Två mysiga dagar i Sala!

Publicerat: 2014-10-28 | 16:55:34 i
Åh S. Är så mysig, spenderande två nätter hos honom i veckan. Han håller min hand, han bjuder på mat, han håller om mig och det är underbart att få
vakna och se hans nyvakna ansikte brevid mig. Vi pratar massor, både bra och jobbiga saker, lär mig mer och mer honom för varje dag men förstår att jag aldrig kommer förstå honom fullt ut men han gör mig lycklig! Han har också humor grym humor, svårt att inte skratta när man är med honom. Han har gett mig ett nytt perspektiv på livet! Vad gjorde vi mer då..? S. Hade ett möte på tisdag förmiddag så jag hängde i Salas lilla galleria med en cappucione och en en bok, lyssnade på hög musik. Efter S. Möte gick vi traskade vi hem till honom. Vi båda somnade i soffan något slutkörda framför tv:n. 






27 oktober

Publicerat: 2014-10-27 | 13:25:42 i
Är på väg mot stan för att träffa min "älskare" (haha) med andra ord träffa S. Ska få en liten rundtur på tinget (som är gamla tingsrätten som nu är en samlingsplats för personer med psykisk ohälsa.) som ni märkt spenderar jag den mesta tiden med honom just nu. Sedan har ju Alba mina guldkorn där som en enda Tysonfamilj (mamma vet vad jag menar. Nu ska jag hoppa av bussen och hitta S. Fortsättning följer :)

Lite rörigt kanske...

Publicerat: 2014-10-25 | 16:52:25 i Familjelivet ♥
Händer så otroligt mycket här hos mig att jag inte själv hänger med. Faktiskt en hel del positiva saker....18november har jag lyckats vara skadefri i ett halvår!! Då ska jag och min therapeut gå på äventyrsbad tillsammans för att fira. Det bubblar tusen känslor inom mig. Jag kämpar så jävla hårt och jag drabbas av panik och allt håller på att gå åt helvete, skitjobbigt är det! Varje dag är en kamp. Men får inte glömma att Sedan känner jag mer hemma i huset igen och är som en liten skitunge som fått godis haha. Har ju träffat S. i ca en månad, vi umgås,myser,pratar och diskuterar, (är kanske lite småförälskad men det är en hemlis..sch!) vi har all tid i världen för att skapa något vi trivs i båda två och att ta det lugnt är det viktigaste. Blev lite ivrig sådär men nu är jag förhoppningsvis med på samma bana och där är "vi". Det är lite så här det ser ut kanske skaffat iaf ett litet liv utanför Albas dörrar, överhuvudtaget ett liv. 
Han är söt när han sover...haha han skulle döda mig om han visste jag la upp den här bilden...skitsamma! :)

Emotionellt kaos

Publicerat: 2014-10-14 | 09:54:20 i
Har jag någonsin sagt att jag hatar borderline?!? Antagligen fler gånger än jag kan räkna.

I söndags hade jag en helt underbar dag med en helt underbar kille. Vet inte bäst hur jag ska beskriva hur dagen/kvällen kändes jo kanske för bra för att vara sant. Jag fick leka fotomodell och S terroriserade mig med kameran , men oj vilka fina bilder det blev! Förutom det pratade vi massor i början var jag blyg för kunde inte få bilden av hans fina ansikte ur mitt huvud som snurrade typ snurrade tusen ggr om. Jag slog mig ner i köket medan karln lagade mat åt mig/oss och vi tjöta på sedan satte vi oss i varsin soffa och jag var helt kaos inombords. Han gjorde verkligen allt för att jag skulle stå i centrum och må bra, det blev mycket Goa skratt och MASSA mys. Han satte sig bakom mig och pillade med mitt hår vilket var så otroligt lugnande och skönt sedan tog han mer eller mindre min hand och efter ett tag bad han mig ställa mig upp och så höll han om mig hårt han doftade gudomligt och av någon konstig anledning började jag nästan gråta. Trygghet? Kanske! Han är så himla fin....men sedan kommer det där MEN  och då är det självklart så att gubbfan inte känner att han vill ge sig in något förhållande just nu utan måste jobba med sitt eget, vilket jag respekterar men mitt undermedvetna vill så ha honom. Ni vet känslan man känner att för varje steg, ord allt han gör om det så är laga mat eller vad som helst och man vet att man inte ska ha några förhoppningar och motvilligt ändå har det...ja där hamnade jag. Men inte brydde jag mig om regnet när jag traskade hem från station nej jag gick och smålog och tom. Fnittrade för mig själv. Idag ska jag träffa karln igen och minst en puss ska jag få det har han lovat men han är en jävlans retsticka så jag vet inte, känner mig lite nervös.....!






Keep holding on!

Publicerat: 2014-10-11 | 21:41:13 i Sjukdom och behandling
Ja det här med bloggande går visst inget vidare nu förtiden....men ska bättra mig för "alla" som tittar in här....

Jag har stirrat på telefonen och stirrat och stirrat men inte ett ord har funnits. Det händer väldigt mycket grejer just nu så mår inte speciellt bra allt är så rörigt och oroligt. Mycket sjukhus SöS för huden och nu kommer det jobbigaste Sollentuna sjukhus capio anorexicenter. Måste verkligen få hjälp med min bulimi men det är många pusselbitar som måste sättas på rätt plats. Dessutom har jag gått upp all vikt jag hade gått ner, bra jobbat! Not! Döda mig! Ska till kiropraktorn på måndag om min höft är okej så ska jag börja träna,promenera och damma av träningscykeln! 




Dags att damma av bloggen...

Publicerat: 2014-10-05 | 22:32:59 i Allmänt
Jag lever fortfarande om ni ville veta...
Tänkt skriva gång på gång på gång. Vet inte vad som stoppat mig...kanske sanningen, kanske livet, eller det som borde vara livet. 

Jag minns inte om jag skrivit om min svarta låda/hål där jag lägger allt jag flyr från. Vilket i själva verket är mig själv. 

Det har hänt så mycket att jag mest vet vart jag ska sluta...jag är på bristningsgränsen, snälla ge mig hopp!



RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!