En mycket lyckad vinkväll!

Publicerat: 2015-06-29 | 19:28:24 i Friends are family♥
Åkte mot Stockholm vid 11.00 i fredags och mötte upp min fina Johanna. Vi tog vår traditionsenliga frappe på esspressohouse och snacka en jävla massa skit, hur mysigt som helst. Sedan blev det buss hem till Johanna(för jag lyckades stuka foten) vi käkade lite och laddade för kvällen. Sedan satt vi oss diskuterade livet och bestämde oss för för att vi skulle skriva en "måbralista" med rimliga målsättningar. Bla med mat och motion (det behövs!) men också andra saker som umgänge osv. 
Vi gjorde oss i ordning och sedan vart jag jätte nervös för att flickorna skulle döma min kropp mår sjukt dåligt över, skäms är bara förnamnet! Herregud! 

Nadine dök upp först hon skulle dock inte dricka men det var härligt att se vilka framsteg hon gjort. Sedan kom Amanda som jag träffat förut, helt underbar! Shiet vad vi snackade och drack. (Pratade mycket ÄS)dock inte då Nadine var med, lite känsligt! Men innan Nadine åkt hem så spelade vi någon fyllespel där man skulle gissa vilket kort det var som låg längst upp i högen. När man hade fel eller någon annan rätt var det bara att dricka, haha! Gud vad vi garvade. Vin drack vidare och skrattade och pratade och skrattade, otroligt underbart och så roligt att både träffa Amanda och Nadine. Framförallt Amanda även om jag som sagt var nervös. Självklart blev det lite fylledans alltid lika kul. Johanna jag älskar hur kärleksfull du blir när du dricker, gullunge. Fick minst 100 pussar och minst lika många "jag älskar dig, lämna mig aldrig, lova det?" Jag älskar dig så otroligt mycket! Kring 00.00 vart jag jätte trött så även Johanna så vi kramade och pussade Amanda som skulle vidare och sedan gick vi och la oss och somna som två stockar. Spenderade sedan lördagen hemma hos Johanna och det som var mest otroligt var att vi hade druckit typ 3liter vin tillsammans och var inte ett dugg bakis. Tog oss ut på en promenad om jag inte missminner mig, handlade lite och vid 17.00 så tog jag en promme till bussen och åkte hem efter två underbara dagar. Måste faktiskt säga att detta är den bästa och så mysigihaste vinkvällen jag någonsin varit på!














Lider i tystnad

Publicerat: 2015-06-20 | 11:04:57 i Grubbel
När allt började gå åt rätt håll då snubblade jag och upp for jag. Så som gjort det så bra och nästan ställt mig där varje morgon med ett leende på läpparna fick nu en chock. Varför ska det spela så stor roll? Varför lider jag av denna skit? Vad har jag gjort fel? Gissar på en lååååång promenad idag och toabesök om man lyckas med det. Nej jag ska inte kräkas jag menar nummer 2 ffs! Stämningen är som den är...ska jag prata med personalen ...hur ska dem förstå!? Pinnsmala vackra E. Om jag ändå såg ut som hon! Känns som jag aldrig mer borde få äta inte ens en brödsmula. Jag väljer att lida i tystnad! 




Here we go again...

Publicerat: 2015-06-18 | 22:53:07 i Sjukdom och behandling
Vet inte vart jag ska börja eller sluta om det finns ett slut. L jag älskar dig men orkar inte se dig falla ner i skiten igen, snälla hjälp mig och dig själv framförallt! 

Själv är jag iof på samma stig/steg fast nej, skillnaden är stor, vill inte se dig ödsla bort mer tid på den här skiten. Jag har inte mycket att skriva men jag MÅSTE gå ner i vikt inte du! Eftersom jag inte skrivit på ett tag kan jag skriva,  men det har inte gått så lång tid ännu, men nu ger vi MIA stryk! Kämpar stenhårt och hittills har det gått bra men man ska inte säga ja innan man kommer över broa...så. Försöker vara tapper,stark och ärlig mot mig själv och förändra saker till det bättre, eller ja positiv. 

Måendet kan dock ändå diskuteras. Är väldigt less på allt tur man har saker att se fram emot nästa vecka iaf. Inga svarta vingar ska få stoppa mig då!



Mys middag

Publicerat: 2015-06-15 | 12:55:13 i Allmänt
Tilly bjöd hem mig på middag, vitlökspotatis och kyckling med pesto, jätte gott! Och självklart blev det skitsnack också det hör ju till ;) och handarbete eller ja en alltså tilly...prata  lite om hur mycket hon sakna sin pojkvän som är i Tokyo i två veckor, tufft! Och att hon skulle försöka vara mer på Alba så att hon slapp vara ensam.. Men än så länge verkar hon klara sig och det är bra. 

Jag saknar henne och den bästa sommaren vi hade förra året. Bu och bä....På midsommar gjorde hon fina kransar till oss och poolen byggdes och användes flitigt av oss båda. Poolparty Mm. 



KP-dag

Publicerat: 2015-06-10 | 18:37:34 i Allmänt
Som fisken i vattnet bokstavligt talat. Så länge jag slipper lyckas med att inte synas allt för mycket, men det är svårt när man är fetma. Jag skäms...

