14 augusti

Publicerat: 2015-08-15 | 07:06:25 i Sjukdom och behandling
Intensiv dag i solen. Simmade en timme efter lunch det var bra tungt vill jag lova. Kände mig som en gråsten som höll på att sjunka haha men en timme/dag hoppas det ger resultat. 

De senaste kvällarna har varit som ett helvete. Gråtit  mig tills sömns två kvällar på raken, inte ikväll, inte ikväll. Kvällarna har blivit riktigt jobbiga MIA gör mig galen. Hon skriker och skriker på mig. Hon är riktigt stark nu och därför behöver jag en tidsgräns när jag tränar tex. Annars blir jag helt jävla psyko och MIA skriker så jag blir matt och knappt vill gå upp och dagarna är på morgonen. Blev ett litet kvällsdopp/simning fick mig nervös att gå upp i vikt hatar det här men gör mig galen. Jag är kanske mer sjuk än vad jag vill erkänna...nekakern nummer ett, den enkla vägen "stäng av". Nu lär jag somna snart, godnatt!

Just det pratade med min kloka mor ska jag nu skriva tre positiva saker om dagen ......here we go....

1. Jag har motionerat och "lekt" i poolen.
2. Jag har gjort ett kort till en vän som behöver lite extra stöd
3. Lyckades stå emot hetsätning 





Så trött

Publicerat: 2015-08-13 | 21:49:28 i Sjukdom och behandling
Är det så här det ska vara nu? Att jag gråter mig till sömn varje natt för att jag inte har något liv. Jag menar vad livet är? Jag orkar inte, allt gör så ont i hela mig. Jag har spenderat mer än halvsa mitt liv på olika behandlingar och nu behandlingshem inne på tredje året. Liv vad fan är det? Livet? Snyftar tårarna lugnar sig och sedan drar det igång igen. Just nu är allt extremt jobbigt, försöker hålla huvudet högt men sedan ligger jag här på kvällen igen helt förstörd. Längtar efter en mors knä att ligga i bli klappad på huvudet och upprepa orden "det kommer bli bra!"


Effektiv förmiddag

Publicerat: 2015-08-12 | 15:39:56 i Skola/Jobb
Jag antar att jag borde klappa mig själv på axeln. Jag åt tidig mysfrukost med Ewelina,mysigt! (Saknar min ullis!)
Städat rummet, dammsuga ryamatta blir man ganska svettig av. Alla kläder hade jag tagit hand om igår så det var bara att dammsuga som sagt och sätta upp lite grejer på väggen samt byta dubbla sängkläder. Gosar mig in i mitt duntäcke i hörnet av sängen och grottar in mig, underbart! Terapi efter det och jag kan bara inte sluta trycka ner mig själv och aldrig känna mig tillräcklig alldeles för ivrig och duktig flicka / perfektionist och noll tålamod. Direkt efter terapin åkte jag och Binbbi till ett hunddagis som blIr min praktik, börjar 22 september, myspys!

Måste gå ner 3 kilo denna vecka för jag saknar lillan och vill träffa henne NU! Har lite hemliga planer på G. Hihi

Besök!

Publicerat: 2015-08-11 | 11:06:15 i Träning
Igår hade jag besök av världens goaste tös Anna. Mådde piss hela dagen men bara kände att jag visste att jag skulle må så mycket bättre, och mycket väl hade jag rätt! Allt mörker bara försvann och det är pinsamt att jag är så inne i mig själv att jag "glömmer" av de fina vännerna i mitt liv, då även Anna, förlåt älskling. Jag motionerade min timme eller var tvungen att ta en paus så jävla ont fick jag. Efter en paus och skitsnack i solen och funderingar så tog jag mig i poolen igen och det var riktigt skönt.
Simmade som en tok. Och Anna såg direkt att jag gått ner i vikt och morsan bara öste komplimanger så jag inte minns något....typiskt mig att bara stänga av (inte med flit) och tack vare en otrolig coach har jag nu losat 13kg på en månad. Måste lugna ner mig inte vara så perfekt hela tiden och överambitiös och alltid tycka att inget jag gör eller jag duger...men nu kör vi vidare med nya tag en timme /dag mer om jag orkar. Skönt att att morsan är tillbaks iaf.

Lite av varje!

