I may not like it but I need to do it!

Publicerat: 2014-08-31 | 11:45:36 i Allmänt
Jag har varit ätstörd sedan jag var 13 år gammal nu är jag 25...gått massa olika behandlingar men det är svårt att göra sig av med sin bästa vän och värsta fiende..men med massa "tjat" från min underbara ängel Johanna så vill jag inte göra henne besviken, (vi saknar Fia) så har jag hittat en behandling på ackis men vet inte vad de säger här och så förstår jag inte helt säker på att det går ihop då jag dels inte är skriven i Uppsala och dessutom är bulimi ingen prioriterad sjukdom...vilket gör mig arg! Men återkommer på den biten. Och tack älskade vän att du är så jävla envis, jag älskar dig ❤️


Borta med vinden...

Publicerat: 2014-08-31 | 11:22:12 i Allmänt
Något tillbaka i sinnet. Har inte skrivit så mycket på ett bra tag (typ who cares? Men...) i alla fall mått så fruktansvärt dåligt så att jag haft svimningsatacker framförallt de senaste dagarna. Det är tufft nu. Igår lyckades jag trots ångest och attacker vara kreativ, första gången igen sedan den första månaden här. Det kändes bra :) och med bästis sällskap och hög musik vart det topnotch! Denna morgon fick en fin start med hjälp av min ängel på kik. Vi drömde oss bort in i framtiden med barn,långa promenader med vagn och fika och massa gossip såklart, fin start på dagen, tack min ängel för det! Sitter fortfarande med ett leende på läpparna. Känner dock frustrationen men den försöker undgå för att inte få fler attacker. Har ju varit apatisk läääääänge och nu tar det ut sin rätt med råge, hjälp!


Förvirring

Publicerat: 2014-08-27 | 11:53:20 i
You stool my heart....now I'm taking it back! 

Jag gråter inga tårar för det är du inte värd. Känner mig mest sårad och förvirrad, hur kan du säga att du inte har några känslor för mig, att det aldrig funnits några? Ilska och besvikelse! Vet inte vem du är längre, du försvann, plötsligt och snabbt. Nu står jag på egna ben! 

När man vaknar...

Publicerat: 2014-08-26 | 07:36:37 i Grubbel
Och känner detta kommer inte bli en bra dag. Alla kläder sitter fel, det är tråkväder ute, jag ska montera ihop hyllor och försöka få ordning på mitt rum utan att få ett utbrott....jag hatar min kropp...Old news! Tålamodet lär inte vara det bästa. Gör allt för att hålla tillbaka alla känslor just nu, borde bara låta dem komma så blir det bättre sedan men nej inte jag inte! Terapi står på schemat idag förutom att bygga upp hyllor, Ikea alltså, blä! Fick i alla fall upp skrivbordet igår så har mycket jag kan hitta på...får se vad orken räcker till eller psyket. Ciao! 


En fin vän och en behövlig paus!

Publicerat: 2014-08-23 | 07:54:56 i Friends are family♥
Igår åkte jag med på morgonens medeunda. Började tänka på hur trist det varit på Alba de senaste dagarna så bestämde mig för att stanna ute hos jimpa ute på "landet" gamla Uppsala . Det var ett skönt och nödvändigt miljöombyte. Vi hade det jätte mysigt, trevligt och bra! Gosade och myste med hans underbara små marsvin! Vilka små personligheter  hihi. Gullegull! Annars snackade vi massor, pratade både seriösa och mycket oseriösa saker. Sminkade mig (och hade den minsta förhoppning om att Björn skulle se mig senare hehe. ) vi hade det verkligen så otroligt bra jag och Jim. Kommit på att vi är väldigt lika på många sätt. Skönt! Var så lugn när jag var där. Sedan kollade vi också lite  på film mellan rökpauser och snackelisnack och så åt vi sen lunch framför filmen i sängen tillsammans med marsvinen haha. Var helt underbart att komma bort från Alba ett tag, tack Jim !





Ensam är stark...

Publicerat: 2014-08-21 | 22:27:27 i Sjukdom och behandling
Fortfarande apatisk MEN hunnit tänka på det rätt mycket och ibland kan det nog få vara skönt att vara i just känslan, välkomna den. Nu tycker ni kanske jag är knäpp i huvudet men min hjärna får ro för en gångs skull!  Men apati är också lite läskigt...jag känner mig inte som ett spöke, inte som en zombi mer som en vindpust, vart nu logiken i det ligger kan jag inte svara på. 

Hade terapi idag och känner bara att tack Gud för att Camilla finns, alla borde ha en egen camilla, hon pusslar och pusslar fast bitarna är små och envisa så lyckas,hon träffa rätt 90% av gångerna. Jag har min ullis och Camilla som fått mig att växa och de få vänner som finns kvar. Eller ska inte klaga jag har fina vänner, mycket fina vänner som jag saknar där hemma. Har tyvärr och pinsamt nog glömt bort att ni finns för här är jag och inte ni....hoppas ni inte är lika glömska och okänsliga som jag. Jag uppskattar varenda litet sms, samtal, brev eller messenger, tack för att ni orkar hålla er kvar, vet hur ja kan vara och framförallt får jag nog be er att ha tålamod med mitt minne. Ni finns i alltid i mitt hjärta men hjärnan är så gott som kokt och krympt till en 3 årings nivå men men.  Nu spårar jag ur lite väl mycket här...film och sovdags, godnatt amigos! 