Skakade av mig känslan och spenderade 10-15.30 med min kontaktperson på äventyrsbad, hihi. Tror J hade minst lika kul som jag. Blev inte mycket av själva äventyrandet då det var smockat med skolklasser där och ljudnivå så man så man tappa öronen typ...

Så vi hade is i magen och höll oss till relaxen, bubbel bubbel och så solade vi ute på terassen, kändes typ som vi var utomlands. Sedan käkade vi lunch räkmacka och jag fick dricka slush nom nom!






Tog oss Sedan ut till poolen utepoolen otroligt ljusskillnadä var ju enorm. Där ute gjorde jag mest försökt stå på händer och köra frånskjut (crawl) övade lite och simmade omkring tävlade om vem som kunde längst och insåg att man kom jätte långt om man låg på mage med huvudet under vattnet. 


tillbaka till relaxen och runt 14.00 började ungarna äntligen kunde vi åka ruchkana och rallade med andra ord tävlade i kanan vem som kom först det gjorde jag,jag vann, jag vann! Haha allt som allt en helt underbar kontaktdag med J. Vi pratade i lugn och ro och att få den EGNA tiden, ingen stress, så skönt. 
Snyggaste bilden ..lite ljust men men! 

8 juni

Publicerat: 2015-06-08 | 21:17:02 i Sjukdom och behandling
En lååååång dag...
I allafall känslan av en sådan. Sover halvdant om nätterna och vädret går hit och dit. Skulle gärna se sommarvärmen komma fram från sitt lilla gömställe. Men på radion hörde jag att det var samma sak förra året i juni och sommaren kom först i juli och massa bad och simning i poolen...vilket jag gärna skulle göra för länge sedan. 

Åter tillbaka till denna dag, "tjat" om öppenvården återigen...och kommer fortsätta "tjata" om det för att jag ska vänja mig vid tanken, gubbjävel! Värsta är att man kan typ inte säga så om honom vilket nog gör mig ännu mera förbannad för han vill hjälpa mig...
I morgon ska letas efter praktikplats på hunddagis och jag må ha impulsivt skrivit ett väldigt desperat mejl till min handläggare. 

En känsla de senaste dagarna att mina ben knappt orkar bära mig, mår så konstigt. Sovit en del av dagen som vanligt men har och har haft en jävla huvudvärk. Har förövrigt fortfarande huvudvärk....gah!! 



Fick en chans att prata med en vän som vi inte gjort på en evighet. Och oroar mig över en annan. Min box är stängd mina känslor existerar såklart men det finns inte mycket där....EKOEKO OOOEKOOOO. Tydligen är allt bra för att man inte skär sig längre osv. Jag är nog bara riktigt jävla egocentrerad och behöver få fram något ur tomheten, någon som finns där, håller om mig eller torkar mina tårar och när jag vågar släppa taget på min kontroll så kommer tårararna antagligen för jag är så desperat att vara perfekt och ha kontroll på alla. Då är den enda tryggheten här, på Alba! 



5 juni

Publicerat: 2015-06-06 | 19:54:08 i Familjelivet ♥
Det här med bloggen .....trodde jag publicerat ett inlägg redan men tydligen inte.

Mycket har hänt...tror jag skrev sist skrev att jag var med om en ganska traumatisk cykelolycka. Detta är en del som gjort att jag inte skrivit för jag har haft 4-5 olika gips på. Så många sjukhusbesök så många kostnader så när man betalt all skit, nej men då har man frikort...yäy. 











Förra veckan var det fullt upp för lilla mig. Spenderade söndag - torsdag boende hos min underbara lilla vita duva Linnea. Vi hade jätte mysigt! Kollade på en gymnastikserie och snackade gamla minnen och skrattade gott. Vi har spenderat i alla fall två somrar i Norrland hos hennes mormor när vi var yngre. Vi gjorde väldigt tokiga/roliga saker där...vi sjöng och spelade in en video där vi sjöng med till låtar och gjorde ett eget litet radioprogram. Minns verkligen känslan av hur roligt det var än idag. Eller när vi sprang ner mitt i natten till sjön och tog kisspaus mitt på bilvägen haha Norrland is the shiet! 






Efter dagarna hos min duva mellanlandade jag här på Alba och hämtade medicin och packade en ny väska och åkte sedan mycket senare än planerat men kom fram till bonusen till sist och möttes med kärlek. Som på lördagen firade min födelsedag. Plötsligt    kom i mörkret alla tre och sjöng och jag fick en ballerinakaka med ett ljus i och sång, finisar! Och lille V hoppade upp i sängen och han satt brevid mig och verkade jätte nöjd,I hope so! Allt var jätte mysigt och så mycket kärlek. (Min födelsedag må inte varit det bästa MEN endast på grund av mina problem och inget annat! ) annars skämmer dem bort mig eller ja M skämmer bort mig, vi förstår varandra så bra. Vet inte vilken dag det var men jag klarade verkligen inte av maten och jag skämdes över mitt beteende. Sprang i från bordet och in i vardagsrummet.  Lämnade tallriken med maten på tallriken och lämnade den bokstavligt talat ståendes kvar. Annars mös vi bara som vanligt, god mat bästa sällskapet och på söndag kväll vart mitt hjärta lite trasig. Hemfärd gör ont att lämna dem. Resan hem klarade jag trots att jag hade glömt hörlurar....jag dog inte.... Den här gången. Tack för att ni finns älskar er inklusive Nea! 






RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!