Publicerat: 2015-08-08 | 20:16:22 i Träning
Vet inte riktigt vad jag ska skriva faktiskt....eller jo detta är nog den drygaste och längsta helgen på länge. 
Vill sova och hoppa över söndag. På måndag kommer alla tillbaka från semestern eller i alla fall den viktigaste av alla morsan! Ska bli så kul och se om hon ser att jag faktiskt gått ner i vikt..hihi 

I morgon är det invägning för min del men jag vågar inte hoppas på någonting. Det har varit kämpigt med att träna men märker att kläderna blir större och jag mindre .....yäy! Så får vi se vad morgondagen visar, kommer typ inte kunna sova för jag vill ju så gärna! Men
Nu ska jag sluta tänka på det,bort,bort!

Dejting suger för all del...två dejter och så är man körd. Jag som tyckte Patrik var så himla fin, men får väl se vad som händer. Inga förhoppningar här inte, ingen idé. Saknar verkligen närhet av vänner och gärna personal och killar. Försöker/får ta det lugnt med Patrik han verkar intresserad. Kanske ska ses på måndag. Så tja den som lever får se. Kanske jag som har kass smak på killar? Jaja..Patrik skrev iaf att han aldrig bara har sex med någon...och som sagt han har bjudit ut/in mig två ggr så min tur att köra på...försiktigt! 

Thats it for today!  Xoxo Fia 

Vakna

Publicerat: 2015-08-05 | 16:24:41 i Allmänt
Vilken värd lever jag i? Pinsam minnesförlust hela jävla tiden..kom inte ens ihåg vad jag åt till frukost, det skrämmer mig lite. Det blir bara
Värre och värre, orkar inte ställer bara till problem (martyr?) ringde bonusmami i förmiddagen och pratade ett bra tag, det var mysigt att bara höre hennes röst. Behöver permission och motivation...djupdykning och når inte ytan, paniken i det! Jag är förvirrad och jag är trött. Ge mig luft!

Ensamheten

Publicerat: 2015-08-04 | 16:25:40 i Sjukdom och behandling
Här bara sprutar det ut inlägg helt plötsligt ....har ingen att prata med. Lite ensamt faktiskt...saknar som alltid mer än hon anar min älskade ullis! Och hennes "efterträdare" Ewelina jag är jätte glad att hon kommit till oss, men ingen slår min ullis! Snälla kom tillbaka! Förstår du inte att jag älskar dig och saknar dig? Tänker på dig varje dag! Vill helst gråta...hur som helst kom jag iaf ut efter att ha kvidigt av olidlig ångest och bara ville dö. Istället kom söta Ewelina och vallade mig så vi gick "lång" promenad och snacka skit. Men nu har hon gått och jag vill att denna dag bara ska vara över. Försöker finna ro i att fylla i mandalas i min nya bok men fan kan inte fokusera. Känns seriöst som bomben sprängs förr eller senare...bara en tidsfråga.

Jag är inte sjuk?

Publicerat: 2015-08-04 | 12:31:18 i
Varför säger ni att jag är sjuk, vaddå sjuk? Sjuk i huvudet....visst jag har bara massa små monster/demoner som hoppar omkring och jävlas med mig. Det är väl normalt? Eller inte I guess!
Detta är långt i från en vanlig dag för mig håller på att go bananas...älskar att det är mitt eget fel som är så förvirrad. 
Jag vet att P skulle börja packa för att flytta nu i veckan och allt han sa innan vi hoppade i säng var skitsnack. Jag vill inte skriva något, känner mig påstridig som vanligt. Jag sabbar allt så detta är nog kört som alla andra, I'm just sex! Jävla mediciner, jävla mig försöker stå ut jag skakar jag är gråtfärdig samtidigt vill jag bara skrika!! ANDAS, hur?!

"Lämna mig i fred"

Publicerat: 2015-08-04 | 11:56:15 i Sjukdom och behandling
Kom efter mycket om och men hem till Alba, tack vare min underbara far som lånade mig taxipengar. Efter krångel med Albas sk. Regler som visst bara gäller andra, gubbjävel!

Min lyckodag igår wtf...
Inte nog med Albas tjafs så lyckades jag  förlägga mina mediciner hemma så idag har jag inte en tanke på att lämna rummet är för skör eller antingen blir jag skitdörbannad på folk eller så bryter jag ihop det jag lika gärna ligga här. I
Kväll ska jag ta mig upp och ta en promenad. Borde vara ute nu i det fina vädret blå himmel och solsken sommar....men jag orkar inte. 

