....Nej gud det var en mörk natt i natt, just nu ser jag inte ljuset.

Inga tårar...

I miss the life, I miss the colors of the world

Publicerat: 2011-07-24 | 13:04:00 i Allmänt

Blev sleeepover och givetvis middag hemma hos LillEmmis igårkväll. Vädret tillät inte att vi satt utomhus så det var middag inne. Vi käkade tillsammans med Emms föräldrar, mycket trevliga människor. Maten var väldigt nyttig och fräsch, tycker dock att det är ganska jobbigt att äta med folk överlag, mycket för att jag äter extremt långsamt men också för att jag alltid känner mig iaktagen och allmänt obekväm, men men detta spelades över med en del skratt och snack kring bordet, var dock sist som vanligt och blev extremt mätt och illamående, men försöker slå bort tankarna....

Efter maten mös jag och Emma på hennes rum. Tanken var väl först att vi skulle ha gått ner till bryggan och satt oss där till och med badat, min utmaning för dagen eller kanske till och med för månaden. Dock tillät inte vädret detta. Istället möblerade vi om lite i Emmas rum och sköt ihop sängen med soffan och mös ner oss där, lyssnade till bla. KENT och annan mysig musik medans vi snackade om både det ena och andra, innan vi mös ner oss yttligare och satte på en rulle. Vi var mer eller mindre vakna hela natten och bara pratade, eller tyvärr var det väl mest jag som pratade, så jävla mycket. Filmen gjorde väldigt starkt intryck på mig och jag blev försjunken i mörka tankar, vilket ledde till att vi var uppe typ halva natten och pratade efter det att filmen var slut. LillaEmma är så söt, det var skönt att prata även om jag aldrig kommer på rätt bana och har extremt dåligt samvete, vi hade i alla fall mysigt överlag, tack för det!


Can anyone see me down here

Publicerat: 2011-07-23 | 16:56:00 i Allmänt

Stackars Emelie lämnade nyligen mig på mitt bästa humör, nat! Jävla piss. Kind of hopeless...så jävla mycket konstiga saker för mig, så mycket sjuka tvångstankar, så mycket sjuka tankar, wtf???

Anyway, ska snart med mitt "glada" humör möta upp lillEmma i centrum för att sedan ha en helkväll hemma hos henne. Har aldrig varit hemma hos emmapemma förut, hon bor ute på brevik, spännande. Brukar ha svårt för att åka i väg till kompisar som jag aldrig varit hos förut, och har ju framförallt stora svårigheter att komma i väg hemmifrån. Men vad gör vi? Nu kör vi! Känns inte jätte bra, humöret är way downoch tankarna svänger, känner mig bara grymt obekväm, vill egentligen bara gömma mig under en sten, goodluck! tror inte det finns så många stenar jag får plats under...jaja...of we go.


Skratta eller gråta

Publicerat: 2011-07-18 | 23:46:00 i Allmänt

Som ett brev på posten bokstavligt talat, sjukt. Jag är inte den som litar på folk i första taget men detta tar fan priset alltså. Skulle ju få hemskickat papper från Carema som jag och mamma skulle fylla i, idag kom dem, mycket spännande vill jag lova.



Jag trodde då att dessa papper skulle vara om inte som de papper jag fyllt i tidigare så i alla fall liknande, men icke. Efter en stunds läsande inser jag att papprena vi ska fylla i handlar om ADHD, wtf?!?!?! Efter en stunds chocktillstång ringer jag hysteriskt min mor och diskuterar saken, hon låter lika chockad som jag. Ja som sagt, jag känner mig mer än lovligt förvirrad, vaddå oväntat och framförallt, vad fan kom det i från liksom? hur ska jag tolka detta?Och visst blir jag inte mindre förvirrad när jag själv för något år sedan varit innne på att jag helt klart måste ha ADHD....förvirringen är total, vet verkligen inte om jag ska skratta eller gråta, säger bara en sak just nu, svensk psykvård suger balle, punkt!


I'd give up everything

Publicerat: 2011-07-18 | 14:32:00 i Allmänt

Blev sent igår. lagom bortskämd så blev hämtad efter jobbet, jävligt skönt med tanke på att det varit en lite småtuff kväll även om vi skrattade in i det sista. I alla fall så kom morbor M. och hämtade mig, vi tog även en sväng förbi Ica Maxi innan jag landade hemma. Far var också hemma, han gjorde sig i ordning för sänggång. Mitt rum såg som vanligt ut som ett bombnedslag med kläder mer eller mindre över hela rummet, dampbarn. Så jag bestämde mig för att sova uppe i mammas och pappas säng då mamma ändå inte var hemma. Några timmar senare snarkade pappa högt brevid mig och på morgontimmarna gav jag upp filmen och försökte somna till hans högljudda snarkningar.

Lagom seg i morse, vaknade flertal gånger men kom aldirg riktigt ur sängen. Morbor ringde och tyckte jag skulle göra något vettigt av dagen, typ hälsa på min gudson, tja varför inte. Kring ett drog jag i väg ett mess till Micki och kollade om dem var hemma, vilket dem till min lycka faktiskt var, min lilla prins. Hade tänkt mig att vara där någon timma senare, var dock halvtaggad, damp som vanligt på kläder, ångest och så vidare, anyway så gav jag upp och la mig i fosterställning och somnade om, lyckat. Kring halv fyra var jag äntligen på plats hemma hos lillrpinsen och hans mor. Vi fikade och pratade, jag gosade med prinsen som var lite kinkig, men så underbart att ha honom nära, han är min lilla ängel, pluttelutt. Fika blev till middag och tidig kväll, mysigt. Rindge pappa och han plockade upp mig efter jobbet. Allt gosande med lillprinsen gav mig ny energi, min lilla solstråle, underbar dag trots allt, började kanske inte bra men slutade bäst!