Hey girl stay strong!

Publicerat: 2014-08-19 | 14:31:40 i
Big girls don't cry! Fjärilarna gör volter i magen varje gång jag ser dig men mina tårar får du inte! Tålamod...du ska få egen tid jag ska inte tränga mig på, jag ska ta kontrollen över den där fucking borderlinen som långsamt tar kål på mig och mina relationer, tagga ner! och jag ville aldrig skrämma i väg dig eller göra dig osäker eller kanske till och med ord. I'm letting go at least for now...


Väck mig...

Publicerat: 2014-08-18 | 10:09:37 i
Du kanske bara finns i mina drömmar? Du kanske tycker jag pressar dig, det är inte min meningen! Men det finns ingen som kunnat läsa mig som du bara du! Förlåt om jag gått över gränsen, men vill att du blir min. Med alla fina ord du gett mig genom andra så vill jag tro att du finns där! Ingen får komma i kläm men kan inte hjälpa fjärilarna i min mage. Varje gång jag går upp för trappan tittar jag efter dig, hoppas. Kanske finns du bara i min fantasi men ditt leende gör mig knäsvag. Du är den finaste jag träffat! Inget kan ändra på hur jag känner för dig. 




Mysterium

Publicerat: 2014-08-16 | 10:04:01 i
1+1 blir 2 eller är det 1+1 som blir noll, jag vet inte. Är för rädd för att ta stora steg eller stressa men vi är praktiskt taget där...du och jag? Är vi inte? Jag hör och jag lyssnar men vet inte vad ska tolka in det, min hjärna blir tuggummi. You make me crazy in so many ways I can't evenen count.

Kärlek

Publicerat: 2014-08-13 | 10:17:11 i
"Var rädd om ditt hjärta!"

jag tror att jag gillar dig, men jag bävar för både det ena och det andra. Jag vill nog ha dig, men vill du ha mig?

Mod!

Publicerat: 2014-08-12 | 13:24:30 i Friends are family♥
Det krävs mod att erkänna när man gjort fel. Du vågade, jag beundrar dig för det. Kändes skönt att få hålla om dig och prata, reda ut saker, torka dina tårar bara ha dig hos mig. Du är en god
Vän och vi behöver varandra! Tillsammans ska vi skapa positiva minnen och skratta med varandra, bara skoj! 



Styrka eller besvikelse ?

Publicerat: 2014-08-11 | 16:09:23 i Allmänt
Det har varit en riktigt tuff helg och även delar av veckan, jag har brutits ner bit för bit och tårar har fällts (INTE min grej) för att "överleva" allt kaos har jag hamnat i total apati, som jag Inte mer än måste välkomna för att skydda mig själv. Stod där med ralhyveln i handen...jag bara stod där, övervägde att iaf rispa mig för att känna något, vara säker på att jag lever. Stoppade snabbt bort ralhyveln och sprang till personalen. 

.....

Publicerat: 2014-08-10 | 09:15:55 i Sjukdom och behandling
Stirrat och stirrat....lagt i från mig telefonen stirrat lite mer försökt och misslyckats om och om igen, inte ett ord.

Börjar fundera på om jag någonsin kommer bli frisk, det känns inte så. Jag är rädd och ledsen, förtvivlad. 

Tvivel

Publicerat: 2014-08-08 | 09:41:41 i Grubbel
Jag trodde jag kunde lita på dig, men jag är inte oskyldig själv så jag kan inte klandra dig....moving on!

Stämningen i huset är otroligt spänd, vilket är sjukt jobbigt. Det är rörigt folk snackar en jävla massa skit, jag är tyvärr inte oskyldig i detta. Något jag skäms otroligt mycket över för det är verkligen inte okej! Därför ska jag skärpa till mig och återigen utnyttja personalen, tycker dock det är jobbigt och svårt eftersom jag på något vänster inte riktigt kommer till insikt vad det är jag "behöver". 

Bästis är äntligen tillbaka från Gbg! Vet inte vad jag skulle ta mig till utan henne i huset, 5 dagar var en evighet...med tanke på hur allt har varit. Bröt ihop här om dagen, är lite instabil. Börjat simma i vår pool mer och mer vilket gjorde att mitt älskade hår blev grönt så nu är det back to black...nej men mörkbrunt och idag ska jag lägga i mer färg för känner mig som en ailien...dessutom tappar jag massa jävla hår så deprimerande, får hoppas att denna sista klick gör att det känns okej och att håret sitter kvar.



Maybe...

Publicerat: 2014-08-05 | 10:58:41 i


Kanske vill du att jag blir din, kanske vill jag bli din?!

Du är en av de finaste jag mött, dina ögon glittrar när du ser på mig och sedan kommer det där magiska leendet, jag dör!

Anledningen till detta inlägg som jag förövrigt försökt skriva typ minst fem gånger....blööö...till saken ...
En person berättade något så himla gulligt att jag seriöst inte visste vart jag skulle ta vägen. Ida och jag åkte medrunda nu i lördags och så satt vi kvar i bilen en stund för vi var mitt uppe i en konversation. Senare berättade personen att när jag klivit ur bilen ful som fan...blött hår i en ful knut i , baddräkt under en vit klänning....då har Mr Big precis sagt om jag nu inte minns helt fel..."där kommer min blivande fru!" Då hade personen frågat om det var så han kände och han hade väl genant svagt jag vet inte, så jävla söt!

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!