En riktigt fin söndag!

Publicerat: 2015-08-04 | 11:09:52 i Friends are family♥
Även fast jag glömde halva packningen hemma så gick det okej. Vi åkte väldigt mycket senare än tänkt mot Vätö. Huvudsaken för mig var att få träffa alla och bada och leka lite med barnen samt vuxentid. Dock var inte detta det enklaste...söta lilla Alice beundrar mig nästintill avgudar mig. Helen berättade att lilla Alice knappt kunnat sova för att jag skulle komma, så himla go! Så
När vi först kom så kramade jag om henne rejält och självklart skulle vi leka i sanden. Det gjorde vi en kort stund innan det var dags för lunch som bestod av tre olika sorters pajer. Jag viskade lite försynt i mammas öra att jag nog tagit medicinen för sent (eller så här in efterhand så hade jag troligen ångest deluxe) kände mig iaf vimmelkantig och mamma sa att jag skulle sätta mig ner så då gjorde jag det och mamma fixade mat till mig. Sedan ville busungarna så gärna att jag skulle vara med och leka och Alice ville inte lämna mig sötnos...det vart lite mycket men Helen styrde upp och sa att dem skulle lämna mig i fred och inte glömma att jag faktiskt är vuxen! Tillslut gick jag med på att bada lite riskabelt med nya tatueringarna men det var så skönt! Varmt rent av :) ville bada mer men tänkte på tatueringen. Så gick och bytte kläder efter att ha lekt med Alice en kort stund i strandkanten. Plötsligt blev himlen snabbt svart så vi förflyttade oss in. Det vart bara en skur men middagen låg på grillen typiskt. Hur som helst satt jag Helen och mamma med varsit glas rosé och pratade om diverse saker bland annat psykisk ohälsa, Alexander hat nyligen blivit diagnostiserad med asberger. Så vi hade en del att prata om, riktigt mysigt! Sedan sken solen igen och det var dags att äta. Jag åt ju bara kött och sallad men blev nog för mycket för mitt eget bästa. Sedan gick jag mamma och Helen och lämnade disk innan vi gick upp till stugan. Mamma försvann ner med fikat och jag och Helen råkade fastna i stugan och prata om våra liv såg ut just nu och hur vi kan stötta varandra! Började prata om mamma och fick dåligt samvete såklart men jag hade ju för en gångs skull vågat säga att jag fått mamma henne (dock på telefon för X antal månader sedan) har aldrig velat öppna mig vad det gäller min familj för jag känner mig så dålig och orättvis. Men nu har detta ämne just mamma varit på tapeten ganska länge på terapin. Känner mig som en hycklare...urs. 

Nej ni nu börjar mina handleder tröttna på att skriva så vi hörs och kanske syns kära läsare (haha jag är patetisk)



Framtiden får visa vägen....

Publicerat: 2015-08-01 | 22:09:54 i
Idag drog jag från Alba strax efter lunch för att träffa min dejt igen, denna gången hemma hos honom.  Inget blev riktigt som vi hade tänkt eller planerat...lite hemlighetsfullt sådär så hade vi iaf väldigt mysigt. Hans ögon alltså MAGISKA! Men Inga förhoppningar och ligga lågt är det bästa, och bara hänga med i svängarna. 

Ut i livet igen...happypancace...

Publicerat: 2015-08-01 | 09:20:26 i
I torsdags vågade jag ge mig ut på ännu en dejt. Kan säga att vi båda var nervösa men Gud så trevligt vad hade det, pratade non stop, mysigt! Han har bjudit hem mig till honom idag och mysa lite, kanske lite nervöst men en sak är säker jag är att vi ska vänta med sex i en vecka så det känns bra! Han är helt med på det, att jag vill ta det lugnt. Vi åkte samma buss bara det att jag åker ju bara några stationer typ tre och han åker till ändhållplatden. Fick en go kram hihi. Jag kan säga att jag hade inte tur med vädret...hann kanske gå en meter innan himlen öppnade sig och jag försökte gömma mig för att inte bli
blöt....efter en typ tio minuter insåg jag att det var bara att gå. Fy fan vad blöt jag blev men men...komiskt! I morgon åker jag till "storasyrrans" landställe med familjen. Nu ska jag nog sola mig lite och kolla bussar för morgondagen.

RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!