Jag och lillprinsen lagom suddiga..


I tried so hard

Publicerat: 2011-07-17 | 22:45:00 i Allmänt
I tried so hard
And got so far
But in the end
It doesn't even matter
I had to fall
To lose it all
But in the end
It doesn't even matter

Hade andats ut, var förberedd på ledighet och hade till och med planer, men kunde inte låta bli,telefonen ringer oah jag inser att det är från jobbet, svarar glatt och förstår att Julia fortfarande är sjuk och att de snabbt behöver folk till kvällen, självklart ställer jag upp av många olika anledningar.

Anyway...hade ju som sagt planer, hade mer eller mindre lovat mamma att stå på Siggesta loppisen med henne denna fina söndag. Detta ångrade jag dock ganska snabbt när jag kom dit. Kankse vart jag stressad av tanken på att faktiskt skulle jobba på kvällen, eller så var det bara chocken av allt folk som befann sig på Siggetsta, eller det faktum att det var vägarbete, vilket gjorde att det tog dubbelt spå lång tid att bara ta sig dit, vilket gav mig myror i brallan minst sagt.Jag vet inte men på dåligt humör vart jag i alla fall, så jävla illa och inte okej. Blev ett och annat loppisfynd medan mormor och pappa löste av varandra vid vårt bord. Jag fyndade som vanligt denna gång vart det dock "bara" två tröjor, en överdrivet stor Hoodie och en fin kortare stickad tröja.

 

Direkt efter Siggesta mot jobbet och dagens utmaning, jobba? haha! Kände i bilen hur trött jag var, men lika snabbt tog jag mig i kragen och försökte piggna till. Första timmen gick sjukt snabbt och smärtfritt, men som en käftsmäll kom sedan ångesten, grattis, eller jävla skit! Pojkarna var retsamma som vanligt, dem är goa men ibland blir det bara för mycket. Bad Joshua ta Evas kassa, kände att det var kört och den enda jag vågarbe om hjälp om jag vågar det är Eva. Jag kunde knappt prata men bad henne lägga sin händer på mina axlar, istället ställer hon sig bakom mig och kramar om mig, underbara människa, får mig att skratta lite, paniken släpper dock inte, hon kramar mig igen , vi pratar lite och snart är jag tillbaka på banan. Så frusterarande men jag stannade det är huvudsaken.




Tålamod är en fiskares bästa vän

Publicerat: 2011-07-16 | 23:58:00 i Allmänt

Lotta på bråkmarkargatans far sa det en gång, och visst är det så. Under gårdagen pratade lillebror lyckligt om att gå och fiska och jag kände att jag nog också var lite sugen på det, så jag sa glatt att då måste ju jag få följa med. Så idag efter jobbet och några damputbrott senare, la mig på sängen lagom irriterad, ångest upp till öronen och ville helst inte göra någonting, men fick inte mindre ångest över att svika lillebror såklart, så off we go efter mycket om och men. Försökte skylla på vädret för att slippa komma i väg, då det faktiskt hade regnat och haft sig ett bra tag, men kom inte undan till min förtvivlan...

Butter promenerade jag ner till båtbryggan tillsammans med lillebror, morbror och far. Fortfarande på halvbra humör mer eller mindre insjunken i min egen lilla värld så hör jag snart hur lillebror skriker och då menar jag verkligen skriker hysteriskt för att han fått napp. Pappa kommer till undsättning och en stor aborre sprattlar galet ihopp om att få leva men icke. En liten stund senare lyckas även jag få napp, skriker dock inte som min bror men pappa får ännu en gång komma till undsättning, haha. Det plaskar och har sig längre ut i vattnet och snart har även morbror fått napp, en liten sketen sak, som dessvärre svalt hela kroken så han går till härdan, sedan är det pappas tur. Efter några timmar av trassel, napp, busiga fiskar och envisa och hårda tag begav vi oss hemåt sex abborar rikare.  Kommer hem till en sprakande brasa och vin och kex, mys I guess i alla fall brasan. Dags att sova en ny dag i morgon.


So give me reason, prove me wrong!

Publicerat: 2011-07-16 | 22:00:00 i Allmänt
Jo men visst...fick besök på jobbet som förövrigt var kämpigt. Det var mormor hon hämtade mitt legg så hon skulle kunna hämta ut min sömnmedicin som jag så bra fått utskriven, trodde jag i alla fall. Tänk vad skönt att få sova i lugn och ro, inte behöva oroa sig för att vakna i panik eller inte våga sova pga av drömmarna, nej fy. Men tji fick jag...visst fick hon ut medicinen men inte fan fick jag ta den. Nej när jag kommer hem efter jobbet så talar alla emot, då menar jag alla. Visst hade även jag läst om "bruksen" och där stod det minsann att denna medicin skulle man inte äta om man käkade antidepp, ohyeas för det gör ju inte jag liksom, lyckat. Väldigt spännande också måste jag säga med tanke på att min läkare skrivit ut detta och min andra medicin liksom, hon bör ju ha koll eller???? Wtf! Och dessutom påstår min morbror att denna medicin är mycket stark och beroendeframkallande, vilket också säger emot det som min läkare sa på vårai viserligen hastiga besök men ändå hon sa klart och tydligt att den INTE var beroendeframkallande hur tröttsamt, så jävla tröttsamt!!! Det är inte meningen att jag ska få sova...men men mamma ska ringa och kolla läget, men känner bara hur jävla irriterad jag blir, fuck it! Det brinner inom mig, morr. Vet inte riktigt vart jag ska ta vägen, kanske fånigt men känns verkligen som om min värld just vändes upp och ner.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!